Perle de Lait: hjemmelaget is

annonse

I går prøvde jeg meg på å lage en ny variant av hjemmelaget is, ved hjelp av favoritt youghurten Perle de Lait. Og det ble så godt! Perfekt på varme dager, og nå som sommeren stadig nærmer seg. Smaken på denne ble utrolig frisk og god! En frisk kombinasjon av bjørnebær og sitron, toppet med jordbær og gjerne noen dråper fra en sitron.

Til en porsjon is trenger du:

To beger med Yoplait de Lait sitron 200 gram bjørnebær 1 ss sukrin

Mos alt sammen med stavmikser eller i blender. Om isen blir for tjukk, så kan du ta litt vann i blandingen. Når det har blitt til en jevn masse, serverer du og koser deg! Topp gjerne med friske bær og litt sitron, jeg valgte jordbær. Dere husker jeg fortalte dere om denne youghurten forrige uke? Flere av dere har testet den, og tydeligvis falt den godt i smak hos dere. Ikke rart, for den er utrolig godt! Yoplait de Lait kommer i tre smaker – sitron, vanilje og kokos. Den har en deilig, kremet og silkemyk konsistens, uten klumper eller fruktbiter. Den er perfekt å servere som den er, eller med musli og friske bær. Eller du kan gjøre som meg, lage din egen is!

13 kommentarer

 1. Ida Røssland

  Hvor får du tak i denne? Finner den ikkje på kiwi, rimi eller rema i elvegaten…

 2. Kristina Andersen

  Ida Røssland: Den er utsolgt veldig mange plasser. Men jeg kjøpte den på Rimi Elvegaten i går, da hadde de noen få igjen med sitron:)

 3. Kristine

  Hadde du den i fryseren før du spiste den? Eller så blir det vel bare yoghurt 😛

 4. Hvor har du kjøpt begra til å ha det i?

 5. marievi

  Det så utrolig godt ut! Deilig med sol i Kristiansand idag 🙂

 6. Kristina Andersen

  Anonym: Hansen og Co

 7. Kristina Andersen

  Kristine: Det kan du velge selv. Jeg hadde ikke, siden bærene er frosne:)

 8. Ser godt ut, men kanskje lurt å vere ops på at mattilsynet anbefaler at man koker importerte frosne bær på grunn av hepatitt A :http://www.aftenposten.no/helse/Mattilsynet-Kok-importerte-bar-7525425.html#.Uz1TXhAyOdc

 9. Åh, det så vanvittig godt ut – tusen takk for ypperlig tips!

 10. Så urolig godt ut!! Må prøves👌

  Ta med deg en venninnegjeng på fiskebrygga ikveld! På Benny’s holder det støttekonsert for kreftaksjonen med mange gode artister! Ingangspris er fra kr 100, alt etter som hva man selv ønsker å betale der 100% av inntekten går direkte til kreftforeninga! Godt å få tankene over på noe annet 😀

 11. Kristin

  Er denne yoghurten uten sukker og fett? 🙂 Evt. vet du hvor mange kcal det er i en porsjon? Skal litt ned i vekt og pleier å spise de vanlige yoplaityoghurtene md 0% fett og sukker.

  Isen så knallgod ut! 🙂

 12. Julianne Berg Larsen

  å så nydelig det så ut! kan jeg spørre hvor du har kjøpt den søte formen og skjeen? broren min skal feire konfirmasjon og disse hadde vært utrolig fin <3 ha en super dag søte deg

 13. Ååå den såg fantastisk god ut 😊Den må jeg prøve,har du testet andre smaker???Får du bare kjøpt de på rimi??Men har så lyst på svar på de andre spørsmålene,hva pudder og foundation du kan anbefalle meg???😊😊😊Trenger noen tips??😊😊👍

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *