Min aller beste venn

Kjære Mofar.. Du er så vond å miste, fordi du var så god å ha. Hvordan jeg skal klare å være uten deg, er vanskelig for meg å forstå. Jeg er så glad for alt du har gitt meg, og alt du alltid har vært. Min store klippe her i livet, som jeg har lært så uendelig mye av. Du var alltid så kjærlig, god, omtenksom, positiv og snill. Aldri har du klaget, eller sagt du har vært sliten. Mitt største forbilde på hele jord, det er deg. Du tenkte først på andre, helt til siste stund. Tapperhet og livskraft, det hadde du helt til det siste. Jeg savner deg så sårt, men jeg unner deg hvilen. Takk for alt du har vært for oss, og fylt familiens liv med glede, trygghet, kjærlighet og latter i alle år. Din godhet og varme vil aldri bli glemt, innerst i hjertet har jeg deg gjemt. Takk for alt du var for meg, min aller beste venn.

På torsdag lukket verdens beste Mofar øynene sine for godt, etter et langtids sykeleie. Hvil i fred ♥

130 kommentarer

 1. Kondulerere Kristina <3 Og til hele familien din <3 Mistet morfaren min for 2 år siden, sorgen kommer alltid til å være i hjertet mitt, men somregel ønsker besteforeldre at barn og barnebarn skal ha det bra og være lykkelige 🙂 Sender masse gode og varme tanker til deg i denne vonde tiden <3

 2. Kondolerer <3

 3. Kondolerer så mye!<3

 4. Kristin

  Kondolerer, kjære deg! Tenk på alle de gode minnene dere har hatt sammen. Sykdom er noe herk, men han har det bra nå, uten å plages med sykdommen.

  Stor og god klem til deg.

 5. Cecilie

  Ufattelig trist. Kondolerer <3 Varme tanker til deg og familien.

 6. Kondlorerer!

 7. Jente89

  …Syntes du for mange tanker og gode kommentarer her. Fine verdifulle ord. Leser du iverfall noen av dem? kondolerer masse.. mista min morfar for akkurat 1 år siden på denne tiden var kreft. Ta vare på hverandre for man vet aldri hvor lenge man har dem <3

 8. ♥ Lizbeth Osnes - Endelig mammablogger!

  Kondolerer, kjære Kristina <3 Dette var utrolig vondt å høre <3

 9. Guro Johanne

  Jeg kan ikke huske noen gang at jeg har grått på vegne av noen jeg ikke kjenner, før nå. Jeg er bare 17 år. Jeg mangler bestefaren min, han døde av kreft like etter jeg ble født. Nå er jeg takknemlig for den tiden jeg fikk med han, jeg er takknemlig for at jeg fikk være i begravelsen hans. Jeg husker det ikke, men han levde og jeg levde.

  Jeg var i begravelsen til onkelen til mamma for en måned siden. Jeg fikk en trist og god klem av barnebarnet hans på 20 år. Hun gråt, vi gråt. Det var så fantastisk, men likevel så ufattelig trist! Han var ikke min bestefar, men jeg kjente han og jeg visste han var bestevennen til mange, det fikk jeg hvertfall bekreftet der. Jeg har tenkt mye på dette barnebarnet hans, jeg har tenkt mye på kona hans som også er min gudmor♥ Jeg prøver å forstå den tomheten de føler inni seg. Jeg vil ikke si at «jeg skjønner hvordan du har det», men jeg ønsker deg uansett alt godt. Du har mange som er glade i deg, også mofar!

  Dette får meg til å sette enda mer pris på min morfar♥

  Kondolerer, fantastiske Kristina♥♥

 10. Kondolerer så mye Kristina! Klem til deg <3

 11. Kondolerer så mye, Kristina!

 12. Kamilla Haaland

  Ånei :/ Der kom tårene! Kondolerer så mye, Kristina! Dette var trist å høre 🙁

 13. Kondolerer <3 Utrolig fint skrevet.

 14. <3

 15. Kondolerer så mye <3 Nydelige ord du har skrevet til morfaren din,kan tenke meg du har gitt han mye glede i livet så sprudlende og god som du alltid er <3

 16. Elisabeth

  Kondolerer <3

 17. Uansett hvor mye man prøver å forberede seg for at slikt kommer til å skje, så blir man «taken off guard» uansett. Kondolerer så mye!

 18. kjære kristina. dette var veldig vondt å lese. det er alltid vondt å miste noen som betyr så mye. ut i fra det du skriver på bloggen ser det ut til at dere er en familie som er gode til å støtte hverandre. håper det hjelper deg og dere nå.

 19. Marita V

  Utrolig trist, Kristina. Jeg kondolerer så mye, tenker på dere alle sammen! <3

 20. uff, ble så trist nå:( virkelig det vondeste man kan oppleve, kondolerer så mye.

  Må han hvile i fred <3

 21. Kondolerer så mye <3 Ubeskrivelig trist å høre, men veldig vakre ord Kristina! Fikk så vondt av at du må gå igjennom dette, at jeg drømte at jeg mistet bestefaren min i natt… Tenker masse på deg, og sender en stor klem og varme tanker til deg!

 22. Dette var trist! Får håpe han er på et bedre sted nå, og at han ser ned på deg og passer på deg fra himelen 🙂 Alle må desverre reise en vakker dag! Vi får nyte livet mens i kan! Kondolerer.

 23. Kondolerer så mye.. Jeg tenkte jeg bare ville tipse deg om en sang jeg synes er veldig fin, som handler om akkurat dette; Paolo Nutini – Autumn Leaves. Jeg finner ofte litt trøst i musikk, kanskje du også gjør det?

 24. Hanne Mjåseth

  Sitter her med tårevåte auger.. Så fryktelig trist 🙁 Mofaren din virker som ein herlig, god og omtenksom person. Ja, ein slik person som alle burde ta lærdom av. Tenker på dåke <3

 25. <3 det verste i livet er å miste noen. Varme tanker!

 26. Kondolerer så mye, Kristina <3 Jeg tror på at mennesker som lider og ikke har det bra på jorda kommer til et mye bedre sted. Jeg tror også at du er en sterk jente!

 27. Nora Grønås Birkeland

  <3 sender varme tanker til deg og familien.

 28. Så fint skrevet! Jeg vet akkurat hvordan du har det. Jeg mistet farfaren min for tre år siden, og det er klart at det blir bedre, men enkelte dager er tristere enn andre. For meg er det julen som er verst for han tok en så stor del i denne høytiden, og jeg sliter med å finne gleden i julen uten han. Imidlertid prøver jeg å dempe sorgen med å tenke på hvor heldig jeg var som fikk alle årene jeg fikk med han. Det tror jeg er viktig! Sett pris på dine nærmeste og prat om de fine stundene dere hadde med morfaren din, det tror jeg kan være godt.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *