Yoplait Perle de Lait

annonse

Nå sitter jeg og storkoser meg min nye favoritt youghurt! Jeg er faktisk helt i himmelen, fordi denne er med hånden på hjertet det beste jeg har smakt i youghurt sammenheng. Jeg er tydeligvis ikke den eneste som mener det, fordi når jeg var på butikken i dag – var det faktisk bare en pakke igjen. Og med god grunn, fordi dette er deilige saker! Jeg snakker selvfølgelig om Yoplait sin nye Perle de Laite

So tasty and so good..

Perle de Lait har en unik og fantastisk god konsistens! Den er helt uten store bær-eller fruktbiter, den er bare herlig, fløyelsmyk og kremet. En skikkelig smaksbombe! Yoghurten kommer i tre smaker – vanilje, sitron og kokkos. Selv fikk jeg kun tak i vanilje denne gangen, men jeg ser for meg at den med sitron også kommer til å falle i god smak her. Det jeg liker så godt med denne youghurten, er at den er helt annerledes enn de andre på markedet. Denne er så kremet og digg at jeg har faktisk ikke ord, dere må rett og slett bare smake den selv! Du kan toppe den med friske bær, eller bare spise den slik den er rett fra boksen.

Perle de Laite

Så, nå vet dere hva dere må slenge i handlekurven neste gang dere er i butikken! Hihi.. Jeg liker ikke youghurter som har klumper i seg, eller biter av bær – da får jeg helt fnatt. Så denne er perfekt for meg! Anbefales på det varmeste, denne har fått fast plass i kjøleskapet mitt.

25 kommentarer

 1. er det mye sukker i den?:)

 2. Camilla

  Mmm, den hørtes digg ut! 🙂 Får gå til innkjøp av en pakke i morgen 😉

 3. Jeg hater også klumper!

  Er det en cheatday yoghurt eller som skyr – kan spises hver dag?

 4. Catrine

  Er den sunn?:)

 5. Regner med at bildene ble tatt for lenge siden:)

 6. Martine

  Hei!

  Du sier at du har vært på butikken og kjøpte denne, men så står det «annonse» i høyre hjørnet.. Hmmmmm??

 7. Er denne sunn? 🙂

 8. Hørtes nyyydelig ut! 🙂 Men jeg håper ikke akkurat den yoghurten på bildet får plass i kjøleskapet ditt! 😉 Den har nemlig gått ut på dato ser jeg! :O hihi!

 9. Jessica

  Har smakt den med sitron! Utrolig godt! Har tenkt til å stappe en ispinne i youghurten og legge den i frysern så det blir youghurt på pinne! Haha 😀

 10. Charlotte

  er det mye sukker i den?

 11. Hvis den er sponse,kjøper du den da i butikken? 😛

 12. Synes emballasjen er så tiltalende også! Jeg kjøpte den med sitron idag og den var veldig god og frisk – er helt overbevist om at du kommer til å digge den også:D

 13. Kristina Andersen

  Anonym: Fordi jeg måtte kjøpe den selv, får ikke mat gratis :p

 14. Kristina Andersen

  Emilie: Det må være noe feil med den datostemplingen, fordi jeg kjøpte yughurten i går og spiste tre av den. Såå da har jeg spist gammel youghurt tydeligvis :p hahaha!

 15. Kristina Andersen

  Ingrid: Ikke som skyr eller mager kesam, nei 🙂

 16. Bra det ikke er bare meg som ikke kan fordra klumper i yoghurt!!🙊

  Så nå skal jeg på butikken for å kjøpe denne yoghurten, håper bare de ikke er utsolgt😊

 17. Kamilla Haaland

  så godt ut! 🙂

 18. Jeanette

  Kan jeg spørre om dette er en sunn yougurt? med lite fett og sukker?? 🙂 Ha en fortsatt fin dag 🙂

 19. Henriette

  Du liker ikke med biter av bær i, da får du helt fnatt? Hva da med skyr? Det spiser du jo og der er det biter av bær…

 20. Hei 🙂

  Løper du terrengkarusellen i Kristiansand? 😀

  Bloggen din er super bra btw! 😀

 21. Kristne

  Hei Kristina, tenker på deg og familien din…<3

 22. Henriette

  Mm! Såg godt ut! Blir rett og slett dårlig av klumper, men eeelsker yoghurt, så dette passer meg fint :-)) ha en god helg 😀

 23. Hei! Leste gjennom kommentarene dine, og ville berre seie at det gjer ingenting om yoghurt er gått ut på dato. Den er like fim fleire månader etter dato, og det einaste som etter kvert skjer er at den surner. Det går fortsatt fint an å ete den 🙂 så lenge den smaker godt.

 24. Henriette: Den er ikke sunn og med mye fett og sukker…Dessert spør du meg

  MEN… Hvilken granola bruker du Kristina?

 25. Lurte på hvor mange porsjoner med proteinpulver du bruker å drikke hver dag?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *