Classic Q Mildred Wallet

 Marc By Marc Jacobs: Classic Q Mildred Wallet

Denne fine lommeboken ble med meg hjem for noen dager siden! I fargen banana cream – skikkelig deilig pastellfarge. Perfekt nå som sommeren er her! Nå som jeg googlet den for å finne navnet på den til dere, fant jeg den til halve prisen av hva jeg betalte for den i butikk. Så irriterende! Jeg må virkelig lære meg å nettshoppe, for her er det tydeligvis mye penger å spare. Men, fin er den uansett! Så nå er min svarte Marc Jacobs byttet ut med denne for noen måneder, i hvert fall frem til sommeren er over. Friske pastellfarger gjør meg så glad!

18 kommentarer

 1. Christiane

  Du kunne ikkke lagt ut linken da? 🙂

 2. Hvilken nettside var det? Var det en ordentlig trygg nettbutikk? 🙂

 3. Jeg har også lagt min elsk på mbmj og michael kors sine lommebøker, har sikkert 10 av dem! I l o v e them……..

 4. åå, for en vanvittig nydelig farge <3 hvilken side fant du den på nettet? fikk veldig lyst til å klikke denne hjem nå 😀 lenge leve payday!

 5. Ahr, du er så heldig som har råd til det 🙂 håper du får en fin dag 🙂 når skal du til Bergen igjen forresten? 🙂

 6. Så fin den var;) Hvem nettside var det du fant den til billigere pris? 🙂

 7. Selvom det står «Free International Delivery» på ShopBop på du huske at alt som har verdi over 200,- kr må gjennom tollen! Og da blir det plutselig ikke billigere lengre. Det bør du absolutt bare lære deg først som sist når det gjelder nettshopping og før du anbefaler siden videre til andre uvitende.

 8. camilla

  «Nå som sommeren er her» 😛 Vel, vi er jo bare i mars da:)

 9. Enig med Mari:) Bestilte fra shopbop en MK lommebok for rundt 700,-. Kjæresten min tok det som en gave, så da tenkte vi at det ikke ble noe toll siden når lommeboken kom så var det ikke noe regning med. Men en måned senere kom det en toll på 330,-. Så mye billigere blir det nok ikke å handle på utlandske sider med toll og moms.

 10. Karoline

  Mari: Shopbop selger auteniske varer, og du kan forhåndsbetale tollen på nettsiden, og da regne ut hvor mye totalprisen blir og se om man faktisk sparer noe på det. Jeg bestilte ei MK-klokke for et par år siden derfra, og da fikk jeg den levert på døra to dager etter jeg bestilte. Jeg sparte en del kroner på å bestille derfra.

 11. Er heldigvis ikke opptatt av dyre merker, så mine lommebøker er adskillig billigere (jeg skal jo også helst sitte igjen med litt I selve lommeboken også, hihi), men fargen var knalldeilig, den er jeg helt enig i:D

 12. Helene S

  Hehe, liker optimismen:D Nå som sommeren er her:)

 13. Christina

  Hvor i Kristiansand kjøpte du den, Kristina? 🙂 superfresh farge!!

 14. Nå tror jeg det var litt ønsketenkning på deg, Kristina? 😉 Nå som sommeren er her??? hehe:) Det er jo fortsatt VINTER:O Det blir vel ikke sommer i norge før tidligst i juni (hvis vi er heldig) Men knallfin lommebok da:)

 15. Shopbop er helt trygt, og dersom man betaler depositum på tollen når du bestiller, risikerer man ikke å få fete toll-regninger i ettertid. Har bestilt masse fra de sidene, og har alltid mottatt varene etter noen få dager. Da kommer de på døren! Dessverre har USA sluttet å shippe klokker fra MBMJ 🙁 har vel noe med importrestriksjonene til EØS å gjøre..

  Kjempefin lommebok! Jeg byttet ut min svarte fra MBMJ til en herlig mintfarget nå. 😉

  Ha en fim dag

 16. Hei Kristina 🙂

  Vet du hvor man kan få kjøpt en i svart? Finner kun i mint, brun, hvit og gul. Den gule var kjempefin den også da – men vil gjerne ha en i svart, siden den går til alt!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *