A selfie a day keeps the doctor away

Formen er endelig på plass igjen! Tror jeg kan takke alt snoperiet jeg presset i meg i går, det ble ikke til planen med noen få youghurt nøtter likevel. Siden jeg først var så godt i gang med spisingen, bestemte jeg meg like godt for å ta den helt ut! Det var skikkelig digg, helt til jeg spiste meg så overmett at jeg ikke så noen annen løsning enn å legge meg ned på gulvet for å vri meg i smerte. Og nei, jeg tuller ikke. Det er nesten flaut, men what the hell! Jeg har vært så flink med både mat og trening den siste tiden, at en liten smell er ikke verdens undergang. Jeg fikk i hvert fall spist for hele Kristiansand, pluss halve Afrika – bare sånn for å være på den sikre siden! 😉

Her startet dagen med skogstur sammen med Nikolai, og nå venter jeg på min lillebror som skal komme hit for å jobbe. Dette blir en produktiv og fin torsdag! But first… Let me take a selfie!

Key Top /adlink

21 kommentarer

 1. Torsdag* hihi. Ha en fin dag søta 🙂

 2. Henriette

  Snop er reine medisinen det! 🙂 godt å høre at du føler deg bedre! Likte toppen din veldig godt forresten 🙂

 3. Kan du fortelle om dietten din og din treningshverdag? Du ser flott ut! 😀

 4. birgitte

  Skikkelig digg å ta det helt ut av og til å bare spise nøyaktig det man vil! Er man syk så skal man få unne seg noe (masse) godt;D

 5. Kristina Andersen

  Julie: Trener fem dager i uka og spiser sunt, proteinrikt og bra med mat 🙂 Ikke noe hokkuspokus, egentlig! Tusen takk snille 😀

 6. Kristina Andersen

  Mari: Bah… Haha! Ha en fin dag <3

 7. Jeanette

  du er nydelig! Elsker bloggen din,så masse inspirasjon!

 8. Kristina Andersen

  Jeanette: Så stas å høre! Takk for gode ord 😀

 9. Hahaha, du er bare herlig;D Og jeg digger at du har en slik sunn og laidback innstilling, for som sagt, verden går ikke under fordi du har skeiet skikkelig ut en gang iblant:) Og enda mer; skal man først gjøre det, så gjør det skikkelig, hihi;) Full støtte herfra!

 10. Daniella

  Hehehe, du er bare så herlig, jeg digger instillingen din! 🙂

 11. Camilla

  Sjekket instagram i stad, og så kom bildet ditt med teksten »But first… Let me take a selfie!».. 🙂 Bladde litt, og bildet under hadde akkurat den samme teksten! Haha

 12. Oo! Fine jeans, hvor er de fra?

 13. For en HERLIG og RIKTIG innstilling 😀 åååh! nå ble jeg glad inni meg. flere skulle vært som deg <3

 14. Annette

  Godt å høre at andre også kan ende opp med å spise litt mer enn planen? 😉 (Sier en som fort kan spise en halv boks med is før en legger seg)

 15. Kathrine Louise

  Så flott du er Kristina! Kjempe lekker topp 😀

 16. For en nydelig topp!! Kjempe fine bilder av deg 😀

 17. Siv Renate

  Sååå fin du var med den toppen! 🙂 Kledde deg sykt godt! Ha ei kjempe fin helg søte deg! 😀

 18. Du stråler virkelig om dagen!! Og for en utrolig fin topp!

  Elsker innstillingen din – du har så riktige verdier.

 19. Kjempefin topp! Hvilken str har du? tenkte å bestille i dag og tror vi bruker samme 🙂

 20. Så fin du var på håret her 🙂

 21. Vg yyh ct55437øøiuuyk54yj

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *