En herlig solskinnsdag

Gårsdagen bare fløy avgårde, og det ble til at jeg sov hjemme hos mine foreldre – så derfor ble det til kun en update her på bloggen i går. Meen, det må jo være lov en sjelden gang i blant? Hihi! Det er heldigvis ikke så ofte det skjer. Men, la oss spole litt tilbake til gårsdagen rundt lunsjtider! Da var nemlig denne kjekkassen på besøk i Kristiansand:

Fantastiske Glenn, som jeg er blitt så glad i! Han er jo flyvert, så dere kan tro jeg hopper av glede og slipper alle andre planer når han har stopp her i Kristiansand. Alltid så koselig å få sett han litt når han først er i byen 🙂 I går ble jeg med Glennis på lunsj, før vi spaserte rundt, shoppet litt i butikkene og egentlig bare koste oss i sola. Vi fikk også planlagt ny sammenkomst, om ikke så alt for lenge kommer han på helgebesøk til K-Town. Blir jammen ikke så mye bedre enn det, altså! Er det noe jeg er fan av så er det jordnære mennesker som har beina godt plantet på jorda, med god humor og et godt hjerte – og det har virkelig den godeste Glenn.

Ser dere forresten noe annerledes på meg? Jeg har nesten sluttet å bruke sminke på huden, og det er så sinnsykt uvant. Fikk en utfordring av skjønneste Pia når jeg var på shoot med Shape Up, de mente alle at jeg ikke trengte så mye sminke. Så her ser du kjære Pia, jeg har tatt utfordringen på strak arm og prøver hardt å ikke male ansiktet mitt som et maleri! Jeg har nesten ikke brukt sminke etter at jeg kom hjem fra Oslo, så jeg er ganske stolt av meg selv. Naturlig er tydeligvis finest, så jeg satser på at jeg kan vende meg til dette her ettervært…

Litt senere på dagen tok jeg turen til Mommo og Mofar, og ble med de helt frem til kvelden. Da var det allerede blitt såpass sent at jeg bare tok turen hjem til mine foreldre, og sov på jenterommet mitt frem til i dag. Alltid koselig å være hjemme med familien! Men nå er jeg back in Kristiansand, og klar for en ny og fin dag. Har dere noen planer? 🙂

34 kommentarer

 1. Kathrine Louise

  Så fine bilder, det så kjempe koselig ut! Og du har jo helt fantastisk hud så du trenger jo tydeligvis ikke særlig mye sminke! Din «vakring» <3

 2. Ida Bianca

  Hvis du ikke har noe sminke i ansiktet nå, så er huden din nærmest PERFEKT 🙂 Da trenger du ikke noe heller! Aldri! Herlighet, skulle gjort mye for å ha så flott og sunn hud som deg 🙂 Ha en fantastisk dag, fine <3

 3. camilla

  innlegget »sun makes me happy» har du vel en del sminke? men det har jo ingenting å si, du er strålende vakker uansett 🙂

 4. Du har så fiin blogg! Har lest den i evig lang tid og digger den!

  Du har blitt så flott den siste tiden(du har alltid vært det, da) men lurte på om du kan legge ut hva du spiser i løpet av en dag? sånn ca, samt treningsrutiner…

  Jeg har litt ekstra fett på kroppen og vil få ned fettprosent og høyere muskelmasse (det er selvfølgelig litt deprimerende å gå opp i vekt og føle at man blir større, selvom det bare er muskler..)

  Men uansett, hadde vært så motiverende å se hvordan du gjør det for du har perfekt kropp !!!

  Ha en fin dag videre:)

 5. Sigrid Elise

  Det var myye finere med en naturlig look på huden din:) du trenger virkelig ikke så mye sminke som du har brukt tidligere, har tenkt på det i andre innlegg.

  I dag skal jeg til naprapat for å se om han får gjort noe med knea mine.

  Ha en fin dag!

 6. Så nydelig du er. Naturlig vakker. Idag er det jobb og så middag hos en venninne etterpå! En deilig og avslappende kveld håper jeg på!

  Og drømmer om pent vær til helga, da håper jeg på en dagstur til Norefjell for å stå på ski!

  Klem fra meg til deg, Hilsen anja

 7. Glenn Henriksen

  Åå, du er så god Kristina! Koser meg max i ditt selskap. Gledes til neste sammenkomst. Klem <3

 8. SÅ bra du ser ut 🙂 Når du blir vant til å bruke mindre sminke, er det en fryd! Fortsett med det, skjønne Kristina 🙂

 9. Du stråler =) Veldig fin topp forresten, har du link til den?

 10. Kristina Andersen

  Sigrid Elise: Lykke til og ha en fin dag 🙂

 11. Kristina Andersen

  Ida Bianca: Tusen takk fine deg <3

 12. Kristina Andersen

  Milla: Den er fra nelly 🙂

 13. Kristina Andersen

  Glenn Henriksen: I like så vennen min! Glad i deg <3

 14. Synnøve

  Kjempefin er du, Kristina. Naturlig og vakker 🙂 Hvor er buksen din fra?

 15. Henrette

  Syns virkelig du er finere uten mye sminke! Du så smalere ut i ansiktet :-)) og jeg må bare få sagt det, du er vakker 🙂

 16. Så ikke forskjell en gang med tanke på sminke! Naturlig vakker, så du kan med trygghet fortsette med dine nye sminkevaner:) Ha en super dag Kristina!:)

 17. Hei 🙂

  Jeg skal flytte til Kristiansand etter sommeren for å studere. Jeg har ingen anelse om hvordan byen er, men har du noen steder/områder du anbefaler å leie leilighet? Det er fint hvis det er så nærme UiA som mulig.

 18. Trenger ikke sminke når man tar sol, bruker selvbruning, har vippeex, tatoverte bryn og bleika tenner 😉

 19. Maria Solberg

  På det siste bildet stråler du opp Kristina , og den burgeren så farlig god ut 😉

 20. Anonym: du får jo Kristina til å høres ut som det falske mennesket! Utrolig unødvendig egentlig 🙂

  Kristina, elsker bloggen din skjønne deg! :-))

 21. Jeanette

  du trenger ikke mye sminke,nei. du er fin som du er! men greien er at man alltid selv mener at man må det,mens alle andre mener man ikke skal det 😛 typisk!

 22. Christina

  Wooow, det var fint! Du er virkelig vakker uten mye sminke. Når du har jevn hud er nesten bare litt concealer under øynene, maskara og markerte bryn, og litt rouge det som skal til 🙂

 23. solveig

  du ser jo penere ut uten hudsminka omgggg u are beautiful! <3

 24. My Wedding Day

  Så herlig! Glenn virker så skjønn, iallefall når han var med på paradise! 🙂

 25. Linda Marie Stuhaug - besøk min nye blogg: WWW.LINDASTUHAUG.NO

  No har eg såtte inne med pause fra solsteiken og lest gjennom dine siste innlegg, og eg må berre sei at eg tok meg sjølv i å sitte å smile mens eg las! Eg blir så glad av å titte innom her, både fordi du stråler sjølv, og fordi du sprer så masse positivitet og glede 🙂 Ha en super kveld, skjønne deg <3

 26. Helsike så flott du er! Og de hadde helt rett; enn så fin du alltid har vært, så kler du adskillig bedre å være så naturlig som dette – du er SLÅENDE vakker nå! Naturlig ER virkelig best:D Det fremhever deg enda bedre, synes jeg, selvom du kanskje ikke ser det selv ennå – håper du etterhvert ser det jeg ser, for det er såå flott!

 27. carolina

  HVORFOR bruker du i det hele tatt hudsminke? Du ser flott ut, huden din ser plettfri ut!

 28. Anne Marte

  Fortsett sånn..Du er mye finere uten «maling». Har alltid tenkt at du har brukt litt i «det meste laget». Ikke frekt ment, men du er jo så fin at jeg kunne ikke skjønne hvorfor 🙂

 29. Kjersti

  Syns du ser kjempefin ut uten sminke på huden, enda penere sånn! Elsker forresten den hvite toppen du har på deg på bildet. Hvor er den fra?

 30. hopeandfight

  synst du er nydlig eg kristina! treng ikkje mykje sminke, som du sa, det naturlige er det fineste! 😀

 31. Syntes du fortsatt bruker mye sminke, jeg..

 32. hvis du er så heldig at du ikke trenger å bruke hudsminke, så ikke bruk det! etter det jeg har sett så har du kjempefin hud kristina og du ser mye finere ut på disse bildene enn til vanlig. hadde jeg vært så heldig hadde jeg vært ti ganger lykkeligere!

 33. Lisa EH

  WOW, for en nydelig hud du har! Du trenger jo aldri bruke noe pudder igjen 🙂 Flott du er!

  Klem

 34. «Jordnære mennesker som har beina godt planta på jorda»

  Smør på flesk? DAGENS, du hadde gjort deg på Paradise Hotel!! 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *