Blikkstille vann

Worry less, run more.

Lykken er å hoppe i løpeskoene, og ta en runde i fine turløyper før byen har våknet til liv. Total stillhet, bare deilige lyder fra naturen og blikkstille vann. Øyeblikk som dette er magisk, og en utrolig fin måte å starte dagen på! I dag la jeg turen til blant anney Baneheia, hvor jeg spaserte rundt i en liten time. Tro det eller ei, men jeg er enda klein og vanvittig slapp i kroppen etter lørdagens galskap. Dette er altså grunnen til at jeg sjeldent kan drikke, jeg blir så dårlig i flere dager at jeg har faktisk ikke ord. Derfor var det gull for meg å få startet denne tirsdagen med litt frisk luft. Bra for meg, bra for kroppen og bra for sjelen. Snakk om winwin-situasjon!

30 kommentarer

 1. Så utrolig deilig ut 😀 men klokka står du opp om morgenen? :p du har jo fått rukket så mye til bare halv 8 :p

  Ha en fin dag videre søte deg <3

 2. ÅÅÅÅ– Der var det utrolig fint! 🙂 Har lyst til å flytte dit, tror jeg. Du er nok ikke den eneste som er klein i flere dager. Jeg pleier å være klein helt fram til onsdag etter en hard helg. Det er nok ikke helt sunt, nei. Men det er veldig gøy en gang innimellom da :))

 3. Kristina Andersen

  Sandra: I dag våket jeg rett før seks, haha! Har ikke rullegardin, så våkner når solen står opp. Veldig deilig 😀

 4. Kristina Andersen

  Maria: Det er helt krise faktisk, haha.. Nå blir det LENGE til neste gang!

 5. Så utrolig fine bilder og så flink du er:D du, jeg bare lurte på en ting; er du ikke redd når du jogger alene i skogen?:p haha, jeg løper for harde livet når jeg først kommer ut i naturen. Jeg tror alltid noen lusker på meg når jeg er alene. Enten en stor mann eller ulv:p hahaha!

 6. Jeanette

  morgenturer er så deilig!

 7. Katrine

  For en flott blogg du har!! Du er slik en flott inspirasjon og oser positivitet!! Tusen takk for det Kristina!! Ha en super fin dag fine deg!!

 8. Kristina Andersen

  Katrine: Så kjekt å høre! Takk for gode ord 😀

 9. Kristina Andersen

  Darija: Jo, ofte blir jeg redd… Da blir det fort sprinttur i stedet for joggetur, haha! Men prøver å tenke at jeg ikke må være redd, da. Selv om jeg sjeldent klarer det :p

 10. Jeg har tenkt til å bestille ErmergenC, men er om dagen så jeg at de hadde solkrem i den serien også, men nå kan jeg ikke finne den. Hva heter solkremen igjen? Eller har den plutselig gått ut? Det stod at den ikke la seg som en tykk hvit hinne på huden og det hørtes jo bra ut, for det pleier de å gjøre når det er høy faktor. Har Ole Henriksen fra før og ser ut som ett spøkelse når jeg tar den på. 😉

 11. Haha, samme som meg. blir alltid UKEN derpå! 😛 hvor mange måltider har du egentlig om dagen når du våkner sånn i 6 tiden? 🙂

 12. Kristina Andersen

  Lene: Fire måltider. Frokost, lunsj, middag og kvelds 🙂 Pluss proteinshake og banan etter trening.

 13. Aurora N

  Hei flotte Kristina! Har lurt på dette lenge så må bare spørre. Er det selvutløseren og kamerastativet som tar bilder eller har du med deg en fotograf? hehe, har fundert over dette en stund skjønner du!

  Ellers så må du ha en superduper fin tirsdag:-)

 14. Kristina Andersen

  Aurora N: Har alltid fotograf. Denne gangen Hilde 🙂 Ha en fin dag du også Aurora 🙂

 15. Du jogger ikke alene om du har med fotograf da:P Men det er kanskje ikke hver gang du har med fotograf.

 16. Caroline

  Jeg er også sånn, blir klein i mange dager etter jeg har drukket noen glass for mye. Husker jeg feil eller skrev du noe om dette for lenge siden? At det var noe i alkohol du ikke tåler? Eller er jeg helt ute å kjøre nå.. ?? Lurer på det fordi jeg er sånn selv og det må jo være noe galt når alle andre kommer seg utover søndagen mens jeg ligger begravd i sengen i minst 2 dager. Helt fantastiske omgivelser forresten, Kristiansand er så fantastisk, du er veeldig heldig som bor der. Klem til deg fine Kristina <3

 17. Hanne Mjåseth

  Åh, så fantastisk deilig :)) Skulle gjerne tatt meg ein gåtur ute i vårsola sjølv, men her er det skule og jobb heile dagen. Håper du forsatt får ein fin tirsdag <3

 18. Rebekka

  akk, ja… Jeg er helt enig med deg 😉 Det er få ting man får like mye energi og overskudd av som å trene ute i naturen 🙂 Frisk luft og stillhet, utrolig godt for kropp og sinn 🙂

  Ha en deilig tirsdag 🙂

  Klem!

 19. Barbieglam

  så mange nydelige friske bilder!;)

  http://www.barbieglam.blogg.no

 20. Monique

  Fine vennen – så herlig å ha baneheia for seg selv en så vakker vårdag! Nyt! <3

 21. Benedicte

  Ser så idyllisk ut! 😀

 22. Hei 🙂 Lurte bare på hva du løp 60 m og 100 m på? 🙂 Hilsen Nysjerrigper!

 23. Fine bilder:) Ser ut som et idyllisk sted.

  Godkjenner du ikke kommentarer på tidligere innlegg, f.eks sleepy monday-innlegget? Bare så at kommentaren min ikke var kommet med…

 24. Silje Evita

  Åh! Fikk skikkelig hjemlengsel nå!

  Savner løpeturer i Jegers og Baneheia! Så utrolig deilig ut!

  Kos deg masse i det fine været! 🙂

 25. My Wedding Day

  Du er så nydelig Kristina! Det så helt herlig ut 🙂

 26. Syns bloggen blir mer å mer kjedelig . går i det samme.skuffende.får ikke behov for å gå innom så ofte lenger.men en flott jente er du og flink til å ta vare på deg og dine

 27. Utorlig fine bilder! 😀

 28. myjouels

  Det ser helt magisk ut – noen fantastiske bilder. Og veldig sporty av deg så tidlig på morgenkvisten. Gir meg inspirasjon til det samme 🙂

 29. Kathrine Louise

  Så fine bilder! Det så skikkelig fredfullt og fint ut! 😀

 30. Hei fine Kristina! jeg lurte på om du kunne komme med treningstips og eventuelt treningsprogrammet ditt på bloggen? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *