Sleepy monday

 Early morning, Victorias Secret kimono, messy hair and coffee

God morgen, fine lesere! Er dere klar for en ny uke eller? Det ser jammen ut til at det blir en liten blåmandag hos meg i dag, for første gang på en evighet. Slik blir det når jeg har vært ute i helgen, kroppen min blir alltid sliten i flere dager etterpå. Takk gud for at dette skjer så sjeldent, haha! Lot meg selv sove helt til halv åtte i morges, kjente at jeg trengte en liten time med ekstra søvn på en dag som dette. Regner med jeg har flere med i selskapet mitt på at vi ikke var helt klare for mandag allerede i dag? Helgen har vært alt for kort! Vi skulle hatt en dag mellom søndag og mandag, det hadde jammen meg vært fint. Sant? Hihi..

I dag starter uken min med å prøve å være produktiv, jeg har en del jeg gjerne vil få unna. Må ta en tur til regnskapsføreren, så sendt ut fakturaer, ordne utlegg, tømme mailboksen, planlegge neste måned og blogge bra. Trening skal jeg også på, i dag blir det to! Jeg liker alltid å starte ukens første dag med masse sunn mat, gjerne to treninger hvis jeg får tid og med fult fokus på jobb. Hvorfor? Fordi det setter liksom litt standaren på hvordan resten av uken kommer til å bli, føler jeg. Slik har jeg alltid tenkt. Derfor er jeg alltid super flink jente på ukens første dag, så følger som regel de andre dagene også etter!

 Ønsker dere en flott dag! Make the best of it

17 kommentarer

 1. Du er så nydelig! Du stråler! <3

 2. Hej! I just wanted to say that I dont understand everything you write but I still like your blog a lot! You seem to be very positive and your pics are always so beautiful! Have a lovely spring 🙂

 3. Hahaha, godt å lese at det er flere som har en liten blåmandag i dag! Var selv ute i helgen, for første gang på 4 mnd og i tillegg til en ellers aktiv helg, er jeg ganske sliten i dag! Men, make the best out of it, er det ikke det de sier? 🙂

  Ønsker deg uansett en fantastisk flott (blå)mandag, og krysser fingrene for litt mer energi utover dagen for oss begge!!

  Klem <3

 4. Monique

  God mandag nydelige deg! <3

 5. Kristina Andersen

  annika: Thank you so much, sweety! Makes me very happy to hear that 😀 Have a wonderful day <3

 6. Kristina Andersen

  Linda: Haha, huff! Så absolutt, make the best of it 😀 Ha en herlig mandag Linda!

 7. Kristina Andersen

  Monique: Like så vennen <3

 8. Henriette

  Du hadde hvertfall en bra helg, og da er vel det verdt en blåmandag? Hehe 🙂

  Ville bare si at jeg syns du er en ufattelig bra blogger! Og da overdriver jeg ikke 🙂 håper du får en finfin mandag videre! 🙂

 9. Camilla

  For en nydelig morgenkåpe/kimono eller hva nå enn det heter! Litt farger gjør ofte en blåmandag litt bedre! hvor er den fra ? 🙂

 10. Kathrine Louise

  Satser på at blåmandagen din ikke blir så ille likevel! Kimonoen din er kjempe lekker! 😀

 11. Kristina Andersen

  Camilla: victorias secret 😉

 12. Kristina Andersen

  Henriette: Så hyggelig å høre søta! Tusen takk 😀

 13. Når skal du legge ut igjen det innlegget du skrev forrige uke om trening og treningsmotivasjon osv. Så det men rakk ikke å lese deg og gledet meg sånn til å lese det 🙂 Så du skrev i et annet innlegg at du skulle legge det ut igjen 🙂

 14. Kan du ikke rette opp i innlegget ditt om hudprodukter? Jeg er heldigvis så nøye at jeg leser produktinformasjonen, men det er så SURE penger for dem som bestiller dyre produkter for fet hud når de egentlig har tørr hud selv.

  Håper du har en fin dag, Kristina. Du ser sinnsykt bra ut for tiden, og jeg gleder meg til shapeup-bladet med deg på forsiden kommer for salg 🙂

 15. Sara Katrin

  Syns det alltid er litt festlig når enkelte av dere bloggere forteller at dere har tillatt dere å sove HEELT til halv åtte og helt til halv ni. På den tiden ligger jeg fortsatt å snorker..Haha..skulle ønske jeg var like flink med å stå opp så tidlig sjøl. Er flink til å våkne tidlig, men å stå opp tidlig blir en annen historie. Hehe.

  Du får ha en kjekk dag, Kristina. Her skal ettermiddagen gå til husarbeid. Og Shape up bildene dine ser superfine ut 🙂

 16. Kristina Andersen

  Sara Katrin: Hahaha! Jeg hater å sove lenge, må liksom komme meg opp og få noe ut av dagen. Skikkelig tvangstanker :p Ha en fin dag skjønna!

 17. Sara Katrin

  Da har du i det minste fått en god tvangstanke. Min tvangstanke går ut på å ligge som en død breiflabb på sofaen (ufrivillig, vel og merke) og dagdrømme om alt og ingenting.

  Hvis det går an å kjøpe en tvangstanke, så ljøper jeg med glede den du har 😀 tihi..

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *