King and Queen

The worlds most talked about couple.

Jeg er nok godt over gjennomsnittet obsessed av Kim Kardashian, men hei – dette bildet må vi vel alle være enig i at er helt utrolig nydelig? Kanye og Kim er virkelig et fantastisk flott par! Gleder meg maks til det nye Vogue nummeret kommer ut, slik at jeg kan se alle bildene. Perfeksjon på høyt nivå! Og lille North? For en hjerteknuser

24 kommentarer

 1. Sexy Sadie

  Du er obsessed av en gold digger og fame hore??? Seriøst, eneste pene på bildet er babyen.

 2. Kan du være så snill og lage et langt og utfyllende innlegg om hvordan du spiser og trener? Du har blitt så UTROLIG flott i det siste, jeg beundrer deg virkelig. Jeg har veldig lyst til å gå ned i vekt og få muskler, sliter ganske mye med motivasjon og jeg vet ikke hvordan jeg skal gjøre det. Så det hadde hvert supert om du kunne skrevet et innlegg 🙂 gjerne hvor lang tid det tar å få resultater også.

 3. Kim så litt vettskremt ut :-/

  Men babyen var superskjønn da 😀 litt skremt han også kanskje :p

 4. Vakkert par må jeg si ja! 🙂

 5. Du er mye søtere! Jeg synes ikke brune øyne er så fint.

 6. Henriette

  Utrolig kult bilde da! Vakre mennesker, kan man si noe mer? 🙂

 7. Kristina Andersen

  .: Tusen takk! Jeg skal få til et slikt innlegg, ja 🙂 Klem til deg!

 8. Kristina Andersen

  Henriette: Nuff said! 😀

 9. Therese

  Hei! Jeg skal ned 5kg innen Juni, har du råd, tips ang kosthold og trening? Alt fra hva som er godt og sunt, bra øvelser osv. 158 høy, veier 58kg. Send gjerne mail, jeg digger deg!

 10. Kristina Andersen

  Therese: Ned fem kilo når du veier 58 kilo og er 158 høy? Jeg vil virkelig ikke hjelpe deg med det, høres laaangt ifra ut som du trenger det Therese 🙂 Bygg heller muskler, det er jo så fint!

 11. Elske dæm! Verdens søteste baby!!

 12. Charlotte K.

  De kan ikke måle seg med Brangelina! Men absolutt et flott par 🙂

 13. Dette er virkelig ikke tull, jeg synes faktisk at du ligner sykt mye på Kim! Ikke på akkurat dette bildet kanskje, men har sett mange eksempler på dette flere ganger tidligere. Fantastiske begge to. Synes bare navnet north west er så utrolig herlig, skjønneste ungen!

 14. Fast leser

  Kanye er homofil. Skaphomse. Se etter tegnene:)

 15. Love them!!!!! And you :-*

 16. Jeg kan bare ikke får det til å gå opp at folk som er så glad i dyr og interessert i rettighetene deres kan få seg til å like, enda mindre være obsessed over, en som kim kardashian, som tross uttallige oppfordringer om å være så snill å være et eksempel til etterfølgelse for de millioner av fansene hun utrolig nok har, fortsetter å ikle seg pels og med det loddrett driter i dyrs lidelse. Hun har så stor påvirkningskraft og med det vil så mange folk som ser opp til henne også bruke det samme som hun gjør. Jeg vet at du ikke går med pels, men å se opp til en slik person får jeg bare ikke til å stemme. Hun er så uverdig som det går an å få blitt når det gjelder forbilde.

 17. Karoline

  Eelsker det bildet! Skjønn familie 🙂

 18. Ah.. Kim!

  Jeg har sett alle sesongene med keeping up with the kardashians mange ganger. Fatter ikke hva det er med meg, men jeg føler meg ganske så obsessed jeg også. Nesten en liten girlcrush! Haha 😀

 19. Elizabeth

  Har mer sansen for de to andre søstrene jeg da… 🙂

  Liker svaret ditt til Therese forresten, tommel opp! 😉

 20. Hei. Jeg må si at det er et nydelig bilde. Jeg kan ikke helt skjønne at man kan beundre Kim,syns hun viser seg som en overfladisk person,som er mer opptatt av det perfekte ytre og virker ikke som den mest sympatiske person. Det er mitt inntryk ut fra serien og det som står i media( hun trenger ikke nødvendigvis være slik. ) Men hva er det som er så utrolig flott med henne,kan noen forklare meg det ? Hun er vakker,men det må mer til enn det for å fenge meg som person. Jeg vil helt klart si at Khloe virker mer jordnær og har omsorg for andre mennesker og ikke minst er en kul person. Kim virker kjedelig sammenlignet med henne…..skjønner meg ikke helt på den Kim greie…

 21. Therese

  Skjønner at det hørtes litt drøyt ut, men har mest fett på mage/rygg.. Har ingen ønsker om å bli for tynn, men flat mage:) du er forbilde og har skjønt at du har peiling på trening og kosthold:) enig i at muskler er fint, men de vil ikke synes med for høy fettprosent;(

 22. Huff, er absolutt uenig! Hun er en gold-digger reality/pornostjerne, han er en semi-god rap artist med ego på størrelse med Svalbard. At de to fikk vogue fremside etter alle de fantastiske artistene, skuespillerene, forfatterene og modellene som har vært ledestjerner for utallige mange mennesker, og pionerer i sitt felt er skammelig! At Anna Wintour valgte dårlig pr bare fordi det er pr for et blad med historie som Vogue er kvalmende! Jeg har, på lik linje med mange andre overalt i verden, mistet mye respekt for både bladet og Anna Wintour, og er drit skuffet!

 23. Kim og Kanye skal til Norge snart! 🙂

 24. Vakre mennesker <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *