Fresh på negler og vipper

sponset behandling

Tenkte det var på høy tid å vise dere mine nye, fine negler og vipper! Jeg er som alltid storfornøyd, det er så deilig å unne seg litt ekstra luksus i hverdagen. Siden jeg har en stor photoshoot i Oslo neste helg, bestemte jeg meg for å gå for en clean og naturlig look på neglene denne gangen. Så da ble det rett og slett en lyserosa farge, jeg syns det ble kjempefint. Så rent og pent! Dette er mine egne negler med forsterkning over, pluss shellac for å få rosafargen. Og så vippene da, jeg kommer garantert aldri til å gi meg med vippeextension. Det er jo utrolig fint! I vippene har jeg lengde på 14 mm ytterst og kortere inn mot øyekroken, slik at jeg får jeg en fin vifteformen.

Ble det ikke fint? Jeg er som alltid strålende fornøyd! Neglene fikser jeg som alltid hos Anita på Auds Lille Hudpleie, og vippene fikser jeg hos Linda som er på Auds Hudpleie. Begge plasser holder til i Kristiansand sentrum, og jentene der er så utrolig dyktige og flinke! Ser dere forresten at jeg har fått fregner rundt omkring i ansiktet? Haha! Jeg skylder på sola 🙂

14 kommentarer

 1. Heihei 🙂 kan du forklare litt om hvordan vippeextensions fungerer? Jeg har så lyst å prøve, men føler at det må være før noe spesielt iom at det er så dyrt 😛

  Men er det slik at vippene varer i ca 4 uker før du må ha påfyll? Og hvor mye koster det sånn ca? 🙂

 2. Du så litt ekkel ut under nesa? :s

 3. Fast leser :-)

  Vet du hva? Jeg fikk så lyst til å bla helt bak i arkivet ditt, å herlighet som du har forandret deg. Ikke bare fysisk, men bloggen din har blitt så utrolig bra i forhold til da. Dette er egentlig noe en ikke legger merke til når man er innpå bloggen din hver dag, men når man ser tilbake er forandringen enorm!

  Ville bare minne deg på at du har klart deg så utrolig bra her i livet, selv om du nok helt sikkert er klar over det 🙂 elsker virkelig bloggen din! Klem <3

 4. Kristina Andersen

  Fast leser :: Så utrolig hyggelig å høre! Tusen takk for så fine ord, glad for å ha snille lesere som deg <3

 5. Kristina Andersen

  :: 4 uker ja, så må du ha påfyll hvis du vil vedlikeholde dem 🙂 Pris varier fra salong til salong 🙂

 6. Kathrine Louise

  Så utrolig fint! 😀 Du er virkelig slående vakker Kristina!! <3

 7. Kristina Andersen

  Kathrine Louise: Så fiiint sagt av deg!! Takk søta 😀

 8. Når du får vippe extension, blir vippene lagt en og en på dine naturlige vipper, lengde, tykkelse og måten de blir lagt på (lengre ytterst/en lengde på alle osv) blir tilpasset din øyeform og dine ønsker. Det anbefales å ta påfyll hver 3-4 uke. Hos Auds hudpleie koster det fra kr300 for en halvtime til kr600 for en time. Det er viktig at du tar vare på vippeextension selv slik at det holder lengre, dvs ingen produkter som inneholder olje, ikke pirke på vippene og ikke bruke maskara.

 9. Så fine negler og vipper! ELSKER fregnene dine! Det er så søtt 🙂

 10. Camilla

  Superfin som alltid Kristina!;-)

  Eg lura berre på en ting, tar du solarium eller bruk du sjølbruningskrem? Å vess du bruk sjølbruningskrem, kordan? Takk før svar på forhånd 😀

 11. Veronica

  «Du så litt ekkel ut under nesa? :s»

  Altså, anonym, hva i all verden er galt med sånne som deg? Bloggere (og kjendiser/offentlige personer generelt) får hele tiden kritikk for at de skal fremstille alt så perfekt, men er det så veldig rart? Folk LETER etter feil ved offentlige personer, og det er så kvalmende at jeg kunne spydd over hver og en som holder på sånn. Beklager for en litt usaklig kommentar fra min side her nå, men hva i all verden skal man si? Jeg begriper ikke at det er mulig. Absolutt alt skal granskes og kommenteres, som om ikke de som slenger fra seg dritt også har mange «feil» ved sin egen kropp? Ta en titt på dere selv i speilet og gransk dere selv, så skal dere se at dere også har mange imperfekte ting ved dere. Sånn er det å være menneske! Hvor mange mennesker på gata ser ut som et retusjert bilde? Herre min skaper, altså, jeg blir så sint at jeg ikke vet hva jeg skal si eller gjøre.

  Jeg må si til deg, Kristina, og egentlig alle offentlige personer i verden, at jeg beundrer deres pågangsmot og styrke. Nå vet ikke jeg hva dere egentlig føler inni dere når dere får slengt etter dere så mange usakligheter fra uvitende dumminger, men det å fortsette når man alltid blir dratt ned uansett hva man sier, gjør, har på seg og ser ut, er virkelig beundringsverdig! Ikke bare det, men du forsetter å lire av deg positiv energi til oss lesere, og fortsetter å ønske oss suksess og et godt liv. Jeg ville blitt så lei meg og bitter. Jeg ville latt sånt gå veldig inn på meg, selv om jeg vet at disse personene ville snakket dritt uansett hvor «perfekt» man hadde vært.

  Det skal bare være greit å si stygge ting til offentlige personer, somm har det blitt. For dere har «skyld i det selv». Mobbing blir mer og mer greit. Ikke at dette er direkte mobbing, men det er unødvendig drittslenging. En kommentar på noe som de færrreste faktisk legger merke til, og i hvert fall bryr seg nevneverdig mye om. Jeg bare skjønner ikke at det er mulig å finne feil overalt. Det er ikke rart vi mennesker aldri blir fornøyde med oss selv. Alt skal rakkes ned på og dømmes.

  Stå på Kristina! Jeg skulle ønske det fantes flere positive sjeler som deg.

 12. Kristina Andersen

  Veronica: Tusen takk for disse ordene! Skulle vært flere som deg <3

 13. Så fantastisk å se et naturlig ikke retusjert bilde og allikevel ser du aldeles nydelig ut. Setter utrolig pris på ditt avslappende forhold til kropp og utseende og at du forholder alt til sunn fornuft. Det skulle vært flere som deg!

 14. Elsker neglene dine!! Vurderer sterkt å gjøre noe med mine også nå før 17.mai, men hva ligger prisen på for sånn shellac 😀 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *