Bloggberter på lunsj

Litt snapshots fra en koselig lunsj med Frk Borge! Alltid like fint å se henne igjen, vi ler så mye når vi er sammen at tårene bare triller. Marthe har jo byttet over til min regnskapsføreren nå, så stakkars Geir har hendene fulle med disse to bloggbertene. Det spørs hvor fornøyd han blir med å se nå at vi har vært ute på lunsj, vi har begge nemlig fått streng beskjed om at det er forbudt å spise ute hele tiden. Haha! Har man lyst så har man lov, ikke sant? Jooo! I dag fikk jeg forresten noen gode nyheter, og klarte å få i havn en deal jeg har siklet lenge etter. Og da blir jeg jo så fornøyd og stolt, vet dere! Hihi… Og du? Stikk innom bloggen igjen om litt, jeg har hatt med meg kamera og filmet litt i dag. Så om noen strakser kommer det ut en aldri så liten videosnutt fra lunsjen til meg og Marthe! 🙂

17 kommentarer

 1. cuskima

  hahaha tenker det var supergøy og gleder meg til video 😀

 2. Daniella

  Så koselige bilder 🙂 Blåskjell er supergodt da 😀

 3. Maja Aleksandra

  Utrolig fin blogg Kristina

 4. Kristina Andersen

  Maja Aleksandra: Så hyggelig, tusen takk!

 5. Kristina Andersen

  cuskima: Den kommer straks! 😀

 6. Hei, er ikke mormor og morfar gift?

 7. Ååh det såg deileg ut!:)

 8. Kristina Andersen

  anonym: Jo, selvfølgelig! De er som nyforelsket enda <3

 9. Hvilken cafe var det? Det så sinnsykt godt ut!!

  Skal ut å spise i kr.sand til helja :).

 10. Kristina Andersen

  judy: Herlig Land 🙂

 11. Andrea & Jónína

  Så ut som dere koste dere veldig 🙂

  Du ser jo så bra ut Kristina 🙂

 12. Er så morsomt hver gang du sier du skal begynne å spise «cleant» som du kaller det – og neste dag ser vi et bilde av deg med enten en burger/pommes frites etc etc. Jeg skjønner ikke hvorfor du alltid snakker om at du er/skal bli så sunn, når du faktisk ikke gjør det? Eller er det rett og slett fordi du har null peiling når det kommer til mat? Det er I K K E noe galt med å spise hva man vil og kose seg – men da trenger man heller ikke prøve å fremstå annerledes heller. Bare et tips 🙂 klem

 13. Kristina Andersen

  Anonym: Haha, nå måtte jeg le! Rart hvordan jeg alltid skal måtte forklare ting som ikke er noe å forklare. F.eks i går når jeg var ute å spiste, spiste jeg BLÅSKJELL som er både sunt og bra. Ja, det var pomesfrites i tallerkene – men spiste jeg det? NEI. Skal jeg måtte skrive det i innlegget mitt? «Her er det bilde av både blåskjell og pomfri, men bare så dere vet det så spiste jeg bare blåskjellene. Pomfri er fyfy!» Nei – det skal jeg ikke måtte gjøre. Jeg har mye yngre lesere, og har ingen planer om å gjøre de redde for mat som overhode ikke er skadelig å spise en gang i blant.

  Det er sjeldent dere ser bilde av meg med hamburger eller pomfri, så hva du snakker om her forstår jeg ikke. Spiser jeg sånn, blir det maks en dag i helgen og ikke mer. Kanskje du skal passe på deg selv og ikke henge deg opp i hva en blogger spiser og ikke. Bare et tips 🙂 klem

 14. hei

  hvor er smykket og armebåndet fra???

 15. Katrine

  Hvorfor skriver du at du må le av innlegget om pommes frites (Det skrives ikke pomfri btw)? Det er SÅ standar DEG å alltid skrive «haha» på saklige innlegg. Det er ikke så rart noen reagerer da du OPPFORDRER leserene dine til hva du kaller «en sunn uke» og ett par dager senere poster du bilder av pommes frites. Ikke noe GALT i å spise det eller å velge det vekk slik du gjorde, men det gir jo ett litt rart inntrykk til de som blir med på «den sunne uka» di at du legger ut bilde av det, just sayin.

  Kos deg, Kristina!

 16. Men godteri det kan du spise??:p Sikter til sleepover-innlegget.. Fin diett 😉

 17. Du minner meg litt om Demi Lovato! (Det er et stooort kompliment)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *