Hytteliv

Sen frokost i hytta på Kvamskogen

 Her koser vi oss masse! Det er alltid avslappende og digg når man er på hyttetur. Skuldrene blir senket ned mange hakk, hodet kobler ut og man bare koser seg maks. Det er så stille og rolig her oppe, ingen folk og bare masse fjell og snø hvor enn man ser ut vinduene. Helt perfekt! Jeg har nettopp spist en litt sen frokost, så jeg burde heller kanskje si lunsj? Kokte egg, bacon og ferskt brød. Mums! Straks blir det å hoppe i treningstightsen, og legge ut på skogstur! Gleder meg, det beste jeg vet er jo turer i skog og mark. Kamera blir selvsagt med, så oppdaterer jeg dere etterpå! Håper alt er fint med dere? 🙂

27 kommentarer

 1. Hvem er du på hytta sammen med? 🙂 ha en fin helg 🙂

 2. Hvem er du sammen med? Eller har du skrevet det før? Har ikke fått med meg isåfall 🙂

 3. Lena Strømmen

  Noke så herlig! Kos deg massemasse på hytta, fine deg:)

 4. Kathrine Louise

  Det så deilig ut! Kos deg masse på hyttetur søte deg <3

 5. Lisa Marie

  Åhh! 🙂 SÅ utrolig koselig ut :). Må komme meg på hytta snart jeg og tror jeg :). Er jo så koos! 🙂 Det går vell litt sånn i både og, tenker så mye på hvorfor mennesker gjør vonde ting som de selv har opplevd til andre, ikke en mye godt tankekjør å starte på men! 🙂

 6. Kristina Andersen

  Kathrine Louise: Takk søta! God helg <3

 7. Hei Kristina, håper at du virkelig koser deg på fjellet, ser idyllisk ut, men jeg ville bare spørre om en ting,hadde et spørsmål om netthandel under blogg innlegget «hater når det skjer» om sikker netthandel for weekendbag som jeg ønsker å kjøpe, vil ikke stresse deg men hadde vært fint om du kunne gi meg noen tips, ikke stress,svar når det passer. Kos deg masse på fjellet og lad batteriene,håper på svar når det passer. Fortsatt en strålende helg til deg skjønne damen;)

 8. LifebyCamilla

  Er du med en ny flamme? Du har jo ikke sagt hvem du er med, og for mitt nysgjerrige hjerte blir det litt for mye 🙁 haha! Kos deg masse masse 🙂

 9. Er du på hyttetur alene? :/

 10. Silje Helen Sjøthun

  Såå koselig da 🙂 Husker hyttelivet fra når jeg var liten, kjempekoselig!! Håper du får en fantastisk dag <3

 11. Fin hytte.Håper på mange fine natur bilder fra Kvamskogen.Ha en fin ferie.

 12. Kristiane Lie

  Så deilig!!! Gleder meg til jeg skal på hyttetur igjen!! Ekstra koselig å dra med noen man er skikkelig glad i!! 😉

 13. Dere må ikke «spekulere» i hvem hun er på hytta med, da får hun et nytt klikkeanfall 🙂 🙂

 14. Karoline

  Herlig! Kos deg masse på Kvamskogen 🙂 perfekt sted for hyttetur!

 15. Camilla

  Flere ganger hun ikke skriver hvem hun er med, eller har fått gaver av. Så jeg tipper at hun har kjæreste, siden hun ikke bryr seg med å svare de som spør.

 16. Julie Christine

  æ vil å på hyttetur!

 17. Such an amazing view.. Lucky! 😀

 18. Kristina Andersen

  Maria: Yes, I know! 😀

 19. Linda Marie Stuhaug - besøk min nye blogg: WWW.LINDASTUHAUG.NO

  Noke så herlig! Gleder meg til vinteren kommer her også (om den kommer) – så hytta på fjellet kan brukes til ski og koselige dager 🙂

  Kos deg masse i helga, skjønne!

 20. Kristina Andersen

  Anonym: HAHAAHHA! Klikkeanfall? Ler meg ihjel :p

 21. Du reagerte jo ganske kraftig når folk spurte hvem du skulle reise sammen med tidligere, Kristina… Jeg mener ikke å kjefte eller klandre i det hele tatt, men du skjønner vel hvorfor folk blir nysgjerrige? Jeg spurte selv hvem du skulle besøke i Bergen, rett og slett fordi du skrev at du skulle reise, men ikke hvem du skulle besøke. Til vanlig så skriver du jo alltid hvem du reiser på tur med/besøker/spiser med, derfor ble jeg nysgjerrig da du plutselig sa A men ikke B :p Håper det ikke ødela kvelden din.

 22. Hvorfor svarer du alle utenom dem som spør hvem du er med?

 23. Jeg tror grunnen til at så mange blir irritert fordi du ikke skriver hvem du er med, er vel fordi det blir ganske rart å hele tiden få vite halvparten hvis du skjønner. Det er liksom en person som tydeligvis er en stor del av livet ditt du ikke ønsker å dele med bloggen, det blir rart. I tillegg kan du ikke forvente at alle skal forstå alt som skjer akkurat nå. Du har et menneske rundt deg som ikke er frisk, som jeg selfølgelig har respekt for at du ikke ønsker å si hvem er, i tillegg reiser du plutselig til Bergen, men ingen vet hvorfor.

  Jeg respekterer fullt og helt at du velger å gjøre det sånn, men da må du også respektere at mangen spør deg, for selv om du er et menneske med rett til privatliv, har du også en jobb der du deler mye av deg selv, og at du da blir sint og frustrert fordi noen spør deg om hvorfor du holder dette skjult, det er urettferdig!

  Jeg elsker bloggen din, og kommer til å fortsette å lese den!! Og vær så snill og IKKE ta dette personlig!!!!!

 24. Faen til mas på folk da! Hu sier det vel vist hu vil!? Og uansett, hvorfor er det så interresant? La jenta kose seg å slutt med gnålet, amen 🙂

 25. Kristina Andersen

  Lise: Amen. Takk søta!

 26. Altså jenten er som alle andre blogger eller ei, så liker jo ikke vi at tusenmennesker spør hvem hva når hvor hele tiden. Syns det er litt spennende at hun holder tilbake på noe og er mer åpent om annet. Tro det eller ei folkens(dere som klager) Men jenten har faktisk et liv uten om bloggen også. Tenk det!:D

  Kos deg i helgen Kristina! Det har du fortjent 🙂 Bergen er nydelig utnytt det 🙂

 27. Kos deg Kristina 🙂 Det er lov til å ha litt spenning og holde slike ting privat. Glad på dine vegne! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *