Behind the bedroom door

Riktig god torsdagsmorgen, mine flotte lesere! Har dere sovet godt i natt? Her koser jeg meg i sengen med jordbær, ferske blader fra det store utland og en deilig kopp med kruttsterk kaffe . .

Today is a day that will never come again. Make it a great one!

I dag er jeg så reiselysten at jeg har ikke ord.. Jeg vil tilbake til USA! Nå! Helst i går burde jeg vært der. Forhåpentligvis blir det jo tur nedover med familien om ikke så alt for lenge, håper virkelig det lar seg gjøre. Det er få ting som kan slå Miami, fy søren for en rå plass! Det er rart å tenke på at jeg egentlig skulle vært boende i New York nå, faktisk så skulle jeg ha gått på skole der nede og vært der en god stund. Men, når livet snur litt brått her hjemme og fremtiden blir usikker – da kunne jeg aldri klart å være så langt borte fra familien min. Jeg satser på at jeg får muligheten en annen gang! Det hadde jo vært så utrolig gøy. Har dere noen spennende reiseplaner i år? Fortell meg gjerne!

Nå blir det kontorarbeid her i noen timer, før jeg tar turen på trening og så videre til flyplassen. Ut på tur skal jeg jo igjen, men ikke lengre enn til Bergen! Gleder meg til noen fine dager i en fin by 🙂

37 kommentarer

 1. Maria Vik

  Hei! Skjønner du har reisefeber… Jeg flytter til New York IDAG!! 🙂 Iiiiiih skal gå på skole der nede i 4 måneder 🙂 kommer til å blogge om det på bloggen min.

  Ha en fin dag <3

 2. Jeg skal tilbringe to uker i New York i juni. Utenom det så håper jeg å få til noen helgeturer, både i Norge og utenfor.

  Er det en gutt som får deg til å reise til Bergen så ofte, om du ikke har noe imot at jeg spør?

 3. Kristina Andersen

  Maria Vik: Så heldig du er! Da skal jeg jammen titte innom bloggen din for å få litt NY-inspo 🙂 God tur og kos deg masse <3

 4. Kristina Andersen

  Lina: Så herlig! Helgeturer er jo gull verdt, fint avbrekk i hverdagen 🙂 Hehe, vil holde det for meg selv inntil videre 🙂 Klem til deg!

 5. Jeg og kjæresten bestilte oss for noen dager siden en tur til Bali i sommer. I tre uker! Gleder meg ihjel 😀 Håper du får en fin dag idag!

 6. Hi Kristina! 🙂 I would like to ask about your diary (notebook). Have you ordered it somewhere or it´s your own work? It looks so great 🙂

 7. Reiser til Miami på lørdag!! 😀

 8. Som en graduation gave til meg selv har jeg bestilt tur til Australia og New Zealand i sommer! Gleder meg veldig!

  Ha en super dag! 🙂

 9. Så kjekt at du tar turen til Bergen igjen! 🙂

  Viss du ikke har vert innom akvariet her så anbefaler jeg deg å gjøre det. Jeg og min sønn er der flere ganger for året, kjempe koselig 🙂

 10. Daniella

  Så heldig du er..God tur <3

 11. Holde hemmelig når du har instagram det går ikke. AVSLØRT 😛

  hehe.kos deg

 12. Caroline

  Bergen er verdens fineste by med så utrolig mange flotte mennesker! Om du i tillegg har funnet deg en kar der har du virkelig vært heldig 🙂 Mange sjarmerende, gode og ikke minst kjekke gutter der 😉 Ha en fin tur! Nå kan du glede deg til å komme fra vinterland til noe som ligner mer på høst. Kos deg!

 13. Kristina Andersen

  Caroline: Takk skjønneste du <3

 14. Birgitte

  Tror jeg gjetter utifra det jeg har sett på instagram hva du skal her i Bergen, hihi koselig! God tur 😀

 15. Benedicte

  Skulle du egentlig ta semester i New York? Sånn gjennom Get Away College?

  Jeg har allerede vært på Svalbard og i Paris, og planene mine for senere i år er Berlin, påske på fjellet og språkkurs i Spania 🙂

 16. theresekristina

  For ein deilig start på dagen 🙂

 17. Kristina Andersen

  Birgitte: Det flere av dere tenker er i hvert fall helt feil. Hvem jeg skal til er ikke på min instagram! Fint om dere kan slutte å spekulere og gjette på navn. Det er bare vanvittig irriterende!

 18. KatrineBB

  Skjønner deg godt, jeg drømmer om USA selv. Meeen det får vente til økonomien er bedre, så nå planlegger jeg heller en roadtrip rundt i Norge til Sommeren i stedet 😀 Er mange steder jeg ikke har vært og steder jeg har vært som barn, men ikke husker noe av så får ta det på en tur til sommeren 😀

 19. Charlotte

  Velkommen tilbake!!! <3 <3 Bergen og Kristiansand er mine favoritt byer 🙂

 20. Hei

  Skal til Miami, Fort Lauderdale og på mini cruise til Bahamas tiø sommeren:D

  Har du noen tips til de plassene?

  God tur til Bergen! Byen mellom de syv fjell er flott. Greit å reise vekk fra snøværet i Kr.sand. Lei av å måke snø!

  Drit i alle spekulasjonene rundt privatlivet ditt;)

 21. Herregud, går det an å bli då hissig for at noen tror de vet hva/hvor du skal i Bergen. Lungna!! Kos deg meg en burger og god helg 🙂

 22. Kristina Andersen

  Silje: Tenk selv hvor frustrerende det er å få 45 kommentarer der folk gjetter hvem du skal til? Himmel! Ta deg ei bolle, og god helg :p

 23. Haha!

  Du skriver til en leser at det er vanvittig irriterende at folk spør og er nyskjerrig på hva du skal i Bergen igjen!

  Hallo! Du legger veldig opp til at folk skal spekulere når du er så vanvittig hemmelighetsfull !!!!

  Du blogger og folk er nyskjerrig, slutt å bli sur fordi leserene dine vil vite hva du gjør på!

 24. Hei. Må bare dele drømmen jeg hadde i natt. Drømte nemlig at jeg car på date med Robbie Williams. Og vi hadde det så koselig, romantisk og gøy. Ville egentlig ikke våkne, men våknet med et smil da. Nesten så jeg gleder meg til å legge meg i kveld!

  Kos deg i Bergen, uansett hva og hvem du skal besøke. Bra for deg å holde litt ting privat. Jeg heier på deg! Klem fra meg til deg, Hilsen Anja

 25. Hei. Er faktisk i Miami beach nå. Skal være her i 4 måneder. Det er sykt digg her!!

 26. Birgitte

  Altså hvis du ikke vil at leserne dine engang skal gjette på hvor du skal burde du kanskje ikke skrive at du skal noe sted..? Merkelig ting og bli så hissig for når du legger såpass opp til det.

 27. Kristina Andersen

  Birgitte: LEGGER OPP TIL DET MED Å SI JEG SKAL TIL BERGEN? Så jeg kan ikke få lov å reise uten å bli bombandert med spørsmål? Herregud, gi meg styrke i dag kjenner jeg!

 28. Veronica

  Har full forståelse for at det kan være slitsomt med spørsmål, men jeg synes du svarte veldig hakkete til hun Birgitte til å begynne med. Det går an å si ting på en litt penere måte, for hun var ikke frekk først i det hele tatt. Synes du overreagerte veldig på noe så ubetydelig. Du som alle andre har lov til å være sur og irritert, men dette kan da ikke være noe å ta så på vei for? Du har fått verre dritt slengt etter deg enn disse nysgjerrige spørsmålene. Personlig bryr jeg meg ikke om hva du skal, så slapp av, du slipper mas fra meg.

 29. Herregud. Ro deg ned ffs. Sava å frekk du egentlig er.

 30. Sinnataggen

  Hahahaha. Herregud å jeg ler hver gang jeg leser gjennom kommentaren dine. Kan skjønne at folk blir nysgjerrige når du skriver at du skal til Bergen nok en gang. Men å spekulere samt stille så mange spm er bare morsomt. Tror ikke enkelte mennesker der ute forstår at bloggerne har et liv de ikke deler med bloggen. Noe må da få være hemmelig. Om Kristina eventuelt har funnet seg noen der så burde hun vel faen få lov til å holde det for seg selv. Så mange tragiske mennesker det fins der ute så skal det uansett ikke mye til før noen klarer å ØDELEGE det «forholdet» SKJERP DERE ALLE SAMMEN. jenta har et liv utenom bloggen også. Er så merkelig. For når Kristina skrev at hun var trist og lei seg angående noe som mest sannsynligvis foregikk i familien så var alle sååå søte og forståelsesfulle. Men med en gang hun virker litt lykkelig og fornøyd med livet så skal mange av dere prøve å tråkke hun ned Igjen. SKJERP DERE!! Merker jeg blir jævla irritert på vegne av hun.

 31. Om 24 dager reiser jeg til Uganda!! Har kun flydd ei gang før i mitt liv, til Tyrkia. Gleder meg helt ekstremt til å slippe snøen og best av alt til å klemme på verdens beste søster igjen <3 Har ikke sett ho siden 1. oktober :O Hei å hå fra Skippergata 🙂

 32. Hei, vet ikke om jeg tør nevne det engang…….men, vi skal 3,5 uke avgårde i fbm påsken. Det blir Miami, Fort Lauderdale, Orlando, Anna Maria Island og en uke på Oasis of the seas. Ja, da vet du hva JEG har å glede meg til;)) håper det blir tur på deg også!! Klem

 33. Kan jo bare skrive at hun skal møte en kamerat/venner. Problem løst.

  trenger ikke å bli drama mamas heller da. Gad

 34. Skulle du studert med gateway? 🙂

  Og klarer ikke la vær og kommentere: du trenger ikke bli så ekstremt irritert når folk spør hvem du skal besøke, det er jo ikke frekt ment, man blir jo bare nyskjerrig.. Om du virkelig har så mye imot det, bør du bare la vær og si hvor du skal, eller ignorere kommentarene.. om jeg ikke hsuker feil skrev du for ikke lenge siden at det som skilte deg ut var at du gav faen i hva alle andre mener? Så bare la de spekulere om de ikke har bedre ting å bruke tiden på…

 35. Herlighet altså! Ikke si A når du faen ikke kan si B!

 36. Margrethe Jakobsen

  «Ta dæ ei bolle!» Åååh ædde muuuli, æ leeer, folk altså!

  God tur & nyt helga, Kristina 🙂

 37. Karoline

  Reiser til Miami rett etter semesteret på universitetet er ferdig! Gleder meg 🙂

  Skulle du reise til New York med GateWay? Det var også min plan en stund, men ble backpacking jorda rundt, og studier etter det istede 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *