At the airport

I skrivende stund sitter jeg på Kjevik, og venter på flyet videre til Bergen 🙂 Tenkte bare å gi dere en liten oppdatering før jeg flyr avgårde, hehe! Når jeg kommer frem blir jeg hentet, så er det rett på roadtrip for å dra på hyttetur. Wiiii! Gleder meg masse, hyttetur er jo alltid avslappelse og kos. Ikke sant? Jooo! Nå sitter jeg å koser meg med en stor kopp kaffe, blogger for dere og venter egentlig bare på å boarde. Og apropo kaffe, hvor mange kopper er egentlig normalt å drikke i løpet av en dag? Er det noen av dere som vet? Jeg kan faktisk ha opp til syv kopper med sterk kaffe om dagen, ofte ender det med at jeg sitter å skjelver av all koffeinen… Haha! Er rett og slett helt avhengig jeg, får jeg ikke min daglige dose – så er hele dagen ødelagt. Og det kan vi jo ikke ha noe av!

Vi skrives fra Bergen! Klem til dere

18 kommentarer

 1. Ragnhild

  hvem skal du på hyttetur med?:D

 2. Kristina

  Å så moro 🙂 er det noe på gang her i bergen eller? 😉

  Hvor skal dere på hyttetur? ? 🙂

 3. Hvor redigerer du bildene dine, og setter inn sånne smil og tekstbobler? 🙂

 4. Du er så fin!✰

 5. Hva har du på leppene her? Utrolig flott 🙂

 6. Hehe, er ikke anbefalt å drikke mer enn 5 kopper kaffer per dag.. og én kopp regnes som under 2 dl :p

 7. Linn Therese

  Hei der!

  Har holdt på med blogging en liten stund, men synes at uansett hva jeg gjør, og selv om jeg bruker god tid på innleggene mine så er det noe som ikke stemmer. Det kan hende at det er bloggdesignet, eller skriften, eller at jeg bare ikke klarer å gjøre det ryddig nok, men jeg klarer ikke se det. Det kan hende at jeg har sett meg litt blind på alle feilene mine, så jeg hadde satt pris på om du hadde stukket innom bloggen og bare sjekket ut forsiden.

  Vil avslutte med å si at bloggen din er utrolig hjelpsom. Finner ting jeg ikke hadde tenkt på selv her. Takk!

 8. Kristina Andersen

  Lene: oi shit! Haha, da sliter jeg med andre ord :p

 9. Kristina Andersen

  frida: Rosebud 🙂

 10. Kristina Andersen

  Malene: Picmonkey.com 🙂

 11. Er det en liten flørt eller noe hyggelig på gang i Bergen? 😀 Ingenting som er bedre enn det! Begynner på M?

 12. Lisa Marie

  Shitt! Det var en god del kaffer. Får du ikke magesyre?:O Jeg er så insane følsom så jeg kan sikkert ta max 3-4 kopper og det er ikke akkurat noe jeg burde gjøre daglig :O

 13. Kristina Andersen

  Hanna: Nei, det begynner ikke på M 🙂

 14. Hanne Storsve

  Nysgjerrig som jeg er må jeg spørre, hvem er du på hyttetur med? 😉

 15. cecilie

  Broren til Suzanne Svanvik tipper jeg 😉 koseliiig! Du fortjener alt godt!

 16. Kristina Andersen

  cecilie: Jeg er ikke med broren til Suzanne, men de er venner/bekjente av meg da. Skal treffe Suzanne i dag faktisk, det gleder jeg meg til 🙂

 17. Victoria

  Må bare få si at du er så nydelig med den nye hårfargen! Den kler deg kjempegodt! 🙂

 18. hvor lenge er det du skal være i bergen? du må iallefall kose deg masse!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *