Hater når det skjer

Yeeees! Gjett hvem som forsov seg i nesten to timer i dag da? Himmel! Jeg mistet min kjære iPhone i snøen i går, så lyden nektet å fungere etter det. Men jeg la den litt i stekeovnen for å prøve å tørke den, men tydeligvis funket det ikke godt nok. Fordi jeg hørte ingen alarm klokken 06.30 denne morgenen?! Heldigvis var det ingen krise, jeg fikk flyttet det jeg skulle på morgenen til et litt senere tidspunkt. Uansett hater jeg når det skjer, føler hele dagen blir forflyttet og alt er kaos når jeg ikke kommer meg opp på riktig tid. Meeen, bare å gjøre det beste ut av det også! Og prøve å holde iPhonen unna snøen fra nå av…… 🙂

Straks skal jeg på en aldri så liten trening, tenkte å kjøre litt bein i dag og løpe intervaller på slutten. Har fått helt dilla på intervaller den siste tiden, jeg! Løper 4×4 og syns det fungerer helt supert. Det er grisetungt, effektivt og raskt – akkurat slik jeg vil at cardioen min skal være! Nå for tiden har jeg ikke tålmodighet til å løpe en mil, da kjeder jeg meg raskt og ser på klokken hele tiden. Noen som kjenner seg igjen? Haha! Ikke barebare å være en rastløs sjel. Etter trening skal jeg til Hilde for å fikse brynene mine, så blir det møter og jobb i noen timer. Jeg er jo så lite effektiv om dagene at det er helt flaut… Så her er det bare å ta seg sammen og henge i!

Ønsker dere en fantastisk fin onsdag!

24 kommentarer

 1. Ingebjørg

  Du kan prøve å legge telefonen i en pose med ris, og la den ligge en stund. Risen trekker ut fuktigheten 🙂

  Hvordan springer du 4×4 intervaller?

 2. Therese

  Hvordan løper du 4×4-intervaller? Stigning og hastighet? Vet det er veldig individuelt i forhold hvilket utgangspunkt man har, men hadde vært fint å få litt inspirasjon 🙂

 3. HenrietteTK

  Hvilke øvelser er det du bruker når du trener bein? Trenger litt inspirasjon 🙂 ha en fin dag, søte du!

 4. sinnsykt kule treningsbukser 🙂 ikke noe gøy og forsove seg, men veldig godt og sove litt lenge da :p

 5. Hvilke fart løper du 4×4 på? 🙂 🙂

 6. Cecilie

  Du stråler Kristina. Og for en fantastisk kropp du har, MOTIVASJON! Har som mål og bli like muskuløs som deg nå 🙂 Hvor mye veier du?

 7. Silje Helen Sjøthun

  Ikke gøy når man forsover seg nei 🙂 Ha en kjempefin dag søta 🙂

 8. Prøv å legg den i en bolle med ris over natta, risen skal ta til seg fuktigheten så lyden funker igjen! Verdt et forsøk 🙂

 9. Hei.

  kan du fortelle litt mere om 4×4?Fart og evt. stigning.veldig forskjellig fra person til person det der, men greit å ha noe å forholde seg til.stå på videre:)

 10. Cecilie og Marte aka sprekfisene

  Hei! Jeg prøvde meg på «pyramideintervaller» her en dag. Det er litt mer effektivt enn 4×4, men varer litt lenger. Tøffere type intervaller, men anbefales veldig! Sjekk ut bloggen for hvordan jeg gjennomførte de (eller google for ordentlige tips ;p). Dør selv av en mil på mølla – så i dag blir det (forhåpentligvis) to mil utendørs, på snøen.. Ønsk meg lykke til! Kos deg på bentrening 🙂

  – Marte

 11. Har akkurat det samme når det kommer til løping, jeg hater å springe langt, men med 4×4 går tiden så mye fortere og jeg får mye mer ut av treningen. Hva er makspulsen din? 🙂

 12. Lena Ludvigsen -

  Et godt tips er å legge en i en pose/boks puffet ris! Det har jeg gjort hver gang (har mistet iphonen i do, badekaret osv….) Slår den bare av og tørker av vannet før jeg lar den ligge et par timer i risen. Risen drar ut vannet:D Genialt, funker hver gang!

 13. Cathrine

  Elsker 4×4, som du sier effektivt både tidsmessig og kondisjonsmessig.

  Løper du med stigning? Jeg løper med 4,5-5 % og har progresjon omtrent fra gang til gang 🙂

 14. Prøv å legge mobilen i en boks sammen med ris, da trekker risen til seg fuktigheten 🙂

  Kjenner meg igjen på det du sier om cardio. 4×4 eller geriliacardio er mye bedre 😉

  Ha en fin dag, flotte du <3

 15. Hei Kristina, alltid blid og positiv jente til tross for en liten forsovelse, men du er alltid så blid og positiv så da er det ikke så farlig 😉 stå på, du har til og fått MEG til å begynne å trene litt, bare litt, en ett sted må det begynne, men jeg hadde ett annet spørsmål har så lyst på Micael Kors weekendbag eller Louis Vuitton,mer jo et hav av nettsider, vet du noen seriøse nettbutikker som selger orignale, blir også forvirret av pris,kan du hjelpe en dame som snart skal på weekentur, men har inngen bag:-)) tusen takk på forånd, og en fortsatt strålende dag ønskes deg fra Bergen, hvor vi har flott vær, så gled deg til neste tur som er nær forestående:-)

 16. Så fine bilder:)

 17. *** MIN kjære iPhone!!!

 18. synes du ikke det er ekstremt kleint å ta sånne bilder der det ser ut som du ler deg i hjel? og av din egen rumpe? haha

 19. Jeanette

  Åh,det er kjipt! Forsov meg jeg også i dag,det er bare noe dritt. Jaaa,intervaller er supert.Trente det i dag jeg også,det er skikkelig kick ass!

 20. Charlotte

  Kjenner meg igjen!!! Ha en fin dag <3

 21. Huff, å forsove seg er aldri kult! Heldigvis gjorde ikke jeg det i dag 🙂 Men blir du ikke varm når du trener i langermet genser? Klarer ikke noe annet en singlett jeg! : P

 22. Charlotte Tunes

  Jeg forsover meg i grunn ganske sjeldent, men får en slags angst i kroppen de gangene det skjer! haha. Dessuten må alt jeg har planlagt flyttes på og alt blir stress! haha 🙂 Håper du får en strålende kveld videre, nydelige deg <3

 23. Ingen krise det når man ikke har jobb eller unger som må på skolen vel. Har du andre avtaler enn øyevippepåfylling eller frisørtimer?

 24. Hei fine deg! Kunne du forklart litt «grundig» hva 4×4 går ut på? 🙂 Har lest så mye forskjellig flere steder skjønner du, så vet ikke helt hva jeg skal ta i bruk 🙂 du inspirerer helt utrolig!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *