Min fantastiske lillebror

I dag fyller min fantastiske lillebror 16 år! Og ikke nok med det, jammen klarte han mopedlappen også på den store dagen sin. Det er virkelig ikke verst! Ikke at det overrasket meg så veldig, for Eirik er bare utrolig smart og flink. Alt han gjør og prøver på, får han til! Jeg er glad mine foreldre fikk en unge som Eirik i tillegg til meg, som har vært litt lettere i oppveksten enn denne frøkna. Lenge leve to forsøk, haha! Jeg er så utrolig glad i og stolt av denne gutten ♥ Gratulerer så mye med dagen, vennen!

So proud of this boy!

Maren Sofie sov hos meg i natt, så vi startet dagen med frokost sammen og koste oss masse. Fint å starte dagen med bestevenninna mi! Ellers har denne tirsdagen har bare gått til jobb for min del, sett bort i fra en tur på trening. Regnskapsføreren min har jeg også besøkt, der satt latteren løst og Geir ble selvfølgelig plaget på høyt nivå av meg, noe han alltid gjør. Jeg klarer nemlig ikke sitte for lenge stille av gangen, så da går det hardt utover Geiremann…. Haha! Jeg reiser til Bergen igjen på torsdag, så jeg har en haug av ting jeg må få gjort før jeg drar – slik at jeg kan ha litt fri når jeg er der oppe 🙂 Gleder meg til ny tur til den fine byen!

16 kommentarer

 1. Kristine

  Og så heldig han er som har en snill søster som deg 🙂 Så koselig at du trivdes så godt her i Bergen, kos deg masse på nytt besøk 🙂 Ha en fin dag videre!

 2. Kristina Andersen

  Kristine: <3 Takk søta! Ha en fin tirsdagskveld 🙂

 3. hva har skjedd med deg og tone?

 4. Har du imprignert michael kors veske din med noe? Eller tåler den regn/snø bra uten noe imprignering? 🙂

 5. Besøkte du Skostredet sist du var i Bergen?

  Om ikke MÅ du gjøre det denne gang! Fantastisk hyggelig gate, med noen perler av noen kafeer/barer og butikker.

  Ha en herlig kveld og god tur til Bergen når den tid kommer 🙂

 6. Kristina Andersen

  Ann: Jeg har ikke gjort det, men burde vel kanskje ha 🙂

 7. Kristina Andersen

  Anonym: Det har ikke skjedd noe med meg og Tone? Jeg snakket med henne sist i dag på telefon 🙂 Ser henne nesten hver dag, jeg bare blogger ikke om alt jeg gjør 🙂

 8. Caroline

  Da må du dra på Barrys bootcamp! Helt rå trening som en treningsglad jente som deg må teste ut 😉

 9. Henriette

  Hvis du ikke hadde blitt blogger, at det ikke hadde vært en jobb i det hele tatt. Hvilken vei hadde du valgt å gå da? Hvem tror du at du hadde vært og hva ville du jobbet som? 🙂

 10. Hvorfor er du så mye i Bergen?;)

 11. Benedicte

  Hva skal du i Bergen? 🙂

 12. Hanne Mjåseth

  Hurra for han 😀 Så stas med mopelappen i tillegg!

  Så hyggelig at du kjem tilbake til Bergen igjen, det er virkelig ein fin plass <3 Liker meg så godt at eg vurderer å bli buande her fast etter studiene, får berre håpe kjæresten stemmer for det samme 🙂

 13. er du og eirik hel- eller halvsøsken?

 14. Har du fått øynene opp for someone spescial i Bergen?:) Kjekt å høre at du koser deg i denne flotte byen vår!

 15. Marianne

  Kan du fortelle litt hvorfor du reiser så ofte til Bergen? 😀

 16. Ja, hadde alle 16 åringer hatt penger til å ta lappen og kjøpe moped hadde nok de fleste klart det..

  Men for all del, kjempebra for han! 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *