Fuck negativity

Hva hadde vel hverdagen vært uten instagram og snapchat? Jeg skal lett være den første til å innrømme at jeg er helt avhengig av førstnevnte, det er jo så gøy! Det er så mange flinke og inspirerende mennesker der ute, så å kunne få en liten sneakpeak i hva de driver med om dagene – er for meg helt supert! Nå har jeg akkurat rundet 32 000 følgere på instagram, og det er jo utrolig hyggelig! Har dere tips til noen inspirerende og motiverende instagrammere jeg burde følge? Kom mer enn gjerne med tips, så kanskje jeg finner meg noen nye favoritter!

You can follow me on instagram @kristinaandersen

1. Deilige nye treningsklær! 2. F*ck negativity! 3. Min nye hobby. Lady KA aka the videoblogger! 4. Søndagsfrokosten sin det! 5. Litt for mye energi i kroppen hos dette mennesket. 6. Sunt, godt og enkelt! 7. Hyggestund i sofaen.8. Seriøst, kan noen forklare meg dette tullet? Jeg spiser for hele Kristiansand hvis jeg skal kose meg jeg! 9. Glis.

26 kommentarer

 1. .........

  du slettter jo bare folk du følger, trudde du var et godt og snillt menneske og brydde deg om leserene dine… tok dessvere feil… mista respekt for deg….

  fra en kjempe skuffa og såra leser som såg veldig opp til deg, du VAR eit stort forbilde….

 2. Kristina Andersen

  ………: What happens when you unfollow someone on IG :p

 3. ........

  Herregud! Mista totallt respekten for deg! Du er ikke lengre en forbilde! Tragisk!

 4. Herregud så frekk i kjeften du er

 5. Marte E.

  skjerp deg sjalue jente 🙂 gå en annen plass. Kristina er fantastisk og en super blogger! du er best Kristina!

 6. supermarie

  ……..: HAHA, falt deg ikke inn at kanskje bildene dine ikke er så bra, da? Folk unfollower gjerne for en grunn 🙂

  @heltenkelt har mange fine interiørbilder 😀 og @sarcasmonly, haha. dødsmorsom.

 7. Blir oppgitt over enkelte mennesker, jeg :p

  Stå på, Kristina! du er forbildet mitt 🙂

 8. Kristina Andersen

  supermarie: Takk for tips søta! Måtte følge begge 😀

 9. Kristina Andersen

  Marte E.: <3

 10. Daniella

  Stå på Kristina! Jeg digger bloggen din <3

 11. Må få lov å si min mening..! Har hatt Kristina som forbilde i 5 år.. Møtt henne prata med ho og likte ho veldig godt… Jeg har skrivd ting til henne flere ganger, aldri fått svar, synest det er ganske dumt og begynne å følle en leser for å så slette igjen! Da kan man heller la vær! Jeg har sagt så mange ganger til henne for fantsik og god person ho er men når man oppfører seg sånn bli man skuffa… Trudde Kristina tok vare på leserens sine! Tydelegvis bare di som betyr noe… Hennes valg fullt og helt! Dessverre har jeg mista respekten for henne..! Noe som er synd ho var eit godt forbilde…! Veldig synd.. Trudde faktisk ho skulle komme med en unnskyld forklaring! Men istedenfor svarer hun frekk..! Dette handla om Kristina ikke om deg! Så back off!!

 12. Maria Martinsen

  Det første og siste man sjekker morgen og kveld. Tragisk, men nødvendig! ;P

 13. Følg

  @linnntiller eller meg som heter @ingridhegstad 🙂

  Ha en fortsatt fin dag videre!

  Ingen dag uten KristinaAndersen-blogg stå på du er forbilde for mange skal jeg si deg 🙂

  Klem klem fra en fast leser som elsker bloggen din 🙂

 14. her var det mange negative kommentarer.. Ingen som så bilde «Fuck negativity»? Kristina, du er et herlig forbilde! Hverdagen blir lysere av å lese bloggen din! Jeg får mer motivasjon til å leve et sunt og positivt liv. Håper du får en bra dag 🙂

 15. Følg alexxyy

 16. @malin_dahl 🙂 hun legger ut mange fine bilder! Anbefaler å følge henne, inspirasjon 😀

 17. Veronica

  Punkt 8: Enig! Jeg spiser sinnssyke mengder (litt for ofte da), og blir rett og slett irritert når folk sier at de «skeier ut» med en eller to ruter melkesjokolade. Er vel heller jeg som er helt ekstremt usunn da, det skal jeg på ingen måte nekte for. Men det er da JEG som skeier ut, ikke de andre ;-P

 18. Rebecka

  Hva heter muslien du hadde til frukost på søndagen? 🙂

 19. Caroline E

  Jeg digger både bloggen og instagrammen din! Det er nesten litt trist hvor mye tid man bruker på IG og sånt, men det er jo ganske så inspirerende også, da 😀

  Det hadde vært kjempekoselig hvis du ville titte innom siden min også; @carolinesivertsen 🙂 Ha en finfin dag, Kristina!

 20. Marte M

  Hmm, elsker Camilla Phil sin bruker! Litt usikker på kva namn ho har på instagram, men google it:-)

 21. Christina

  laurasykora er en fantastisk instagrammer, som legger ut kule yoga-posisjoner 🙂

 22. Benedicte

  Følg meg 🙂 penedicte1

 23. Frøydis

  Digget bilde nr. 8, kjenner meg igjen! Digger deg også, forøvrig 🙂

 24. Karoline

  Har også blitt avhengig av instagram, noe jeg aldri hadde trodd! Heter karliegarlie der forresten 😀 Jeg legger ut bilder av mote og interiør. Er ganske ny der, men det er jo såå gøy.

 25. Christina

  Hvorfor vil du ikke svare noen om hvilken diett du går på??:)

 26. den kuleste av de alle er selvsagt @kesialuise !!!! 😉 Men akkurat det var du nok allerede klar over 😉

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *