Trying out CrossFit

Mandag er visst blitt den store treningsdagen her på bloggen! Jeg håper dere liker det? Det er jo alltid fint å starte uken med litt ekstra motivasjon! Mandager kan ofte være harde og slitsomme etter en litt for avslappende helg, så derfor liker jeg å muntre dere litt opp her på bloggen min! Hihi 🙂

Nå har jeg nettopp kommet hjem etter en tung økt på CrossFit 46 her i Kristiansand, jeg trente sammen med Luis – som bare var helt utrolig rå! Fantastisk gøy å få lære av en så flink person! Vi kjørte på med en bra økt, som bestod av olympiske løft. Jeg elsker jo å løfte, så dette passet meg perfekt! Jeg har alltid trodd jeg er ganske svak i overkroppen, men i følge Luis og de som jobbet der ute – har jeg en ganske stor muskelkraft og er faktisk ganske sterkt. Det var virkelig gøy å høre, det! Beina har alltid vært det jeg vet jeg er god på og kan løfte tungt på, så å få høre at overkroppen min også er sterk var utrolig moro. Fikk høre at jeg kan bli ordentlig god innen CrossFit hvis jeg bestemmer meg for å satse, så spørs nok om det ikke må bli CrossFit-jente av denne frøkna også.. Dette ga meg virkelig mersmak!

Nå ble nettopp mandagen min perfekt, min skjønne Mofar ringte meg nettopp for å si god natt. Han er best i hele verden! Hver eneste kveld ringer han meg for å si god natt og love you ♥ Så nå kan jeg jammen ikke ønske meg mer for denne dagen! Hvordan har mandagen behandlet dere i dag da, fininger? Håper dere alle har hatt en god start på uken 🙂

26 kommentarer

 1. Amalie Ness

  Så spennende!!:-)

 2. Laurie Deline

  Kjempe flink du er <3 Blir kjempe inspirert og motivert av å lese sånne innlegg på bloggen din! 🙂 Tusen takk for at du deler så mye av treningen din med oss leserne.

  Håper forresten du kjører en slik Team Kristina Andersen snart. Jeg skal nemlig stille i NM i cheerleading i mars, og trenger å komme litt ekstra i form. Laget mitt ligger for øyeblikket på en god 2.plass i kategorien våres, men vi vil såklart ta gullet med oss hjem fra årets norgesmesterskap så ja, jeg vil komme i toppform før den 22.mars liksom hehe!

  – Du er min største trenings inspirasjon Kristina, weheartitbilder kan IKKE måle seg med dine visdomsord og inspo bilder haha. You go gurl :-* Love you! <3

  Hilsen Laurie

 3. Da blir det spennende å følge med om det blir cross fit jente av deg! Stå på uansett. Vært på trening selv. Ikke cross fit da. Natta melding er kjempe koselig. Pleier å få det av mammaen min. Mandager er egentlig en bra dag, selv om jeg er stor fan av helga. I går stod jeg på snowboard og falt en gang veldig vondt; så har en verkende skulder. Kan jo hende at det bare er stølhet, la oss krysse fingrene. .!! Klem fra meg til deg, fra anja

 4. Kristina Andersen

  Anja: Huff! Krysser fingrene for at du bare er støl og ikke har skadet deg 🙂 Ha en fin kveld Anja, stor klem <3

 5. Kristina Andersen

  Laurie: Så spennende, og så flinke dere er! Du er søt 🙂 Blir nok ikke en ny runde med Team Kristina Andersen akkurat nå, jeg har så mye å tenke på for tiden og orker ikke presset rundt en ny challenge per dags dato. Men jeg håper uansett du kan få litt inspirasjon her inne likevel 🙂 Klem til deg!

 6. Hanne Mjåseth

  Så herlig! Elsker treningsgnista du gir gjennom bloggen, det hjelper veldig på motivasjonen 😀 Gleder meg til å hoppe til køys slik at eg er klar før løpeturen i morgon tidlig! Wohoo 🙂 God natt, skjønne <3

 7. Kristina Andersen

  Hanne Mjåseth: Herlig flinke Hanne! Nattaklem <3

 8. så flink du er 😀 du ser helt fantastisk ut! ha en fortsatt fin mandag!

 9. Blir alltid så inspirert av å komme inn på bloggen din Kristina! Digger deg! God bless <3

 10. Må bare skryte av bloggen din og deg !

  Jeg har alltid vært den jenta som har akuratt vært over grensen på overvektig.. Og fått høre det i alle år , istede for å ta meg sammen og begynne å trene .. Har jeg bare blitt psyket ned av alle dritt kommentarene, alt kroppspresset i media og søkt trøst i alt usunt man kan få tak i. Da jeg de siste månedene ikke klarer å se meg selv i speilet eller vise meg fram for kjæresten har jeg bestemt meg for å legge bort alt usunt.. Prøver å starte i små mengder for å ikke ta av helt med en gang.. Så nå har jeg ikke spist noe godteri eller kaker siden julen, prøver å spise alle måltider og velger med omhu.Jeg har aldri klart å gå på treningssenter, da jeg føler det er veldig ubehagelig da jeg ikke forstår hva halvparten av apparatene er for noe.. Men jeg er veldig glad i å gå fort og jogge, så jeg har funnet et par skogsrunder jeg jogger. Du er en veldig stor inspirasjon for meg og du motiverer meg til å holde hode oppe.

  Jeg lurte på om du kanskje kan legge ut noen sunne oppskrifter på middager og hva du pleier å bruke i grønnsaksmoothiene dine:-)? Kanskje du har noe på lur som er bra når man er litt fysen?:-)

  Du er en utrolig bra jente med en herlig utstråling ! Skulle vært flere som deg 🙂

 11. Hva med å ta en kroppsscanning? Da får du vite hvor mye muskler og fett kroppen består av. Du kan ta en ny etter noen mnd med god trening og se resultatene 😉

 12. supermarie

  Kult! Du er RÅ, jente! 😀

 13. Har du fylt på med restylane? Ser bra ut!

 14. Caroline

  Du er så flink og veldig inspirerende/motiverende! Jeg elsker å lese bloggen din rett og slett!

 15. Hvor er dette crossfit senteret i Kristiansand? 🙂

 16. Kristina Andersen

  Hanne: Nei, dette er Crossfit 46. Det nye som nettopp åpnet 🙂

 17. Kristina Andersen

  Netti: Nei, men takk! Haha, tar det som et kompliment :p

 18. Kristina Andersen

  supermarie: Wuuuhu! Takk Marie <3 Det æ du au!

 19. Linusen

  Flinke Kristina!! Stå på:D Du ser bra ut, som vanlig!

  Herlig med familie som er så sammensveiset!! Det å ta vare på familie-både store og små- er så viktig å tenke på, mens vi enda har dem. Ting kan fort snu dessverre og da er det godt å ha familie rundt seg! Kjenner til det selv. Du er ei god jente du! Mofaren din er nok så uendelig glad i deg og det skjønner jeg godt.

  Ha en fin dag, søta!!<3

 20. Du får begynne å legge ut wod

 21. Miichaelsen -Make your dreams come true

  så gøy da : )

  elsker å løfte selv, så jeg svirrer rundt på gymmet og gjør ting alle andre ikke gjør :p haha..

 22. Benedicte

  Alltid hyggelig med litt treningsmotivasjon <3

 23. Selvfølgelig sier de det.. ingenting er som markedsføring gjennom en rosablogger. 😉

 24. Kristina Andersen

  emma: Lenge leve ip-adresser :p Hahaha!

 25. Anne Kari

  Crossfit<3 jupp, det er tingen det:D og man ser fort resultater også;)

  Crossfit_vangen

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *