Shopping is also cardio

Jeg tror på å motivere meg selv, og jeg tror på at treningstøy er motivasjon nr.1! Hehehe, alltid en unnskyldning for å kjøpe meg noe nytt… I dag ble det en haug av nye saker fra Nike, Casall og Swix med meg hjem, noe av det kan dere se under på bildene. Var det ikke fint? Jeg er en person som egentlig går i treningsklær hele dagen, ser du meg i byen – så er det stort sett i treningstights og på joggesko. Haha! Eneste gangene jeg faktisk kler meg opp, er hvis jeg skal noe spesielt eller ta antrekksbilder til bloggen. Så, derfor er jeg opptatt av å ha litt å velge i innen treningsklær. Det må se fresht og fint ut! 🙂

Nå skal jeg møte Luis og dra på Crossfit 46! Vi skal trene olympiske løft, han skal lære meg teknikk og hva de forskjellige øvelsene er. Jeg elsker jo å løfte tungt, så ser for meg at dette blir en alle tiders økt. Jeg oppdaterer dere når jeg er hjemme igjen ♥

10 kommentarer

 1. Hei! Lurte på om du trener pull-ups og om du evt. har tips å dele?

 2. Hei Kristina!

  Svarer du på meldinger du får på Facebook siden din?

  Har sendt deg en der som jeg gjerne vil du skal se! 🙂

  Hilsen Mie

 3. Kristina Andersen

  Mie: Dessverre! Jeg får så mye at tiden strekker ikke til.. Gjerne kommenter her om det er noe du lurer på 🙂

 4. Cecilie

  Nydelig rosa trøye fra Nike! Hvor er den kjøpt?

 5. Det skjønner jeg veldig godt!

  Ville egentlig bare du skulle høre denne linken:

  http://www.soundcloud.com/mie-celine/01-1

  Hadde så lyst på din mening 🙂

  Mie

 6. Ragnhild

  Så fint treningstøy! Hvor i byen har du kjøpt det? 🙂

 7. Therese

  Hei Kristina 😀

  Kjøpte meg akkurat den rosa nike toppen i forrige uke 😀 den er utrolig fresh og deilig og gå med! Kjekt med farger. Deilig med noe nytt treningstøy, det gir hvertfal meg motivasjon.

  Ha en fin dag 😀

 8. Ragnill

  Har du tips til noen nettsider so har bra utvalg av treningsklær? 🙂 Feks. merket nike

 9. Miichaelsen -Make your dreams come true

  ååå, jeg blir jo sååå misunnelig her! hehe.

  har en avtale med meg selv om å ikke kjøpe flere treningsklær for jeg har nådd idealvekten min. men det er vanskelig altså ! :p

 10. Benedicte

  Åh, så heldig du er så kan kjøpe så mye fint treningstøy <3 Kanskje du kan ha en konkurranse på bloggen snart? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *