Make it your passion

Happy monday fininger!

Klokken 06.30 ringte alarmen i morges, og da var det bare å dra seg opp av sengen! Jeg hadde avtalt morgencardio sammen med Maren, noe som virkelig var gull denne mandagen. Når man har en avtale, nytter det ikke å slumre på alarmen, da må man jo møte opp i tide! Bælmet nedpå en kruttsterk kaffe, og dro avgårde i snøstormen. Synet som møtte meg på gymmet var glade mennesker og god stemning, så da løsnet virkelig mitt trøtte hode og det var bare å sette igang! 40 minutter med powerwalk i stigning ble gjort på mølla, pluss 10 minutter med lett jogg etterpå. Pluss noen raske øvelser på rygg! En helt super start på mandagen, det kunne egentlig ikke blitt bedre 🙂 Nå skal jeg jobbe frem til i ettermiddag, før jeg skal på crossfit for en wod. Gleder meg som en unge til å teste ut denne treningsformen!

15 kommentarer

 1. God mandag Kristina! Håper uken din blir fantastisk bra 🙂

 2. Miichaelsen -Make your dreams come true

  Nydelige frøkna 🙂

  Her i huset er det ikke trening før i kveld, så jeg koser meg inne i snøstormen med fyr i peisen, havregrøt og kaffe ! 🙂

  Ha en super mandag!

 3. GLED deg til cross-fit, sier jeg bare 😀 Er fort å bli bitt av basillen for å si det sånn 🙂

 4. Kristina Andersen

  Line: Hoho! Har hørt dette, så det blir utrolig moro å prøve seg 😀

 5. Kristina Andersen

  Miichaelsen: Så herlig! Kos deg masse <3

  Anne: I like så 😀

 6. Hej,

  Snälla Kristina, kan inte du göra en liten Florida guide? Jag och familjen har precis bokat en resa dit och jag skulle verkligen uppskatta lite tips från dig! Vad ska man göra, vad ska man inte göra? Ska man besöka någon nöjespark (Universal eller Disney)? Shopping? Dagstur till Bahamas?

  Ja.. som du förstår är alla tips välkomna! Om du inte orkar skriva ett inlägg om det så kanske jag kan få kontakta dig på mail och få några tips där?

 7. Herlighet, du er så flink! 🙂

  Liker bloggen din og deg veldig godt! Du er så pen, og har en kjempe fin kropp som ikke er for tynn eller for stor! Jeg bare lurte på om du har noen tips til motivasjon? Jeg vet jeg trenger å trene, men finner ikke lysten noe sted..

 8. Kristina Andersen

  J: Se under kategorien FERIER, der står det mye 🙂 God tur til Florida, du har mye å se frem til!

 9. Silje :)

  Jøss! Trener du fra syv til kvart over elleve :-O Du er flink 😉

 10. Kristina

  Hei fine kristina 🙂 leiligheten er så utrolig fin og koselig 🙂 jeg lurer på hvor du har kjøpt den gråbrune skinnet som ligger over sofaen din, og den «pease» puta? Håper du får en super dag, å lykke til på crossfit! Kan du filme en liten snutt så vi kan se hva det går ut på? Hadde vært gøy 🙂 anyways, du er så utrolig vakker og en stor inspirasjon! Klem

 11. Kristina Andersen

  Kristina: skinnet er fra IKEA og puta fra Living 🙂

 12. Bare lurer på noe:) Hvorfor velger du å kjører 40 minutter gange på mølla i stedenfor løping eller intervaller. Er det fordi det er mer gunstig i forhold til fettforbrenning?:)

 13. Forhåndsskrevet innlegg kanskje – med tanke på at klokken på gymmet er kvart over 11 og innlegget ble postet kl. 10:13…?

 14. For en trent og fin rygg du har Kristina.

 15. Fine Kristina! Hvor er toppen din fra? Better Bodies? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *