Trening: mine store favoritter

annonse

Vinteren er her, noe som betyr den beste tiden for trening og kosthold. Hver eneste vinter er jeg superfokusert på treningen, det er liksom ikke så mye annet å finne på nå som det er kaldt og mørkt ute. Så, jeg tenkte derfor jeg kunne vise dere noen av mine favoritter fra fantastiske Proteinfabrikken denne tirsdagen! Kanskje noe av dette faller i smak hos deg også?

Pre Workout fra NO-Explode

Denne saken hadde jeg hørt så ekstremt mye bra om fra flere venninner og kompiser, som mente den var den beste pre-workouten på markedet. Så da var det klart jeg måtte prøve den ut, og seriøst – den er virkelig helt sinnsyk! En pre-workout et pulver du blander i vann og drikker rundt 40 minutter før du skal på trening, og den vil bidra til mer energi, bedre fokus og økt pump når du er på trening. Det er vel rundt et halvt år siden jeg begynte å bruke pre-workout, og jeg kommer aldri til å slutte med det. Jeg føler jeg har begynt å prestere ekstremt mye bedre på trening etter at jeg begynte å drikke dette, samt at det virkelig gir meg vanvittig mye mer energi.

Anbefaler absolutt alle å prøve ut denne, men en ting må jeg si – og det er hold dere til anbefalt dose. Jeg var så smart å doblet dosen en gang, og jeg trente som en duracell når vi holdt på med treningen fordi jeg boblet over av energi. Men etterpå kastet jeg opp og kroppen var helt utslitt etter galskapen, haha! Denne er virkelig fantastisk bra, og smaker også veldig godt! Så dersom du har lyst å få et ekstra kick på treningsøktene dine, vet du hva du burde skaffe deg!

Chocolate Heaven proteinpulver.

Dette har jeg fortalt dere om før, og jeg anbefaler det gjerne igjen! Diet protein er et spesialtillpasset proteinpulver til et kosthold for fettreduksjon, men samtidig perfekt dersom du vil beholde muskler under en eventuell diett. Dette er noe av det beste jeg har prøvd innen smak, og har et høyt innhold av både kalsium og vitaminer. Jeg har to shakes med dette pulveret hver eneste dag sammen med mat, en etter trening og en før jeg legger meg. Dersom du vil få resultater med treningen din, så har proteiner utrolig mye å si! Jeg er ikke flink nok til å få i meg alt gjennom maten jeg spiser, derfor suplerer jeg med dette i tillegg.

Shakere i freshe neonfarger.

Jeg elsker shakerene fra Smartshake, og har de i absolutt alle fargene! De kommer i to deler, den øverste er til å drikke av – mens den underste delen er til å ha ekstra proteinpulver eller vitaminer i. Perfekt når du er på farten! Jeg har skrudd av den siste delen på shakeren som dere ser på bildet, men den er super å beholde på hvis du ønsker å bringe med deg proteinpulver og annet under dagen.

Alt dette og enda mer innen trening, kosthold og treningsklær finner du HER!

31 kommentarer

 1. Kristina LB

  Tror jeg skal prøve dette 😀 Men det står 1 porsjon som anbefalt dose, og at man ikke skal overskride dette? 🙂

 2. Kristina Andersen

  Kristina LB: Ja, det står det 🙂 En scoop med scoopen som er oppi er en porsjon 🙂

 3. hvor har du kjøpt tighsten du har på deg på bildet? den var kjempefin!

 4. Bruker du fremdeles chili forte?

 5. Kristina Andersen

  Anonym: Nei, det gjør jeg ikke 🙂

 6. Kristina Andersen

  Hanne: Den er fra Nike, kjøpte den i Bergen 🙂

 7. Dette pre – work proteinet skal eg kjøpe meg, tusen takk for anbefaling! og dette diet protein? eg vil jo ned i fettprosent, men ikke ødelgegge muskelene en har lagt seg, er dette godt for det?

  Og ikke minst, HVOR har du kjøpt den fine nye trenings thigsen din Kristina? 😀 må ha!

 8. Kristina

  Takk for tips! Jeg bare lurer på hvordan du vet at du ikke får i deg nok proteiner. Har du brukt shape-up appen for å regne ut? Jeg synes det er så vanskelig i og med at jeg ikke spiser det samme hver dag. Hvordan skal man vite om man faktisk trenger proteinshake’n? Må man regne ut hver dag da?

 9. Kristina Andersen

  trude: Det er absolutt bra for nettopp det, jeg bruker det selv og er på diett 🙂 Treningstightsen er fra Nike, elsker den!

 10. Kristina Andersen

  Kristina: Jeg følger et kostholdsprogram hvor shaker er i programmet 🙂

 11. Lena Strømmen

  Bruker sjølv det pulveret fast etter at eg fikk det tilsendt fra deg etter den første «teamkristinaandersen»konkurransen ! Kunne aldri bytta det ut for noke som helst, elsker både smak og næringsinnhold:) Hadde nok aldri turt å kjøpe det om det ikkje hadde vore for deg, så tuuusen takk, Kristina! <3

 12. At du med god samvittighet kan anbefale et produkt laget hovedsaklig av kreating som Pre-workout er for meg ubegripelig. Står heller i respekt å gjøre som Olympiatoppen (og deres enrnærings- og treningseksperter) å fraråde bruk av dette stoffet!!

 13. Hva er smaken på pre Word out proteinet?

 14. Kristina Andersen

  Line: jeg har frukt punch smaken, men den finnes også i vannmelon smak 🙂

 15. bruker du forresten Kreatin Kristina? alle sier det er så godt for treningen?

 16. Kristina Andersen

  trude: Det er kreatin i preworkouten.

 17. Jeg har den proteinshaken, mens synes det er så fryktelig lite med 1,5 dl så jeg dobler den som oftest 😉 Liker alikevel de vanlige sjokoladeshakene fra proteinfabrikken 🙂

 18. Hvor i Bergen kjøpte du tightsen….?

 19. Christine U

  Hva tenker du om å drikke proteinpulver 1 til 2 gannger daglig? Hver morgen, og etter hver styrkeøkt..

  Blir det veldig mye, og kan føre til motsatt effekt? At man går opp i vekt isteden..

  Jeg bruker ikke diet proteinpulveret, men ett annet..

 20. Kristina Andersen

  Christine U: Det kommer helt ann på kostholdet ditt, det. Umulig for meg å svare på, men jeg vil ikke tro det har noen skade.

 21. Hvilken smak har du i pre workout ?

 22. Kristina Andersen

  Anonym: Den jeg har linket til 🙂

 23. Kanskje du skal fortelle leserne dine, som tydeligvis ikke leser næringsinnhold på boksen, at det er under 2 gram protein pr dose i NO-xplode? Det er ikke en kilde til protein, å kan ikke sammenlignes med proteinpulver. Når du først legger ut annonser, burde du gjøre det på en ordentlig måte.

 24. Jeg ser at dette proteinpulveret har nesten nøyaktig samme sammensetning som andre pulvere fra proteinfabrikken. Hvordan kan det da være bedre for de på diett enn de andre pulverne? Det inneholder like mange kalorier, lik andel protein, fett og karbo. Jeg ser ikke forskjellen.

 25. Kristina Andersen

  Maria: Har jeg nevnt at dette er en kilde til protein? Så absolutt ikke. Hva i alle dager er det du snakker om her?

 26. christina

  Hei!

  Hjelp!! Jeg bestilte proteinpulveret nå, og har tidligere brukt andre merker men da har jeg blandet med vann. Skal denne blandes med melk?? Ser noen gjør det også!

 27. Kristina Andersen

  christina: Du kan velge hva du vil blande med.

 28. Linn Berget

  Så stilig treningstights! Hvor er den fra?

  Har du prøvd FRES brustabletter? Funker iallfall bra for meg før en treningsøkt. Den med Lime smak er kjempe god! 🙂

 29. Kan man ta det proteinpulveret der kun etter trening, eller må man ta det flere ganger om dagen? Tusen takk for gode tips 🙂

 30. Kamilla

  Du får sikkert dette sponset, men for oss andre som ikke har penger nok til å kjøpe et pre workout-pulver til 700/800 kr, finnes dette til ca 280 kr på iHerb 🙂 ikke nok med det, men de har flere smaker og det beste av alt, det er ingen toll på disse varene 🙂

 31. Therese

  kan man kun bruke diet pulveret om man er på diet? går man opp i vekt av det om man ikke går på diet?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *