Fresh pressed juice

Jeg er ikke en av de personene som syns grønnsaker er så fantastisk godt, men jeg er likevel opptatt av å få i meg alt jeg skal + enda litt til. Derfor juicer jeg meg minst et stort glass med grønnsaker hver eneste dag. Slik får jeg i meg alt av vitaminer og næringsstoffer jeg trenger, på en mye enklere og raskere måte. Her kommer enda en oppskrift på en ny vitaminbombe jeg har blitt helt hekta på!

Til et stort glass juice trenger du: To håndfull spinatblader En halv brokkoli med stilk 1/4 agurk 2 selleristenger 2 rødbetter 2 gulrøtter En halv sitron Liten knekk chili

Ta alt i juiceren og press i vei! Tidligere har jeg alltid juicet opp grønnsaker for to dager, men jeg har fått beskjed om at flere av vitaminene forsvinner da og at det kan bli bakterier i juicen. Så nå juicer jeg heller med en gang jeg skal drikke den, sånn for å være på den sikre siden. Denne juicen smaker faktisk helt greit, sitronen kamuflerer mye av smaken fra det andre – så jeg syns den er frisk og god. Jeg føler kroppen min våkner skikkelig opp etter et glass med denne, den er ti ganger mer energigivende for meg enn f.eks kaffe. Anbefales på det sterkeste!

Om du har en god oppskrift på en sunn juice, er du mer enn velkommen til å dele den i kommentarfeltet mitt!

40 kommentarer

 1. Hi! I like a mix of apple beet and carrot. Kisses***

 2. Redikker mener du vel?

 3. ..er ikke det der redikker? 🙂

 4. 2 grønne epler

  2 håndfulle med spinat

  1 selleristang

  3cm agurk & squash

  En halv sitron

  Og en liten bit med ingefær.

  Den smaker friskt og fungerer også som detox på kroppen:) den burde du prøve!

 5. Tonje Volden Medby

  Denne så skikkelig god ut 🙂

  Lagde denne her om dagen, og den er så god!

  – 3 epler

  – 2 appelsiner

  – 1/2 grapefruit

  – 2 stilker stangselleri

  – ca. 3 cm ingefær

  – 1/2 sitron med skall

  Kjøres i juicemaskinen, også tar du alt over i en blender, og tilsetter:

  – 1/2 avokado

  – 1 kopp fryste blåbær

  Frisk og god juice, med en litt tykkere konsisten:-)

 6. Drikker du den i stedet for frokost, eller i tillegg?:)

 7. Camilla

  Åh, den så god ut 😀 Ønsker meg juicepresser!

 8. Det der er ikke rødbet. Det er reddik.

 9. Rebecca H

  Den der ser god ut! ;D

  ps. det heter reddiker og ikke rødbeter det du har der 🙂

 10. Det er vel reddik du har der, ikke rødbetter? hehe 🙂

 11. Tenkte jeg bare skulle si at det ser ut som om det er reddiker du har der og ikke rødbeter? Rødbeter har som regel ikke grønn stilk =)

 12. Er vel redikk og ikke rødbet du har der? 🙂

 13. He! Min favoritt juice er:

  – 2 grønne epler

  – 1-2 håndfull spinat

  – 1/2 rød chili

  – ca. 5 cm med ingefær

  – 1/3 agurk

  – 1-2 kiwi uten skall

  – litt sitron (uten skall for å ikke få en bitter smak)

  – 1/3 grønn brokkoli

  Denne smaker veldig godt, og friskt! Du bør prøve, chilien setter en litt «brennende» følelse som egentlig bare er herlig 🙂 Skikkelig vitamin- og forbrenningsbombe!

 14. Virkelig en vitaminbombe! 🙂

  Ville bare si at de små «rødbettene» du har, er reddik. Gjorde samme feilen selv, da jeg ikke helt skjønte hvorfor juicen ikke ble mer lilla. Når du finner rødbetter, så ser du stor forskjell på både farge og smak. 🙂

 15. Denne skal jeg prøve ut 🙂 men ser nok mer ut som reddik og ikke rødbeter 😉

 16. Hvilken juicepresse bruker du? Er på leting etter en selv, og ønsker å høre andres anbefalinger:) Noen pluss eller minus med den?

 17. HAPPYBITE - Susanne Nesse

  Mmm, så veldig, veldig godt ut! 🙂 Flinke deg!

 18. HenrietteTK

  Juice er så godt! Var ganske flink til å lage meg det når jeg bodde hjemme hos mamma, men nå som jeg studerer og bor i Trondheim har jeg aldri tid på morgenen! Som oftest må jeg løpe som en galning til bussen, haha 🙁 har blitt veldig flink til å spise frokost da, og det er jeg ganske stolt av 🙂

  Nå har jeg helg (på en onsdag, sykt), og ser frem til å få noe spreke dager med sunn mat og trening, og forhåpenteligvis ikke sove vekk hele dagen, haha!

 19. Stine Helene

  Rødbeter? Eller mener du reddiker? Ligna mer på reddiker.. Jeg pleier å juice 1 eple (økologisk), 1/2 sitron uten skall, 2 gulrøtter (økologiske) og 1/3 godt vasket agurk. Greit å prøve å unngå sprøytemidler så mye man kan! 🙂

 20. Legg gjerne til rødbeter (fersk/rå) , det sitter god smak på juicen samt at det er fryktelig næringsrikt! PS: Magen kan reagere noe sterkt de første gangene, og avføring kan se ut som blod men dette er helt normalt og det skjer pga den sterke fargen som rødbeten har.

 21. Kristina Andersen

  Stine Helene: Mente reddikker, haha!

 22. Kristina Andersen

  E: Bruker en fra Philips, den er veldig god 🙂

 23. Kristina Andersen

  Hilde: I tillegg.

 24. Sunnere hverdag

  Nam! Jeg har såå lyst å kjøpe meg juicer 🙂 tror jeg bare må gjøre det! 😀

 25. Kristina :-)

  Bruker du skallet av sitronen også? 🙂

 26. henriette

  1 rødbet

  4 gulrøter

  1 appelsin

  1 sitron

  1 cm ingefær

 27. Kristina Andersen

  Kristina :: Nei.

 28. Takk og lov for at jeg ikke er alene om å synes at grønnsaker ikke er så skrekkelig godt. Jeg spiser det fordi jeg må. De eneste grønnsakene jeg virkelig liker er mais,paprika og gulrot. Verre enn et barn vet du :p Det meste går ned fordi jeg er bevisst på hva jeg putter i luka. Men salat er ikke godt uten dressing og tomat,agurk og brokkoli er drepen altså. Kan noen finne opp en pille man kan ta så man bare elsker grønnsaker :p Btw! Du er super:) Håper du har det så fint om dagen etter sånn du forteller forholda er. Du fortjener å ha det fint. Stå på,Kristina 🙂

 29. Ingvild

  Har aldri prøvd å juice sjøl, men må si det frister å gå til innkjøp av en juicemaskin! Men jeg bare lurer på en ting: blir det mye svinn, med tanke hvor mye som må med til et glass? Eller blir alt bare skvisa sammen?

 30. Det ser så sinnsykt godt ut!! Blir skikkelig tørst å kjesken når jeg ser det bildet 🙂

  Men over til noe annet. Er ikke noe viktig men hvorfor blir kristiansand kallt for posebyen?og er det forskjellige kristiansands dialekter i kr.sand? F eks forskjell fra vest til øst..? Det er det her jeg bor og bor ikke så langt fra byen.

  Hadde vært litt gøy en gang om du hadde skrevet litt om kr.sand.

  Natta ♡

 31. Hei, sjekk ut supersunn_no på instagram. Mange deilig juicer pluss rawfood oppskrifter.

 32. En skikkelig god energijuice fra Carina Hultin Dahlmann:

  – 3 epler

  – 3 kiwi

  – noen cm med sitron (skallet kan faktisk brukes)

  – noen cm med rensket ingefær (dette er utrooolig godt i juice!!)

  – liten håndfull spinat

  – noen «trær» med brokkoli

  – og kanskje litt agurk om du ønsker

  Lover deg at dette kommer til å bli den friskeste, beste og mest rensende energijuicen du kommer til å smake.

 33. Kjempe lurt å begynne dagen med en deilg juice!

  Ser flere har tipset om det, men begyn å bruk ingefær i grønnsaksjuicen. Denne smaker mye, og gjør at andre merkelige smaker blir redusert. For ikke å snakke om hvor bra den er for imunforsvaret 🙂

 34. Linda Marie Stuhaug - besøk min nye blogg: WWW.LINDASTUHAUG.NO

  Er såå hekta på juice fortiden!

  Driver å prøver meg fram med ulike oppskrifter, og kan dele dagens friskhet:

  – en håndfull spinat

  – 1/2 agurk

  – 3 store gulerøtter

  – 1 grønt eple

  – en liten bit ingefær

  Fantastisk god 🙂

 35. Victoria

  Denne juicen så riktig lekker ut. Sitter selv med en ‘smoothiesaft’ nå av jordbær og skogsbær! Nam! 🙂

 36. Ingvild

  Jeg har lest gjennom de fleste kommentarene under flere juiceinnlegg du har skrevet. Spørsmålet om hvilken juicer er en gjenganger, men du svarer bare philips, ikke noe om nr/navn på maskina. Elkjøp har 4 forskjellige, komplett har 5 osv. Kan du sjekke nummeret på maskina? Man hører så mye dårlige opplevelser fra juicere, så hadde vært veldig fint å vite nøyaktig hvilken du har. Er som å skulle kjøpe kamera, og kun vite at et canonkamera er bra, veldig vanskelig å finne riktig når man ikke vet nøyaktig hvilket kamera det er 🙂

 37. Hvor er glassene fra? Det var så fint! 😀 Takk for godt tips om jus, digger det!

 38. camilla

  Du får vel mye mer enn et glass av alt det? Jeg juicer hverdag med stor variasjon men trenger aldri så mye som det der for morgenglasset mitt 🙂 Mitt tips er å bruke ananas i grønne juicer, utrolig frisk smak!

 39. kristine. n

  Mmm, det så da veldig godt ut. Detta må jeg få prøvd 😉 hvor får jeg kjøpt en goood blender? ??

 40. Ann-kristin

  1 rødbete

  1 gulerot

  1 håndfull spinatblader

  1 stangselleri

  1 sitron eller halve av hver sitron/lime

  1 dl. juce av det sunne slaget (hva som helst)

  Litt kaldt vann

  gurkemeie

  Jeg har ikke jucepresse men moser alt i nutriblester’n min. Blir noe tykk og grøtete men like godt 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *