En ny vri på hjemmekontor

God morgen alle sammen! Har dere sovet godt?

Jeg ligger fortsatt i sengen, bestemte meg for å dra macbooken inn her og jobbe fra soverommet. Det er så kaldt her, så ingenting fristet mindre enn å stå opp akkurat i dag. Snøen daler ned utenfor soveromsvinduet mitt, så det er utrolig koselig å se ut på kulda – mens jeg koser meg med kaffe, vitamin well og jobb direkte fra sengen. Fordelen med hjemmekontor, da kan man jobbe akkurat der man vil! Jeg blir sittende her til litt utpå formiddagen, da skal jeg over til Auds Hudpleie å legge på litt flere vipper. Etter det skal jeg møte Tante, vi skal kjøpe sushi og besøke Mofar. Gleder meg så mye til å se de begge to igjen, selv om det bare er en liten dag siden jeg så Mofar sist. Men jeg kan aldri få nok tid med mine besteforeldre, de er jo det aller beste jeg har ♥

Ønsker dere en fantastisk onsdag! Senere kommer det en forfriskende juiceoppskrift til dere, så ta turen innom her igjen om litt 🙂

13 kommentarer

 1. Guro Eriksen

  For en herlig start på dagen! Og så med SNØ dalende utenfor vinduet… Lucky! 😀

 2. Inga Elise

  Kjære Kristina

  Det er ikke så ofte jeg legger igjen en kommentar på bloggen din, i hovedsak fordi jeg som oftest leser den fra mobilen og da får jeg av en aller annen grunn ikke til det. Derfor vil jeg nå benytte meg av sjansen til og fortelle hvor mye jeg elsker bloggen din og deg. Du er min favoritt blogg, og har over tid vært min store inspirasjon når det kommer til trening og kosthold, men også det å ta større sjanser, leve en dag av gangen og jobbe for og oppnå drømmene mine.

  Jeg har alltid vært en av de større jentene og etter flere dietter og kurer som har endt med at jeg veide enda mer noen uker etter at kuren var over. Du har fått meg til og innse at jeg må starte i det små, finne ut grunnen til hvorfor det er jeg spiste som jeg gjorde og at det er bedre med en treg, langvarig fremgang enn noen fremgang og at det tar tid. De siste månedene må jeg innrømme det har gått ganske dårlig med kosthold og trening pågrunn av mitt utvekslingsår i Australia hvor jeg har fokusert på å prøve alt nytt,men nå de neste månedene har jeg bestemt meg for å komme tilbake til de tidligere vanene siden jeg hater og se kroppen utvikle seg som den har gjort, dette er mye takket være deg. Jeg vil bare si takk for at du er den du er, og hva du har gjort. Jeg leser ikke alltid bloggen din daglig lengre mens jeg her, men den er forsett et lyspunkt i hverdagen , spesielt når ikke alt er like lett. Den er et lyspunkt om det enten er ett eller tre nye innlegg, defor jeg si ta den tiden du trenger for å komme tilbake til deg selv. Håper alt ordener seg så snart som mulig, tenker på deg!

  Klem

 3. Monique

  Fine vennen! Kos deg masse snuppa – herlig å kunne jobbe fra senga 🙂

 4. Daniella

  Så heldig du er! Jeg må både på jobb og skolen 🙁 Blææ!

 5. Jeanette

  håper morfaren din har det bra <3 Min fikk nettopp hjerteinfarkt,men heldigvis gikk det bra! Er så glad for det

 6. Hørtes herlig ut!

 7. Cecilie

  Er det så lyst hos deg så tidlig? Her er det ikke så lyst før klokka er godt over 10 :/ Skulle ønske jeg så like fresh ut som deg når jeg våkner, vakker du er!

 8. Kristina Andersen

  Cecilie: Bildene ble tatt i går, og her har jeg også sminket meg. Jeg ser ikke slik ut når jeg våkner, selv om jeg skulle gjerne ønsket det :p HAHA!

 9. Kristina Andersen

  Monique: <33

 10. Kristina Andersen

  Inga Elise: Koselig å høre, søte deg! Lykke til med planer og mål <3

 11. Cecilie

  Haha, ok 🙂 Du er flink til å sminke deg naturlig, så jeg la ikke merke til at du har sminke på engang jeg! Pen er du uansett 🙂

 12. Hva er galt med øynene dine?

 13. Rikke Tansøy

  Jeg må bare spørre hvor du ordner de «boblene» med tekst du har på bildene dine, det er ikke tilfeldigvis pixlr.no? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *