Ukens filmtips: The Grinch who stole Christmas

Siden det er første desember i morgen, tenkte jeg det passet perfekt å tipse dere om en skikkelig julefilm! The grinch who stole the christmas handler om lille Grinch, en liten krabat som ikke er i topp humør. De fleste syns at julen er den koseligste og lykkeligste tiden på hele året. Det er en tid med feiring sammen med familie og venner, og det er en tid med glede. Alle setter vel pris på julen? Vel, det gjør ikke Grinchen…..

En søt og rørende julefilm, som passer for både store og små

9 kommentarer

 1. Karoline

  Ååh det er en skikkelig julefilm 😀

 2. Ååh elsker den filmen! Den må sees hvert år i juletida! <3

 3. May Lene

  Tror det skal være «The Grinch who stole Christmas». «The christmas» blir bare helt feil. Jeg liker bloggen din, Kristina, men synes nok ofte du kunne lagt litt mer flid i rettskrivingen din, både når det gjelder norsk og engelsk. Innleggene vil da få et mye mer seriøst og gjennomarbeidet preg, i motsetning til nå, hvor jeg synes de ofte preges av slurv og hastverk. Bloggen er jo jobben din, så jeg synes ikke det er for mye å forlange. Håper du ikke tar dette ille opp, det er kun ment konstruktivt! Håper du får en fin 1. desember i morgen. 🙂

 4. Haha, Grinch er vel ikke akkurat det jeg ville kalt en «liten krabat».. 😉

 5. Jeg savner smilet ditt Kristina! Håper du har det fint! 🙂 Klem fra Karen

 6. My favorite Christmas movie!:)

 7. Kristina Andersen

  Elke: Yes! It’s so sweet <3

 8. Kristina Andersen

  Mari: HAHA! I grunnen enig der :p

 9. Barbie.blogg.no

  FUN FACT: den lille jenta i filmen er Taylor Momsen, hun som spilte Jenny i GossipGirl-serien 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *