God morgen, fininger!

Jeg sitter her med frokosten min og skal straks dra videre for et intervju, men tenkte jeg kunne oppdatere dere først. Gårsdagen var kjempe hyggelig, jeg koste meg masse med 12 flotte jenter hos Simi. Kalkunen ble vellykket og stemningen var på topp! Ble en tidlig kveld på meg, men det var uansett koselig med en skikkelig takknemlighet middag (hehe..). Er det forresten noen av dere som har lyst på noen helt nye Jeffrey Campbell Summit sko, som jeg selger fordi jeg ikke passet de? Eller en helt ny blå paljettkjole fra Rebecca Stella? Kjolen er i størrelse medium og skoene i størrelse 39, så hvis du er keen på noe nytt i garderoben din, må du gjerne sende meg en mail 🙂

1. Stop thinking, and go where your heart takes you. 2. Denne fantastisk juleutsillingen fra Riviera Mason fant jeg mens jeg var ute å spaserte i byen. 3. Vi har de mødrene som undervurderer barna sine egenskaper, og så har vi mamma, da…. 4. Flotte suiten jeg koste meg på sammen med jentene på lørdag. 5. Syns dette bildet var så fint! 6. Selfie. 7. Årets julekort, hoho! Noen som vil ha? 8. Mine nye sko fra Michael Kors. 9. Måtte jo dele julemarsipanen min på insta også!

♥ Husk å følg meg på @kristinaandersen

18 kommentarer

 1. Hvor mye Restylane tok du? 🙂

 2. Kan du legge ut bilde av kjolen?

 3. Jeg vil ha julekort!! Haha 😀

 4. Ha en finfin dag, og slapp av og nyt dagen, Kristina! Her står husvask, trening og vcup-langrenn på tv’n, på planen:)

  Klem:)

 5. Kristina Andersen

  Signe: Kos deg masse, hørtes deilig ut 😀

 6. supermarie

  Hahaha, herregud! VERDENS nydeligste julekort! Radarpar <3 Håper du får en fin helg, og good bedring! Lykke til på intervjuet!

 7. ragnhild

  Hvorfor selger du kjolen? Den er jo så fin:)

 8. Kristina Andersen

  Ragnhild: Jeg har to av den :/

 9. Kristina Andersen

  supermarie: Ååå, takk søta <3 God helg til deg fine!

  Ida: http://bloggfiler.no/kristinaandersen.blogg.no/images/1730243-12-1382355135648.jpg … De koster 1800 nye, skal ha 1200 for de 🙂

 10. Hvor mye selger du skoene for ?:)

 11. Kristina L.

  Hvor mye selger du kjolen for? 🙂

 12. Hei…..jeg er veldig interessert i jeffery campell skoene,men lurer veeeeeldig på hva du skal selge dem for?

 13. Lillian

  Jeg er veeeeeldig, veldig keen på kjolen!! Paljetter må det være til jul:) Hva selger du den for?

  Ha en superflott fredagskveld!:)

 14. Christine

  Hvor mye skal du ha for skoene? 🙂

 15. Rebecca Aase

  Heisann, hvilke mail adresse kan jeg skrive til deg ang. Rebecca Stella kjolen?:-) superinterresert!

 16. Kristina Andersen

  Rebecca Aase: Den er dessverre solgt.

 17. Kristina Andersen

  Christine: 1200 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *