Crazy weekend

annonse

Denne helgen er det crazy weekend hos Proteinfabrikken, jeg gikk helt amok når jeg så de elleville prisene! Hvordan er det mulig å selge så mye bra, til en så billig pris? Lurer allerede på hvordan jeg skal klare å få med meg hjem pakken jeg har bestilt fra posten, jeg… Den kommer til å veie minst ti kilo, haha! Men slik går det fort når favorittene er på salg med opptil 70% rabatt, da er det klart man må slå til!

Dette er på vei hjem til meg♥

En hel eske med mine favoritt proteinsjokolader.

Disse er helt fantastiske, og koster nå kun 139 kroner for en hel eske med 15 barer. Vanlig pris på denne esken er 350 kroner, så jeg flydde i taket av glede når jeg så denne var til under halv pris! Disse proteinsjokoladene inneholder sjokolade, karamell og mandler, og smaker helt fantastisk godt! Perfekt som snacks i helgene, eller når du vil unne deg noe ekstra godt.

Sukrilett og Sukrilett melis.

Sukrin og sukrin-melis bruker jeg alltid i bakst, da dette er en super måte å holde seg unna sukker på.

ZMA.

Dette er en flott mineral og vitaminformel for meg som trener så mye. Jeg tar to av disse kapslene en halvtimefør jeg legger meg, og da sover jeg seriøst like tungt som en bjørn. Kroppen bygger muskler når man sover, og disse kapslene er geniale til nettopp det. Det er faktisk ikke så alt for lenge siden jeg begynte å bruke ZMA, men etter oppfordring fra både PT og venninner var det bare å kaste seg på ZMA-bølgen for meg også. Til nå er jeg storfornøyd, og jeg kommer absolutt til å fortsette med dette kosttilskuddet.

Energy Kick.

Naturlige koffein kapsler, som mildt sagt våkner deg opp. De gir et herlig energikick, og er derfor helt perfekt å ta før en hard treningsøkt!

Sukkerfrie marshmallows.

Å herregud, disse må dere prøve! Det er rett og slett sukkefrie marshmallows, som smelter i munnen. Jeg har 15 av disse pakkene i skapet mitt allerede, haha! Etter at jeg la ut bilde av disse på instagram har spørsmålene om hvor de er fra rent inn, og her har dere altså svaret.

Preworkout fra NO-Explode.

Denne har jeg ikke prøvd før, men skal teste den ut så fort den kommer frem i posten. Dette er en pre-workout, som jeg har hørt så ekstremt mye bra om! Er det noen av dere som har prøvd den? Den skal visst gi en helt syk energi, økt styrke og bra pump når man er på trening. Ei venninne av meg prøvde denne for noen dager siden for første gang, og det endte med at hun hoppet tau i 60 minutter etter trening fordi hun var så full på energi.. Haha, jeg gleder meg til å få denne herligheten hjem! Litt ekstra energi og fokus på trening er alltid fint.

Dette var mine favoritter og mine kjøp! Dersom dere ønsker å sjekke ut hele salget, finner dere alt HER. Proteinfabrikken har virkelig slått på stortromma på dette salget, så jeg håper dere finner noe dere liker 🙂 Go nuts!

15 kommentarer

 1. camilla

  Bruker du ofte enery kick tablettene? og er det noe bestemt måte du bør ta de på? fek tom mage, rett før trening osv.. har lenge lett etter noe som gir meg et skikkelig kikk, siden enkelte dager må jeg trene rett etter en lang skoledag, og orker ikke å helle i meg 3 kopper med kaffe, haha! takk for tips på salg, skal sette meg ned å bestille nå 🙂

 2. Jeanette

  wee,nå ble jeg glad! har bestilt litt derfra jeg og.måtte slenge med litt sukkerfrie marshmallows 😀 bedre å bruke penger på dette enn på julesnop 😀 Takk for tipset!

 3. TAKK FOR BRA INNLEGG OG IKKE MINST GODE RABATTER.

 4. Ann Merete

  Sukrilett og Sukrin er konkurrerende produkter, så hvis du skal reklamere for Sukrilett er det vel ikke noe salgstriks å si at du selv bruker Sukrin? 😉

 5. Jeg gikk rundt som en duracell kanin hele dagen etter å tatt no explode

 6. Åå nå er det bare å shoppe ivei! Jeg lurer på en liten ting, hvis du har litt peiling på dette da. Er du kjent med hvordan kreatin funker? Jeg har lyst til å gå ned i fettprosent og stramme opp og få markerte muskler, og lurer på om kreatin er det beste alternativet? Gjerne kom med andre tips/anbefalinger og 🙂 digger bloggen forresten, nydelig ung dame! 🙂

 7. Kristina Andersen

  Andrea: I noen av pre-workoutene jeg har, er det kreatin. Det gir meg mer pump når jeg trener. Utover det så vet jeg faktisk ikke, jeg har ikke så peiling på kreatin.. Vet mange gutter bruker det for å bli større, om jeg ikke tar helt feil 🙂

 8. Kristina Andersen

  Monica: Haha, fantastisk! Må bare bli helt frisk, slik at jeg kan teste den 😀

 9. Kristina Andersen

  Ann Merete: Sukrin og sukrilett er samme greia, bare i forskjellig forpakning 🙂

 10. Kristina Andersen

  camilla: Jeg trener jo på morgenen, så jeg tar de sammen med frokosten 30 minutter før trening 🙂

 11. Julie Y

  Takk for tips, nå ble jeg happy! Og nå skal det shoppes 😀

 12. Monica berntsen

  Brukt no explode en stund, syns den er utrolig kvalm på smak men må jo bare skylle den kjapt ned :p men den funker ganske bra 😉 ikke ta for mye, kan lett få en slags «nedtur» etterpå.. :p

 13. Kristina Andersen

  Monica berntsen: HAHA! Takk for tips søta 😀

 14. Hei!

  Tar det ekstra lang tid med levering disse dagene som det har vært tilbud, vet du noe om det?

 15. Vet du noe om det tar lengre tid med levering nå som det har vært tilbud? Bestilte på søndag kveld og har enda ikke fått noe e-post med sporing. Er jeg bare utålmodig eller tar det litt lengre tid nå?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *