En myk start på dagen

 Favoritt magasinet, kaffe, havregryn og hjemmelaget sukkerfri marsipan

En myk start på dagen er viktig når kroppen ikke helt spiller på lag. I morges ble det ordentlig kos i heimen med frokosten dere ser over, og det gjorde godt. Nå har forresten utfordringen min snart gått ut, den første desember avsluttes teamkristinaandersen2. Jeg har jo ikke fått blitt med på treningene de siste to ukene, da jeg har vært syk og måtte ta det med ro. Men jeg har fulgt med på dere andre på instagram, og wow – så utrolig flinke dere er! Jeg blir utrolig imponert, og ikke minst inspirert. Nå gleder jeg meg egentlig bare til desember begynner, slik at jeg kan kose meg sammen med vennene mine jeg også. De to siste månedene har det vært hardkjør på både trening og kosthold, det er det ingen tvil om. Jeg gleder meg så til desember nå, det er årets mest koselige måned. Masse julehygge, julebord og sammenkomster med de man er glad i. Akkurat slik det skal være! Er vi flere som gleder seg til jul? 🙂

14 kommentarer

 1. HenrietteTK

  Skjønner ikke hvordan du klarer det, men du får jo hver eneste morgen til å se skikkelig idyllisk ut! Har satt meg som mål til å bli flinkere til det jeg også, selv om det ikke er så veldig lett. Ihvertfall når man sliter med å være deprimert og ensom, da er det hverken lett å stå opp eller å studere. Rart når man flytter fra landet til storbyen som 18 åring, og finner ut at studentlivet kanskje ikke var det helt rette likevel. Men merker jeg får litt mer motivasjon til å komme meg opp av sengen av bloggen din i hvertfall!

  Har du foresten vært til legen, siden du er så mye syk? Det er faktisk mulig att du har fått med deg noe smitte fra da du var i Singapore, slike ting kan ofte komme en stund etterpå. Du var jo dårlig rett etter du kom hjem også, var du ikke? Men det kan jo også være et resultat av mye trening, og alle de andre påkjenningene du har hatt den siste tiden. Håper i hvertfall det ordner seg!

  Har vært litt dårlig til å kommentere i det siste, rett og slett fordi jeg ikke har hatt energi og overskudd til å «spre glede» til noen. Men jeg leser selvfølgelig bloggen din, og du skal vite at det hjelper å se hvor sterk og flott du er!

  Klem <3

 2. Kristina Andersen

  HenrietteTK: Så søt du er! Du skal vite at alle morgener er ikke som dette, frokost for meg er som regel to kokte egg med knekkebrød og kaffe. Men når jeg skal ta bilder til bloggen, så er det jo klart jeg gjør det lille ekstra for at det skal se ekstra koselig ut 🙂

  Jeg var til legen i går, men må nok igjen i dag.. Jeg har egentlig vært småsyk helt etter jeg kom hjem fra Singapore, ja. Men det er de siste to ukene det brøt helt ut og ble ganske ille. Satser på det blir bedre snart 🙂 Koselig at du leser bloggen min, søte deg! Lykke til med studier, og stor klem fra meg.

 3. Ida Elise

  Hei Kristina!

  Kan du skrive et innegg om hvordan det er å ta vare på en hund alene? Jeg skal få en valp til våren og er usikker på hvilke utfordnringer som jeg kan få. Lar du hunden være alene hjemme eller får du folk til å passe på den når du skal ut på byen? Jeg hadde også satt pris på om du kunne fortalt hvilke utfordringer og endringer som har skjedd i ditt daglige liv etter at du fikk hund. 🙂

  Du er en inspirasjon!

  Klem <3

 4. Kristina Andersen

  Ida Elise: det kan jeg få til et innlegg om 🙂 Så herlig at du skal få valp, du har myye å glede deg til! Klem tilbake

 5. Silje Pedersen

  Håpe du snart blir frisk og rask igjen , e ikkje kjekt og vita at du ikkje e på topp , e skikkelig imponert øve at du uansett form gir oss noge spennande og innholdsrikt og lesa søte deg ! Såg skikkelig avslappende av og fristende mens eg sitte på jobb. Men det forsjene du <3

  Ønske deg masse god bedring og en fine dag videre , du e så god <3

  Klem!:)

 6. Kristina Andersen

  Silje Pedersen: Må prøve så godt jeg kan å opprettholde bloggen selv om jeg er syk.. Blir nok litt kjedelig for dere, men koselig å høre at du liker det 🙂 Takk snille deg <3

 7. Hvordan gikk det hos legen i går? Fikk du noen svar? Ille kjedelig å være dårlig hele tida

 8. Føler du den strenge dietten og treningen har hjulpet? Har det vært verdt vanskelig å holde seg til en så streng kostholdsplan? 🙂 Mange sliter jo med motivasjonen til sånt, så hadde vært spennende å høre dine tanker om det 🙂

 9. Hei Kristina! Ønsker deg en fin dag! inspirerende bilder 😉

 10. Monique

  Ser herlig ut – ta den tiden du trenger, så kroppen får hentet seg helt inn igjen. Er ikke så mye å vinne på å stresse med å bli frisk. Så nyt rolige dager (hvis du kan da frk duracell 😉 – iik, til søndag er det 1.advent!!

  Klæm

 11. Hei!

  Ville bare si at du er utrolig flink med alle treningene ogsånt, men jeg lurer på er du fornøyd med resultatet? Det virker som at du trener sykt mye hele tiden og man skulle på en måte tro at du ble mer muskuløs osv. Absolutt ikke ment som negativitet altså jeg synes du har en kjempefin kropp! Er jo sikkert også vanskelig for oss å få inntrykk av fremgangen din på bloggen!:)

  Ha en god dag videre!

 12. HenrietteH

  åå det så herlig ut! Kan en frokost bli bedre? Håper du blir ordentlig frisk igjen snart, men synes du er utrolig sporty og flink til å alltid gjøre det beste ut av situasjonen :)! Du er alltid positiv og jeg blir veldig glad av å lese bloggen din! Åja! Julen kan ikke beskrives, det er virkelig den beste tiden og ingen annen tid i løpet av året kan sammenlignes, klarer nesten ikke å vente til å få komme hjem i helgen til pyntet hus og til familien! Ha en fortsatt fin dag 😀

 13. Heisann! Jeg bare lurer på en ting, og du trenger ikke å svare på dette hvis det er ukomfortabelt, hehe 😛 Men du har jo tidligere sagt at dersom du får deg en ny kjæreste vil ikke han bli en del av bloggen din. Men så har jeg hørt rykter om at du har fått deg en type nå. Men er dette noe du ønsker å snakke om på bloggen din eller kommer det til å være helt hemmelig?

  Dette er et skikkelig rart spørsmål, men er så utrolig nysgjerrig, hehe 😛

 14. Kristina Andersen

  Anonym: Jeg har ikke kjæreste, nei. Og om jeg eventuelt har en på lur, vil han sannsynligvis ikke bli en del av bloggen. Kjæreste er noe som blir holdt 100% privat, i hvert fall slik jeg tenker nå 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *