You make me smile

Whoever said diamonds are a girl’s best friend never owned a dog ♥

49 kommentarer

 1. Herlighet for en nydelig hund! <3

 2. Rebekka Berge

  For en utrolig koselig video! Den ga sikkelig god stemmning! Søte lille Milo e jo bare heilt nydelig:)

 3. Så utrolig koselig <3 du er ei flott jente!:-) hvilken sang brukte du forresten? 🙂

 4. Åh, guuuud, nå smelta jeg HELT! så utrolig skjønn, snakk om å bli hundesyk her jeg sitter! ble nesten på gråten av hele greia, haha :p

 5. Karoline

  ÅÅÅ helledussen! Milo er sååå søt :- D Godt at han har ei så snill eier som deg Kristina! Ha en strålende dag! Klem fra meg <3

 6. Hund er det beste i hele verden!!! 🙂

 7. For en utrolig herlig video 🙂 Ble glad inni meg av å se den! Håper du har det bra <3

 8. Åååå, Milo er så utrolig søt! Hunder gir en så fantastisk glede. Lykken er jo å komme hjem til en liten sprell levende bamse som logrer seg halvt ihjel når man kommer hjem <3

  Jeg lurer på hvilken størrelse du har i Rebecca Stella kjole, og hvordan du syns den er i størrelsen. Er den noe elastisk, eller sånn «hard»?

  Stor god bedring – klem til deg <3

 9. Åhå,noe sååå nydelig.

 10. Nå savner jeg min egen hund! De er så søte når de er våte og vil tørke seg 🙂

 11. Herregud så herlig!! Nydelige begge to 🙂 Hvilken rase er det?

 12. Lena Strømmen

  For en skjønning!:)

 13. cuskima

  helt enig og vi har 3 og eg føler meg super rik <3<3<3

 14. Christine

  Det er det skjønneste jeg har sett, hunder er virkelig menneskets bestevenn!

 15. Jeg er så enig! Hvor gammel er han? Jeg har en liten chihuahua/toypuddel på 2 år, hu er såå søt og snill, men kan også være en skikkelig bitch mot katten vår, haha 🙂 hunder er virkelig det beste. De elsker deg uansett, og blir glade for å se deg igjen bare du har vært på do i 2 min. Haha, jeg elsker det! Hundene våre skulle vært på playdate! 🙂

  God bedring! Ta vare på deg selv, så blir du nok snart frisk! 🙂

 16. åå, skjønne Milo!

  En hund er virklig menneskets beste venn! Har selv fått meg en valp som nå er 13 uker, og lyser virklig opp dagen! er syk og klarer ikke jobbe så var veldig godt å ha selskap selv om det også er mye jobb! 😀

 17. elisabeth

  Så herlig han er 😀 og jeg er helt enig, har en hund selv og hun betyr alt for meg <3

 18. gunnnis

  Milo er såå utrolig søt , du er virkelig heldig som har han 🙂 Har så lyst på hund selv.

 19. Så vanvittig søte! 🙂 Milo er helt nydelig!

 20. Åå, så fin film! Ble helt rørt jeg. Har hund selv og vet hvor mye glede man får i hverdagen, de er helt unike på hver sin måte 🙂

 21. Noe såå søtt 😀

 22. For ein herlig liten skapning! Hunder er menneske sin bestevenn!:)

  Hvem synger den sangen?:)

 23. Kristina Andersen

  Anonym: Uncle Kracker 🙂

  Tina: Helt sant <3

 24. Kristina Andersen

  tonje: Så herlig! Koselig med valp altså <3

 25. Kristina Andersen

  Vilde: Han er 3 år og noen måneder 🙂 Hunder er såå koselig! Takk snille 🙂

 26. Kristina Andersen

  Ingrid: Blanding av chihuahua og chineece crested 🙂

 27. Fy fader for en hund!! klarte ikke slutte å smile da jeg så på filmen:) heldigste deg

 28. å herremin altså, savner sååå å ha hund! de er rett og slett de beste skapningene i verden, kunne ikke gjøre annet enn å smile når jeg så videoen 😀 så jo ut som om han skulle spise deg opp! man ser at denne lille karen elsker deg mer enn alt i verden altså 😀

 29. Amalie S

  Åå, hunder gir så mye glede i hverdagen <3

  Jeg har et spørsmål om hårfargen din, hvor ofte må du farge det for å ‘opprettholde’ den svarte fargen? Jeg farger håret mitt mørkebrunt, men tør aldri å ta det helt svart i tilfelle det blir sånn ‘for alltid’ hvis du skjønner. God bedring, forresten!

 30. Lorraine Engen.

  For en skjønning og for noen øyner!

 31. det er ikke ofte jeg blir lykkelig av å se en video men denne gjorde meg oppriktig lykkelig! Å ha en hund som alltid hopper og spretter bare du har vært borte i 10 minutter er virkelig det beste i hverdagen. Det er som du sier «Whoever said diamonds are a girl’s best friend never owned a dog». masse god bedring til deg, fine Kristina 🙂

 32. Så herlig. 🙂

  Sliter du med forhudskatarr på Milo? Er ganske mange små hunder som er plaget med det…

 33. Å herre så nydelig han er! Og jeg forstår deg virkelig, hunder er ens bestevenn. Men var overrasket over at han var så liten, ser mye større ut på bilder! Du fortjener å ha en som han! Ta vare på hverandre, fine Kristina!

 34. Ingrid Marie

  Åh, for en utrolig koselig video! Varmet langt inn i hjertet :’D

 35. Kamilla Haaland

  ååh <3

 36. ååå<3 For en gledesspreder film:D

 37. solfrid

  Nydelig =)

 38. Marthine

  For en nydelig hund du har! <3 Så sjarmerende!

 39. Så utrolig nydelig! Det er akkurat som å se min egen hunds oppførsel, min er blanding av chihuahua og shih-tzu. Kosing og nussing dagen lang 🙂

 40. Jenny Viktoria

  Å herregud for en nydelig film! Fikk nesten tårer i øynene over hvor søt og snill Milo er. Dyr er virkelig noen helt fanatastiske skapninger. Får så vondt i hjerte når jeg hører folk som mishandler dyr 🙁 Hvordan er det mulig!?!

 41. Margrethe Jakobsen

  Åååh SMELT av den lille skjønningen! Hvertfall når han dukker hodet frem fra putene, og når han nekter matmor å jobbe <3 Nydelig! Hunder er så fantastiske 🙂

 42. Isabelle h

  Åh så vanvittig søt milo er! Jeg får helt klump i halsen, er så skjønt å se hvor glad dere er i hverandre:) jeg har det helt likt med min egen hund:)

  God bedring kristinamor❤️

 43. Hvilket program brukte du til videoen? Veldig koselig video!!:D

 44. ahh! Ble glad av denne filmen! frysninger <3 du er heldig som har han, men han er jaggu heldig som har deg og!

 45. Dette var en fantastisk fin video.. Fikk meg til å smile også 🙂

 46. haha søte Milo 🙂

 47. Fantastisk video Kristina! Den fikk meg virkelig til å smile 🙂 Dyr er helt herlige, livet hadde vært kjipt uten..

 48. Åh hvor søde I er <3

 49. Kristina Andersen

  Emily: Ååå, tusen takk Emily <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *