Så ligger jeg her igjen, da

God morgen til dere♥

Gjett hvem som har blitt syk igjen da? I hele går lå jeg langflat ut i senga, med de sykeste smertene i kroppen og kroppstemperatur som var helt på trynet. Her snakker vi en stk jente i ullgenser, under to dyner med pledd over der igjen, og fortsatt frøys jeg. Kaldsvettet og hostet faktisk opp blod, noe så utrolig ekkelt! Hva er det som skjer med immunforsvaret mitt for tiden? Det virker jo bare helt nedbrutt. Jeg var jo syk hele forrige uke, og ble frisk igjen i helgen. Så blir jeg syk igjen nå? Det kan jo umulig være normalt… Formen kjennes litt bedre ut i dag, så jeg har vært ute å handlet hele Sunnkost. Vi snakker 200 tabeletter med 750 mg c-vitamin, grønne alger, spirulina, chlorella og hvetegress. Nå skal formen opp igjen, jeg takler ikke å ligge inne mer. Jeg er jo relativt aktiv til vanlig (mildt sagt…), så dette er absolutt ikke noe for meg. Om jeg ikke er frisk igjen til i morgen, må jeg komme meg til legen og ta noen prøver. Siden jeg er så slapp er jeg redd for at det kan være kyssesyka, bah.. Men vi tenker positivt og satser på at jeg er frisk som en fisk igjen innen døgnet er omme!

Hvordan har dere det, da? Det var så gøy at oppskriften på julemarsipanen falt så godt i smak hos dere! Den er virkelig supergod, og skal definitivt lages flere ganger nå som julen snart er her. Jeg gleder meg så til helgen, da skal jeg pynte til jul for første gang her i leiligheten. Har allerede handlet inn noen supersøte nisser med langt skjegg og kakemenn til å fylle gjennomsiktige glasskolber med, så dette tror jeg blir bra… Hoho! Ønsker dere alle en superfin onsdag, så skrives vi igjen om ikke så lenge. Stor klem til dere alle 🙂

60 kommentarer

 1. Birgitte

  Kom deg til legen med en gang, bedre å finne ut hva det er:) finnes ikke noe verre enn å rangle over lengre tid. Husk og slappe godt av og få nok søvn i tillegg.

  Klem fra sykepleierstudenten!

 2. Benedicte Andreassen

  For et vakkert smil du har <3 God bedring!

 3. Susanne

  Goood bedring, søte Kristina! Det er godt mulig det er kyssesyken – en venn av meg kastet opp blod da han hadde det fordi han ikke var klar over at han var syk og hadde drukket alkohol (kyssesyken sliter også på leveren, så kombinasjonen er ikke den beste). Kom deg til legen så fort som mulig, håper du blir frisk snart <3

 4. Du ser helt fantastisk ut selv om du er syk 🙂

 5. God bedring 🙂

 6. Barbie W.

  Hei. Det at du hoster opp blod trenger ikke nøvendigvis være et tegn på at noe er alvorlig galt. Ofte kan man ha sår i munnhulen eller halsen som gjør at blod blir med ut når du hoster. Så dersom det ikke er enorme mengder eller du ikke har fysiske smerter i kroppen, skal du nok ikke bekymre deg.

  Angående dårlig imunforsvar så kommer som regel dette av feilernæring. Antagelig mangler du et eller flere vitamin. Dårlig imunforsvar kan også være et tegn på blodkreft, men da ville du opplevd andre symptomer også (hjertebank, sår som «aldri» slutter å blø, slapphet etc).

  Det enkleste er nok å dra til legen og få tatt en blodprøve slik at han kan finne ut hvilket vitamin du mangler.

 7. Min svigerinne hostet opp blod på denne tiden i fjor, hun døde av lungekreft i sommer 🙁

 8. Og kommentaren ble sendt før den skulle :-/

  Det jeg vil frem til er at sjansen for at det er noe så alvorlig som det var med min svigerinne, er liten, MEN, jeg håper virkelig du får deg en skikkelig sjekk hos legen. Slå deg ikke til ro med «det er en forkjølelse/bronkitt», selvom det forhåpentligvis ikke er «verre» enn det. Bedre med ti sjekker for mye, ikke sant?

  Min svigerinne gikk og var småsyk i nærmere et år, før legen tok til vett og sendte henne videre på røntgen.

 9. Malin Solvoll Hansen

  Har du sjekket for kyssesyken? Da er det i såfall utrolig farlig å trene! Jeg vet hva jeg snakker om. I mange år har jeg vært elitedanser og jeg hadde kyssesyken uten å vite om det. Det var bare tilfeldig at jeg fant det ut, og da var levra mi så hoven at det nesten var på tur å sprekke… Håper alt blir bra med deg, søte du<3

 10. Joda, du er ei supersøt jente!

  Skulle bare håpet at du hade mot nok til å snakke ekte vennesladialekt og å fremstå som ekte venndøl (for det er det du er)

  Du prøver så godt å være noe annet, og det virker bare dumt. Du er herlig nok som du er.

  Du skjønner: sengetøy og dill fra svenske Lexington – klokker fra Michael Kors og vesker fra Marc by Marc Jacobs er ikke kult lengre. Det er skikkelig «iveland»

  Og du behøver ikke si jeg er misunnelig, for det er jeg ikke. Jeg hadde nemlig alle de tingene – for 8 år siden. Det er ferdig nå.

  Vær det selv. Du er alt for flott til å skulle være noe annet 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *