Gavetips til under hundrelappen

annonse

Mens jeg sitter på legevakten og venter på min tur, tenkte jeg bare å gi dere et skikkelig julegavetips. Blivakker.no har nemlig nedsatt en haug av fantastiske produkter til under hundre kroner!  Hvor flott er ikke det nå som julen nærmer seg med stormskritt? Her er det mye fint å finne som både venninne-gave, eller kanskje en liten ekstra-gave til mor og søster. I tillegg er det 3 for 2 på alle hårprodukter akkurat nå, så her er det også penger å spare. Her er noen av mine favoritter, som koster fra 39 kroner og oppover 🙂

1. Verdens beste strikk som ikke sliter på håret ditt. 2. Hårspray som gir god hold og mye volume. 3. Økologisk grønn-te fra Pukka.4. Lipblalm fra EOS med smak av blåbær. 5. Bodyspray fra Victoria’s Secret. 6. Deilig håndkrem som er perfekt for tørre vinterhender.

8 kommentarer

 1. frkrosa

  Uæ, dette tilbudet på blivakker som alle bloggere reklamerer for gjør meg helt stressa med tanke på at jeg ikke engang har bestemt -hvem- jeg skal kjøpe gaver til. Vi er da ikke i desember en gang? Hehe

 2. Heisann! Jeg digger bloggen din, klikker innom hver eneste dag…legger ikke sååå ofte igjen kommentarer her, skl bli flinkere til å gjøre det siden du er såå flink til å blogge.Jeg har utrolig lyst til å prøve ut marsipan oppskriften din, jeg ELSKER marsipan, noe av det beste jeg vet av søtsaker namm!

  Jeg lurer på om hva du syntes om det hun janetlandet bloggeren skrev om utlendinger her om dagen og som er idag på topplisten. Hva syntes du om det innlegget ? Jeg er selv utlending, og skjønner ikke hvorfor folk bærer på så mye negativitet. Folk som kritiserer hodeplagg osv? Det er jo den som blir plaget av å se et hodeplagg, det er noe galt med og ikke den som faktisk bærer det. Uansett jeg vil bare vite litt om dine tanker angående dette 🙂

  Btw, god bedring <3

 3. Kristina Andersen

  Anno: Jeg har ikke lest dette innlegget, så vet ikke hva du sikter til her :/ Koselig at du liker bloggen min, kjære deg!

 4. Michelle Brown

  Hvor lenge varer denne kampanjen på Blivakker.no? :- )

 5. Monique

  Ånei, så kjipt! masse god bedring vennen! Håper doktormannen kan fikse deg, og det fort! 🙂

 6. Benedicte Andreassen

  Jeg tenkte jeg skulle spørre deg, siden du samarbeider med blivakker, om det styret som var en god stund tilbake ang. at blivakker leverte falske produkter. Er dette sant? Og gjør de det enda? Vil gjerne vite litt mer før jeg tar i bruk tilbudet ditt :/

 7. Kristina Andersen

  Benedicte Andreassen: Det er ikke sant.. Om det hadde vært sant – så hadde Blivakker vært nedlagt for lengst. De er jo tross alt Norges største nettbutikk innen kosmetikk 🙂

 8. Hei Kristina! Hvor har du redigert bildet ditt? Slik at du får alle produktene i et bilde uten kanter rundt hvert produkt 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *