Sporty and comfy

Nike: tights, jakke, topp & sko, Vero Moda: skjerf.

Noe av det beste jeg vet, er når jeg kan hoppe rundt i treningsklær hele dagen. Slik går jeg vel 80% av tiden, så jeg kan vel like godt begynne å knipse bilder av det også? Treningsklær nå til dags er jo både fint og fresh, så da gjør det meg ingenting å bruke det utenom treningen også. I dag har jeg egentlig bare jobbet, og vært en tur hos regnskapsføreren min. Han holdt på å le seg ihjel av meg, da jeg går på en helt latterlig måte. Gangsperren vil altså ikke gi seg, og jeg klarer faktisk ikke rette ut bena mine en gang. Haha! Nå skal jeg straks på MultiFit, noe jeg mildt sagt ser litt mørkt på. Hvordan skal jeg klare å ta boxjumps og knebøy, når jeg ikke en gang klarer å gå ordentlig? Jeg får bare pøse på med kraftuttrykk til meg selv under økten, og tenke at pain is my middle name… Hoho! Lets go, dette skal jeg klare å gjennomføre! 🙂

29 kommentarer

 1. Spensti rompe du har fått.Knall bra.

 2. Åhh, hvor kjøpte du tightsen? Har lett etter en sånn lenge! 😀

 3. Jeanette

  oi,for en rumpe på deg! Du ser så bra ut for tiden 😀 Du er superflink,stå på videre.

 4. Margrethe Jakobsen

  Såå fine bilder av deg!! Haha ser det for meg, grusomt å være så støl!

  Lykke til på dagens multifit, turn on beastmode så klarer du nok å slå den forrige tiden din 😀

 5. Daniella

  Elsker freshe treningsklær, får inspirasjon og viljestyrke bare ved å se på de 😀 Gangsperr er jo et godt tegn, og at musklene virkelig har jobbet godt.. No Pain, no Gain 🙂

 6. Som en liten motivasjon, stølhet er kroppen som sier ifra at «nå bygger jeg muskler😀»

 7. PEN!! 😀 Og DAT ASS. Kan jeg få den? Hoho. Bra jeg ikke er den eneste som går rundt med treningsklær, jeg tror jeg ville gått med det 80% uansett om jeg hadde valget. Men nå går jeg kanskje rundt med det 79,9% av uka allerede da, så hehe. Føler jeg ser bedre ut med treningstights enn jeans faktisk 😮

  Du hadde ikke hatt lyst å dele hvordan du lager den fletta for de som er tilbakestående på sånn? Fresssht 🙂

 8. Kristina Andersen

  Jenny: Haha! 😀 Joo, det kan jeg gjøre. Faktisk flere som har spurt om det, så skal få laget en videoblogg.

 9. Kristine

  Har du noen tattoveringer? Kan du isåfall vise dem? 🙂

 10. Kristina Andersen

  Margrethe Jakobsen: Takk snille <3

 11. Kristina Andersen

  Jeanette: Tuuusen takk 😀

 12. Kristina Andersen

  Connie: Kjøpte den på Intersport 🙂

 13. Maria Katrine

  WOW.. fått sprettrumpe jo! 🙂

 14. Ingvill

  Rompa di!!<3

 15. Nydelige deg!:) Hva heter hårfargen din?

 16. Så utrolig freshe farger på jakka, den der kledde du helt sinnsykt!! 😀

 17. Ååå jeg elsker bloggen din 😀 du er mitt store forbilde ^^

  Men du kunne du skrevet et innlegg om hvordan man trener

  For å få en sånn sprettrumpe du har? Det hadde gjort dagen min <3

 18. Wææ, that ass! Du ser virkelig bra ut, stråler som bare det :))

 19. Kathrine Louise

  That ass!! Den jakka er så fresh! Så den på XXL i helgen og kjøpte den nesten selv – så fin 😀

 20. Kristina Andersen

  Maria Katrine: HAHA! 😀

 21. Belinda Jakobsen

  HOT!!!!!!!!!!!

 22. Sporty og sporty fru blumm, fulle trynet med sminke. Sunne og freshe jenter skal være litt mer naturlige!!!!

 23. ååå, å gå rundt i treningstøy hele dagen er faktisk utrolig fint. ser faktisk ikke bare sporty ut, men fint ut og 😀 elsker det og det er så behagelig. bruker trosalt 3-4 timer på senteret hver dag så treningstøy er naturlig

 24. Hvilken nike modell er buksa? Så fin 🙂

 25. Enig med Connie. Savner bilder etter trening, rød i ansikt, svett, våt i håret, ingen sminke.. Slik at man virkelig SER at du har gitt så mye på trening som du sier:) «Er du fortsatt søt etter trening, har du ikke trent hardt nok» hehe. Tror folk ville sett på deg som en ekte person da, og ikke en dukke som er polert 24/7. For det er det få som er..

 26. Melissa

  Nå må dere gi dere Connie og Hege. De færreste ville lagt ut bilder av seg selv når de er døden nær etter en hard økt, iallefall ikke på en blogg med mange tusen lesere. Ikke alle sidene av henne trenger å bli lagt ut her, det er viktig med litt privatliv 🙂

  Så ro ned på det å finne negative ting, og heller gi henne ros for innsatsen.

  Du ser råbra ut Kristina!! 🙂

 27. Kristina Andersen

  Melissa: <3

 28. Melissa:

  Leser du andre fitnessblogger/ følger noen på Insta eller? Ingenting som er mer motiverte enn å se andre folk virkelig SLITE. Det blir så feil å legge ut bilde med fresh sminke og håret på plass, også skal vi liksom tro at hun har trent hardt? Come on. Jeg trener selv mye, og om man virkelig trener hardt, SÅ synes det 🙂 Sjekk ut fitnessnora feks, hun har flere tusen lesere, og hun har ingen problemer med å vise den ekte siden 🙂 Det er ikke snakk om å finne negative ting, bare ment som konstruktiv kritikk, noe hun burde ta til seg.. Det er faktisk vi lesere som gjør henne til den hun er! Ingen lesere = ingen blogg. Easy

 29. Shiit, den rumpa! 😀 så fin du er 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *