Morgenstund

♥ Whoever said that diamonds are a girls best friend, never owned a dog.

Se hvem som har kommet hjem! Det var så godt å se min lille skatt igjen, etter åtte dager fra hverandre. Målet mitt for livet må jo være å bli like fantastisk som Milo tror jeg er, haha! Han er glad i meg uansett han, og syns jeg er verdens beste person. Tenk hadde alle mennesker vært som hunder? Da tror jeg verden hadde vært ganske fantastisk, altså 🙂 Jeg ville egentlig bare droppe innom for å ønske dere en riktig god morgen! Formen min føles mye bedre, så det kan se ut som jeg slapp unna sykdom for denne gang. Hurra! Jeg våknet opp med tidenes gangsperre da, tirsdagens trening gjorde sitt med beina mine. Vanligvis går det bort når jeg strekker litt på kroppen og beveger meg, men ikke i dag. Blir spennende å se hvordan det går på MultiFit senere, når jeg skal gjøre alle de 435 repetisjonene igjen……

Jeg har forresten glemt å fortelle dere at nominasjonene til årets Blog Awards har åpnet, så hvis dere liker bloggen min og har lyst å gi meg en nominasjon, kan dere gjøre det frem til 1 november ♥

14 kommentarer

 1. Charlotte

  Nominerte deg til årets blogger, for det syns jeg virkelig du hadde fortjent 🙂 Du er kjempe flink og oppdaterer jevnlig med kvalitet over vært innlegg. Helt klart min favoritt blogg 🙂

 2. Toril Hornnes

  Haha, så søte bilder!

 3. Elisabeth

  Tnå! For en søt hund, artige bilder! ♥

  Bra du føles bedre :))

 4. Kristina Andersen

  Charlotte: Åååå, så glad jeg ble nå!! Tusen takk Charlotte 😀

 5. Kristina Andersen

  Elisabeth: Hihi! Jaa, heldigvis ble jeg ikke syk denne gangen 🙂

 6. supermarie

  Har allerede nominert deg, fina! <3

 7. Hei Kristina!

  Jeg har veldig lyst til å hjelpe til med å gjøre sånn som du gjorde for Frelsesarmeen i fjor ved å stå med julegryta, er dette noe man kan melde seg på? Har så lyst til å hjelpe til på et eller annet vis i desember måned og vite at jeg gjør julen bedre for andre mennesker som trenger det.. Vet du om noen andre organisasjoner som også holder på med innsamling?

  Ha en fin torsdag 🙂

  Hilsen Anne

 8. Har en liten hund jeg også,renner fra øynene og det blir misfarging under øynene.Har du noen råd mot det??Ellers må jeg bare si at du har en skjønn hund og en fantastisk blogg 🙂

 9. Kristina Andersen

  Birte: Jeg tørker Milo rundt øynene hver dag med en varm klut 🙂 Men vet dyrelegen og dyrebutikker selger sånn spesialvann mot misfarging under øynene, det funker veldig bra.

 10. Kristina Andersen

  Anne: Så fint av deg! Det du må gjøre er å ta turen til Frelsesarmeen, og skrive deg opp på listen over tidspunkt og dato du ønsker å stå i julegryta 🙂

 11. Kristina Andersen

  supermarie: Marie! SÅ koselig, tuusen takk <3

 12. Stemt! 🙂

 13. Selvfølgelig har jeg stemt på deg! Du er så inspirerende altså 🙂

 14. Da har jeg nominert deg 😀 Gud, kan ikke huske hvor mange år jeg har lest bloggen din engang. Digger deg <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *