Man klarer det man vil klare

Jeg vet ikke hvordan jeg klarte det, for jeg husker nesten ingenting fra selve økten. Men jeg gjennomførte 455 repetisjoner på 17 minutter og 55 sekunder på dagens trening (!!!!). Og det med tidenes gangsperre og smerter… Hvordan er det mulig? Det viser bare hva man kan klare hvis man går inn for det, skrur på beastmode og bestemmer seg for å gjøre det best mulig. Jeg var så sliten og død at tårene trilte etterpå, haha! Nå har Hilde kommet på besøk til meg, og jeg har akkurat bakt sunne blåbærmuffins som jeg skal servere på Solsiden til frokosten i morgen. Koselig å gi en overraskelse til de andre på teamet mitt! Brett nummer to står i ovnen, og i følge bestis ble disse supergode. Håper de andre også vil like de, sunne muffins til frokosten kan vel aldri slå feil?

Ønsker dere alle har en fin kveld ♥

25 kommentarer

 1. Jeanette

  Flinke jenten! For en inspirasjon du er!

 2. Så kjekt at du slo din egen tid ned i støvlene!! 🙂 Lurer litt på om jeg skal kjøre samme økta en dag, virka kjekk! Bare lurer på en ting: Hvor mye vekt kjører du på hver øvelse? Bruker jo gjerne å være en «beast versjon» som man kan skalere alt etter som 🙂

 3. Så flink du er , det er virkelig inspirende og bra at noen klarer å være få flinke og trene og gå virkelig inn for det ! om du kunne lagt ut oppskriften på de sunne blåbærmuffinsene de såg utrolig gode ut og er ikke gale viss de er enn sunne i tilegg ?

 4. Har hatt så lyst på blåbær muffins hele uka! kan du fortelle meg hva du har laget disse herlighetene av?:D

 5. Oppskrift??

 6. åå kan du dele oppskriften? 😀

 7. Kristina

  Hvorfor skriver du at du gjennomførte de på 17 minutter og 50 sekunder på facebook da? :p

 8. Har du frimåltid på dietten din, hva pleier du å spise og hvor mye? 🙂

 9. Imponerende. Virkelig beastmode!! Sunne muffins til frokost hørtes veldig bra ut! Her har det vært rundstykker (dog ikke hjemme laget) med egg og så litt te! Tenker det blir en tidlig kveld og litt harry hole igjen! Klem fra meg til deg. Hilsen jakten Anja (haha, måtte bare).

 10. Kristin

  Oppskrift pliiiis?;) så nydelige ut!

 11. Kristina Andersen

  Kristin: Skal få lagt ut oppskrift 🙂

 12. Kristina Andersen

  Mari: Har frimåltider lørdag og søndager. Spiser hva jeg vil da og hvor mye jeg vil 🙂

 13. Kristina Andersen

  Kristina: Oi, herremin.. Skreiv 19 her, haha. Det var 17, takk for at du sa i fra 🙂

 14. Kristina Andersen

  Eline: Oppskrift kommer 🙂

 15. Kristina Andersen

  Jeanette: Så koselig å høre <3

 16. Monique

  Du er helt rå babe!!

 17. hannemjas

  You go girl!!

  Muffinsane såg superyummy ut 😀 Snill du <3

 18. WOW, du er råå! Håper du er stolt av deg selv, det er ihvertfall jeg:)

  Blåbærmuffins til frokost kan jo ikke bli feil, så flink du er 🙂 selv bruker jeg å bake sunn og proteinrik ostekake når jeg skal kose meg;)

 19. Hei 🙂 Jeg vurderer å kjøpe meg LV-bah jeg også, men lurer på om du får din 55 med deg inn på fly? Det siste jeg vil er å sende den avgårde på rullebandet 😉 hehe!

 20. Lizbethosnes.com - Endelig mammablogger!♥

  WOW! Imponerende, frøken! Du er jammen flink 🙂 Kos deg masse i dag da =)

  ♥ Lizbethosnes.com

 21. Kristina Andersen

  Marthe: Den går akkurat som håndbagasje 🙂 Skjer ikke at jeg sender den på et rullebånd, haha..

 22. Kristina Andersen

  Monique: Takk kjære M <3 SÅ fin du så ut med den nye hårfargen, helt fantastisk! Alt kler den smukke 😉

 23. Kamilla Haaland

  Så flink du er!

 24. DU ER HELT SYYYK. at du klarte dette, spesielt med gangsperre og etter flyturen 🙂 viser bare at man virkelig vil, og du får nok enda bedre tid neste gang du prøver 😀 digger deg, du er rå

 25. Ååh gratulerer!!:D Du er så flink! Gleder meg til muffinsoppskrift! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *