Tett nese og sår hals

Her våknet jeg opp med tett nese og sår hals, jeg har føler meg virkelig ikke i form… Kroppen kjennes sliten, sånn på vei til å få «influensa sliten». Bah! Det er fort å bli syk etter å ha vekslet mellom 40 varmegrader og iskaldt aircondition, så jeg blir egentlig ikke overrasket. Krysser likevel fingrene for at jeg tar feil og at jeg blir bedre i løpet av dagen 🙂 Jeg har i hvert fall drukket en haug av sitronvann, og spist en ordentlig vitaminrik frokost. Prøver alt jeg kan for å ikke bli syk, det er liksom det siste jeg har lyst til nå som jeg nettopp har kommet hjem igjen. Jeg føler nesten alle får seg en forkjølelse eller en sår hals nå for tiden? Typisk høsten, kanskje.

I dag er planen å få tømt mailboksen min, samt at jeg skal opp på Solsiden for å hjelpe Thomas med å knipse litt bilder av de som jobber der. Han spurte meg om jeg var flink med foto, og jeg bare: «ja, jeg er faktisk sykt flink!». Haha, hva da beskjeden? Så da var det altså denne jenta som fikk oppgaven, jeg satser på at jeg klarer å levere bra.Treningsbilder er jo alltid moro å knipse! Ellers blir det bare hjemmekontor frem til det, så her er det bare å henge i. Det er litt å ta igjen etter Singapore 🙂

♥ Wake up each day and be thankful for life. I wish you a great day!

29 kommentarer

 1. HenrietteTK

  Så kjedelig da 🙁 men det er nok ikke uvanlig å bli syk etter mye reising, ihvertfall ikke på denne tiden av året. Du får ha god bedring, så satser vi på at du blir frisk snart! Det er jo ikke noe kult å være syk og å ha en såpass hard treningsplan som det du har 🙂

  Nå jeg jeg komme meg ut av senga, få i meg noe mat og dra på skolen for å jobbe med semesteroppgaven. Du får ha en super dag, klem <3

 2. Kristina Andersen

  HenrietteTK: Tusen takk, snille! Krysser fingrene for at det går over like raskt som det kom 🙂 Ha en fin dag på skolen, klem tilbake!

 3. Hei hvor ble det av smuldrepaien? Jeg skulle jo lage den til mine snille flyttehjelpere, men nå finner jeg ikke igjen innlegget:(((

 4. Kristina Andersen

  Julie: oppskriften kommer igjen, men jeg må ta egne bilder. Var så dum å lånte bilder fra en annen blogg, noe jeg åpenlyst ikke burde gjort 🙂 Skal få publisert den igjen ila helgen <3

 5. God bedring! Håper virkelig ikke du får noe ordentlig forkjølelse, spesielt med tanke på all treningen du gjennomfører 🙂

  Håper du fortsatt får en fin dag 😀

 6. Kristina Andersen

  Silje: Takk for gode ønsker 🙂 Ønsker deg også en superfin dag!

 7. Julie: Oppskriften ligger på nettsidene til funksjonell mat 😀

 8. Jeanette

  Uff,håper du føler deg bra igjen snart.Hadde heldigvis den vanlige høstforkjølelsen min i september,er så glad for at jeg er ferdig med det.Pleier alltid å få den rundt juletider så det er jo ikke noe gøy.Nå slipper jeg nok det 😉

 9. Ragnhild

  jeg er syk selv 🙁 kjedelig ikke å få trent ordentlig!!

 10. Heei !

  kan du linke til det innelgget du skrev om soverommet ditt, sengen og putene. har prøvd å leite men finner det ikke igjne :/ det innelgge der du viste bilder av hele sengen ferdig 🙂

  God bedring, klem !

 11. Kristina Andersen

  Ragnhild: God bedring <3

 12. Toril Hornnes

  God berdring! Håper det går over raskt!

 13. Glad du innså hvor dumt det var å bruke noen andres bilder. God bedring!

 14. Camilla

  Føler jeg bare leser om sår hals og hoste i dag, våknet sånn selv så skal ikke se bort ifra at det dukker opp samme ord i mott første innlegg på bloggen i dag! Uansett, god bedring!:D

 15. Gjør det noe å bruke andres bilde så lenge du sier at de er lånt og linker til den som har tatt dem, noe du hadde gjort?

 16. Victoria

  Jeg har en slags «kur» jeg tar når jeg kjenner at jeg brygger på noe, når jeg kjenner at jeg er i startfasen for å bli forkjølet.

  Jeg svelger 15 hele pepperkorn (Smaker ingenting forresten), skviser ut saften av en hel sitron og drikker dette sammen med 2-3 liter vann gjennom dagen, spiser 5-6 hvitløksfedd sammen med maten den dagen, og svelger en teskje honning. Og vet du hva, jeg har våknet opp frisk dagen etter alle de 3 gangene jeg har prøvd dette! Og ikke blitt forkjølet. Så det funker i hvert fall for meg!

  Skal begynne med 1000mg C-vitamin hver dag nå for å holde forkjølelser heeelt borte gjennom vintersesongen.

 17. Skulle ønske jeg så like fresh ut når jeg er syk 🙁 God bedring snuppa, du er gull verdt <3

 18. Kamilla Haaland

  God bedring!

 19. Skjønner ikke hva alle syter om med de bildene jeg, er jo brukt andres bilder under kakao oppskriften også, men ingen satte himmel og jord i bevegelse da! God bedring Kristina 🙂

 20. Kristina Andersen

  Victoria: Oi! Takk for tips, det skal jeg virkelig prøve 🙂

 21. Kristina Andersen

  Maren: Skulle ikke tro det, men tydeligvis..

 22. egedenne

  Folkens, til og med jeg forstår at det er regler som omhandler bildekopirettigheter. Sett dere inn i reglene og slett alle «lånte» bilder. Linking er ikke godt nok, og dere skal ha innhentet skriftlige tillatelser pr mail fra eier av bilder dere vil bruke. Hvis ikke, bruk EGNE BILDER. Verre er det ikke.

  God bedring Kristina.

 23. Hei! Jeg lurer på hvor du har kjøpt telys-holderne dine? De er så fine 🙂

 24. Kristina Andersen

  H: De er fra Louise Roe, kjøpt på Milla Interiør i Kr.Sand

 25. God bedring! Sletet med en forkjølelse en ukes tid nå, og det er absolutt ikke behagelig..:/ men du? Når kommer resten av svarene på spm runden?

 26. lift4life

  Hvor er den nydelige pyjamas fra? love it 🙂 og god bedring fine jenta!

 27. Karoline

  Fikk det samme da jeg kom fra London i sommer. 35 plussgrader ute og aircondition på full guffe inne var ingen god match for meg heller 🙁 God bedring 🙂

 28. En skje ingefær og en akevitt eller to hjelper alltid. Særlig akevitten;)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *