Et hvitt og pent smil

annonse

De mest spurte spørsmålene jeg får her på bloggen, er hva jeg har gjort for å få et hvitt smil. Jeg syns det er veldig hyggelig å få komplimenter for smilet mitt, jeg tror faktisk det er det jeg er mest fornøyd med på meg selv. Et hvitt og fint smil er det fineste som finnes, syns jeg. I tillegg er det jo ikke til å legge skjul på at det gir en god selvtillit med hvite tenner 🙂

Jeg har flere ganger fortalt dere om SmileLab, som er tannblekingen jeg har brukt i rundt to år når for å holde smilet mitt hvitt. Jeg tar en behandling 1-2 ganger i året, kun for å friske opp i fargen. Det finnes flere varianter av SmileLab, og jeg liker best å bruke Sensitive Whitening. Dette er den mest skånsomme, og også den mest effektive. Jeg vet at flere av dere blogglesere har lyst å bleke tennene, så jeg tenkte jeg kunne dele litt nyttig fakta med dere 🙂

 Nyttig fakta om Sensitive Whitening:

SmileLab Sensitive er utrolig skånsom, og garanterer deg derfor ingen sensitivitesproblemer.

Den er profesjonellt utviklet av tannleger og perfekt tilpasset hjemmebruk.

Kommer i små strips som festes enkelt på tennene, og som er ferdig dosert.

Stripsen vil fjerne både ny og gammel misfarging, også den gule aldersmisfargingen.

En boks inneholder 15 dobbelpakker, hver med en strips for øvre tannrad og en for nedre. Hver strips skal være på i 30 min.

Jeg har en veldig svak emalje på tennene mine, øverste tannrad er faktisk ganske gjennomsiktig på meg. Nettopp derfor er det utrolig viktig for meg at blekingen jeg bruker er skånsom, da jeg ikke vil at emaljen skal bli mer slitt. Jeg har brukt denne whitening behandlingen flere ganger, og kan derfor med 100% ærlighet anbefale den på det varmeste til dere. Jeg pleier også å ha noen strips liggende, slik at jeg kan slenge på en før jeg skal noe spesielt. Det er jo digg med en liten oppfriskning før man skal noe spesielt! Da SmileLab sine strips er veldig komfortable, pleier jeg alltid å ha dem på mens jeg dusjer og sminker meg. Tre fluer i en smekk, enklere blir det ikke! 🙂

Nå er det snart både jul og nyttår, noe som er partysesong nr.1! Så da er jo ett hvitt smil en fin gave å gi til seg selv, ikke sant? SmileLab Sensitive finner dere hos Coverbrands, og dere får 20% rabatt med å bruke rabattkoden KA10 ♥ Rabatten gjelder på hele SmileLab-sortimentet, og varer ut den 4 november. Dette er også et fint julegavetips! 🙂

28 kommentarer

 1. Takk for supert julegavetips…

 2. Kristina Andersen

  anonym: Så godt du likte det 🙂

 3. Kjersti

  Hei Kristina (og andre som har prøvd tannbleking)

  Har du/dere prøvd både SmileLab og iWhite? Hvilken er best synes dere? Jeg er så skeptisk på sånt, men ser nå at apotekene har begynt å selge iWhite og med mitt enkle hode tenker jeg da så klart at den ikke er «farlig» eller skadelig for tennene. Andre merker som kan anbefales?

  Alle tips og erfaringer mottas med takk:-)

 4. Kristina Andersen

  Kjersti: Jeg har prøvd begge deler, og liker uten tvil SmileLab sin best 🙂 SmileLab er mye mer skånsom enn iWhite, da sistnevnte kan være veldig sterk for tennene.

 5. Jørgen

  Hvitt smil er fint, men uenig i at påklistret smil er fint.

 6. Man bør væære veldig forsiktig med tannbleking. Man kan få langvarig skader av dette, og det bør gjøres i samarbeid med tannlegen, uansett om bloggere (som blir betalt) anbefaler det.

  Ikke kjøp tannbleking over nettet, snakk heller med tannlegen (som kan tenner!)

 7. Kristina Andersen

  Ida: Jeg er enig med deg at man skal være forsiktig med tannblekinger. Forskjellen fra SmileLab og andre merker, er at SmileLab er laget og profesjonellt utviklet av nettopp tannleger. Så denne er absolutt ikke farlig, og anbefales på det sterkeste hvis man vil bleke tennene sine på en skånsom og sikker måte 🙂

 8. Johannw

  Hei 🙂

  hvor lang tid tar det fra du bestiller SmileLab til du kan hente det?

 9. smilelab virket ikke på meg 🙁 noen andre du kan anbefale som kan virke bedre?

 10. Hei!

  Jeg har nylig sluttet å snuse (Jippi!) og har sagt til meg selv som motivasjon at jeg skal spandere på meg SmileLab når jeg er sikker jeg har klart det. Spørsmålet mitt er egentlig, vet du om Coverbrands sender til England? Og evt hva det vil koste ekstra? Skjønner jo at det blir dyrere da! Bor for tiden i London og skal ikke hjem før jul, vil gjerne ha gjort det før jeg kommer hjem.

  Kjempe flott blogg forresten, jeg er en av de som er innpå 2-3 ganger daglig, men aldri legger fra meg noe spor!

  Tina 🙂

 11. Kristina Andersen

  Tina: Så flink du er, gratulerer med snus-slutt 😀 Tror de skal shippe til London, det er jeg ganske sikker på 🙂 Klem til deg!

 12. Kristina Andersen

  Johannw: Coverbrands leverer på 1-3 dager 🙂

 13. Kristine

  Smilelab frister bare mer og mer! Men jeg hører noen får hvite flekker på tennene av slike blekemetoder, har du hørt noe om det? Og hvor lenge og ofte måtte du bruke stripene da du først begynte før du fikk så fine, hvite tenner? 🙂

 14. Rabattkoden virker ikke

 15. jo, nå virker den. må skrive små bokstaver 🙂

 16. Andrea & Jónína

  Dette må jeg teste, takk for tipset 🙂

 17. Benedicte

  Er litt skeptisk til tannbleking, da jeg har hørt at det kan skade tannemaljen.. Men har så lyst på hvitere smil, siden man er ferdig med regulering 🙂

 18. Sunniva

  Bruker du alle 15 på 15 dager, eller hvordan deler du det opp?

 19. Kristina Andersen

  Sunniva: Jeg bruker cirka 12 av de, så har jeg de tre resterende til andre ganger 🙂

 20. Kristina Andersen

  Kristine: Av SmileLab får du ikke det, jeg har verken hørt om noen som har opplevd det og ikke opplevd det selv heller 🙂 Jeg bruker i tolv dager cirka, så er behandlingen ferdig. Stripsene skal være på i 30 minutt 🙂

 21. inger johanne

  Jeg har brukt SmileLav Sensitiv og fikk hvite flekker bare, de gikk etterhvert vekk men det gjorde også den lille blekingen jeg fikk. Har brukt det på samme måte som deg, men smilet mitt blir desverre ikke hvitere. Kan være fordi jeg har enn emalje sykdom, men det er så kjedelig.

 22. Det står i pakningsvedlegget at de med tannkjøttproblemer ikke bør bruke den. Bestilte meg en pakke en gang, men måtte returnere den pga det, da jeg har veldig lett for å få tannkjøttbetennelse. (og jeg så det først i pakningsvedlegget, stod ikke i produktomtalen)

  Er denne sensitiv pakken mer skånsom mot tannkjøttet også? Står det det samme i pakningsvedlegget her ang. tannkjøttet, eller vet du noe ang. det?

  Har nemlig veldig lyst å prøve ut settet, men tørr ikke..

 23. Lisbeth

  Hei:) kan den brukes av gravide?

 24. Kristina Andersen

  Lisbeth: Usikker.

 25. Marianne

  Hei Kristina!

  Nå har jeg nettopp gjort noe jeg aldri før har gjort – jeg har bestilt et produkt som jeg leste om på en blogg! Jeg bestillte nemlig dette tannbleking-settet, nettopp fordi jeg har lest så mye positivt om det fra deg 🙂 Håper det funker like bra på meg som det har gjort på deg, for tennene dine har en nydelig hvitfarge!

  Ha en fin torsdag!

 26. Cecilie!

  Takk for dette inlegget Kristina!

  Jeg har vært så i tvil om hva jeg skal kjøpe i julegave til ei av mine beste venninner, men når jeg leste dette, så dukket en gammel samtale opp.

  «å, jeg har så gule tenner, har så lyst til å teste tannbleking jeg, men har ikke lyst til å bruke så mye penger på noe uten å vite at det fungerer»

  Tada, den perfekte julegave i boks til henne! 😀 Takk!

 27. Imponert av dinne finne tenner! Jeg nettopp kom tilbake fra Krakow og fikset alt hos Implantis. Kan anbefale for de som ikke ha penger for tannbleking i Norge. http://tannlege-i-polen.com

 28. tannklinikk

  Rabattkoden virker ikke Kristina:(

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *