Brigo parka coat

Selecte Femme: parkas (annonselenke), Guess: jeans, Zara: sko&genser.

Dagens enkle antrekk! Både jakken og jeansene er nye, og jeg er blitt så glad i begge deler. Spesielt parkasen, den er fin både på pris, dyrevennelig og hundre ganger finere enn andre pelsjakker. Viktig å støtte opp dyrene, og si nei til ekte pels ♥ I dag har jeg kost meg masse med både jobb og photoshoot sammen med Solsiden teamet, alltid like moro å være med gogjengen! Jeg tok meg treningsfri i dag, formen er ikke helt på topp – så da må man lytte til kroppen. Nå kommer mamma, Øyvind og Eirik på besøk til meg. Gleder meg til å se de igjen 🙂

18 kommentarer

 1. CAMILLA

  Du ser så bra ut Kristina, og parkasen din var virkelig nydelig!! Du går forran med et godt eksempel og sier nei til ekte pels. Masse god bedring, så håper jeg du blir fort bedre! Stor klem 🙂

 2. Ingeborg

  Fiiiin parkas!

 3. Jeanette

  fin på pris? kan ikke akkurat si meg enig

 4. Du er så fantastisk flott, Kristina! Har fulgt deg i flere år nå, og du virker som ei ordentlig gulljente 🙂

  Stå på videre – din blogg er min nr 1!

 5. Kristina Andersen

  merete: Så koselig kommentar å få, tuusen takk for fine ord <3 Glad for å ha en snill leser som deg 🙂

 6. Kristina Andersen

  Jeanette: I forhold til prisen på mange av de andre vinterjakkene, syns jeg 1899 kroner absolutt ikke er mye i det hele tatt.

 7. Kristina Andersen

  CAMILLA: Tusen takk <3 Stor klem tilbake 🙂

 8. Hihi, morsom kombinasjon med vinterjakke og åpne høyhælte sko 😀

 9. Utrolig lik min jeg kjøpte fra London til kun 25 pund:) Tror jeg gjorde et kupp der. Ellers stilig jakke:) Du kler alt du Kristina!

 10. «Ferrar Hann» bruker dine bilder på Facebook.

 11. Kristine

  Så utrolig fin jente i utrolig fin jakke! Må bare få takket deg Kristina! Trenger jeg litt treningsmotivasjon klikker jeg meg inn her og vips er jeg klar som bare det for en økt. Du er så flink til det du styrer med og det kan ikke sies nok ganger 😀

 12. Karoline

  Superfinjakke! Den fargen kler du veldig godt 😀 Er glad i den selv!

 13. Er man imot pels, bruker man ikke noe som ligner heller!

 14. Kristina Andersen

  Karoline: Takk! Den er så fiin 😀

 15. Kristina Andersen

  Kristine: Så koselig å høre, nå ble jeg glad!! 😀 <3

 16. Hvorfor kan man ikke bruke noe som ligner på pels om man er imot pels da? Selv er jeg veganer, bruker verken skinnprodukter eller pels eller noe som helst, bør jeg skamme meg fordi parkasen min har syntetisk pelskant da?

 17. Kamilla Haaland

  Åh, så fin parka! 🙂

 18. Fn parkas og nydelige, enkle sandaler! Men sammen, vinterjakke og tynne sko.. Det er ikke min smak.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *