We’re going home

Da var jeg på vei hjem til Norge igjen! Som jeg gleder meg til å komme tilbake til vennene mine, familien min, lille Milo og ikke minst treningen. Nå sitter jeg og Marthe på Joe & The Juice i København, og venter på flyet vårt hjem til Kristiansand. Flyreisen fra Singapore tok rett over 12 timer, og vet dere hva? Jeg sov i hele ti av dem! Snakk om drømmereise, det kunne jammen ikke blitt bedre. Så nå er jeg både våken og i strålende humør, og best av alt – i ettermiddag er det rett på MultiFit for å endelig få trent igjen! Dette blir en fin tirsdag, jeg kan nesten ikke vente med å komme tilbake i riktige rutiner.

Vi skrives når jeg er hjemme i Kristiansand, ønsker dere en strålende start på dagen! ♥

6 kommentarer

 1. Cecilie og Marte aka sprekfisene

  Hei, så fint du har kost deg i Singapore og at flyturen gikk fint! Lykke til med første treningsøkt hjemme i Norge etter turen 🙂 Det blir trening på meg også i dag tenker jeg, hopp og sprett på sats!

 2. Du ser ut til å trenge både trening og frisør! 🙂

 3. Kristina Andersen

  Cecilie og Marte aka sprekfise: God trening!

 4. Henriette

  Kunne du lagd et nytt innlegg hvor du forteller om hvilke sminkeprodukter du bruker? Syns du sminker deg så fint 🙂

 5. HenrietteTK

  Det er helt klart de flyturene hvor man sover lenge som er best! Blir alltid like glad hvis jeg har sovet vekk halve turen, det er jo sååå kjedelig å fly! Kos deg på trening, spreka!!

 6. Kristina Andersen

  HenrietteTK: Helt enig! Ble så lettet når jeg våknet og fikk vite jeg hadde sovet hele turen nesten.. Haha! 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *