435 repetisjoner

Så fort jeg var kommet meg hjem i leiligheten etter en alt for lang reise, var det bare å hoppe i tightsen og dra rett avgårde på trening. Ingen kjære mor her i gården, nei! I dag var det duket for ukens første MultiFit trening, og fy søren – jeg har ikke ord……. Her var programmet vi gjorde i dag:

435 repetisjoner, på best mulig tid…… Etter en 14 timers reise, var dette en utfordring fra helvette. Men jeg ga alt jeg hadde, og klarte å gjennomføre på 23 minutter og 19 sekunder. Kravet er at vi skal klare det på mellom 20 til 30 minutter, så jeg gjorde det vel sånn midt på treet. På torsdag skal jeg ta runden igjen, og ta har jeg selvfølgelig store planer om å få en bedre tid. Alt handler om å gjøre det bedre enn seg selv i mine øyne, ikke bedre enn alle andre. Jeg har en konkurrent, og det er meg selv. Hva andre klarer og ikke klarer, har absolutt ingenting å si for meg. Vi er alle forskjellige personer, med forskjellige forutsetninger og mål. Jeg vil bli den beste versjonen av meg selv, så hva har del vel da å si hva naboen min eller sidemannen klarer? Ingenting.

Teamkristinaandersen2

Nå skal jeg ta meg en varm dusj, og så kommer Camilla på besøk til meg. Jentekveld og film står på planen, gleder meg maks til å se Cæmsi igjen! Har dere hatt en fin tirsdag, da? Det håper jeg!

32 kommentarer

 1. Du er så SYKT flink!! Jeg hadde sikkert bare lagt meg på sofaen å sovnet etter en lang flytur! Inspirasjon til tusen du!!

 2. Hilde Stensaker

  åååå, slike økter er så gøye!!

  At du kun er din egen konkurrent er helt rett innstilling!! You go girl 😀

 3. Kathrine Louise

  Du er så flink!! HERLIG 😀

 4. Det er imponerende. Bra jobba. Jeg har Vært på sykkelen en halvtime hard sykling og litt styrke! ! Deilig. Nå blir det vel å slappe av litt hjemme før sengen kaller med harry hole!!! Klem fra meg til deg. Hilsen anja

 5. Kristina Andersen

  Sandra: Søt du er! 🙂 Trening er jo så gøøøøy, så da er det liksom lett å bare dra dit 😀

 6. Kristina Andersen

  Hilde Stensaker: YOU go girl! Flinke Hilde <3

 7. Kristina Andersen

  anja: Så flink du er! Kos deg med Harry Hole og avslapping 🙂 Klem tilbake

 8. Hva koster det å ha en slik multifit trener?

 9. Elisabeth

  Klarte du 45 pullups?? Har ikke du klarer såvidt en for ikke så lenge siden da og holdt på med strikk? Hvordan ble det? 😛

 10. Kristina Andersen

  Anonym: MultiFit varer i tre måneder, med tre treninger i uken. Jeg betalte 4500 kroner for alt til sammen 🙂

 11. Kristina Andersen

  Elisabeth: Jeg klarte 45 pullus, med strikk 🙂 Som du ser på bildet, så henger jeg i et strikk for å få drahjelp.

 12. Fine bilder!

  Fortsatt fin tirsdag til deg,

  klem

  http://www.tamt.blogg.no

 13. Wow, jeg er imponert! Aldri i verden om jeg hadde orket å dra meg ut på trening etter å kommet hjem etter en lang tur. Du inspirerer meg! 🙂

 14. Morsomt at du, som bare for noen dager siden snakket supernegativt om crossfit plutselig holder på med det samme selv.

 15. Du er rå! 4500 kr x 3 i uken i 3 mnd var jo billig da for et så rått program! 🙂 Syns hvertfall jeg. Må være verd hver ei krone spør du meg. Selv har jeg hatt treningsfri idag, støl etter beinøkta igår, og imorgen venter ei spinningøkt, som alltid er like tøff 🙂

  Kos deg med jentekveld!

 16. Toril Hornnes

  Du er så inspirerende, Kristina! Tusen takk for heeerlig tirsdags-motivasjon! 😀

 17. Hvordan finner du sånne sunne oppskrifter? Jeg syns det er så vanskelig å finne på nett. Kanskje du må lage nye hver dag , det syns jeg 😀 tihi

 18. Dúnedain

  Åååå! Så flink du er 🙂

 19. Cathrine Lyster

  Flink du er! 🙂 Jeg har selv tatt meg selv i skinnet og laget en løpeplan som jeg holder på med!

 20. Kamilla Haaland

  Skulle ønske jeg hadde like mye energi som deg, søta!

 21. lift4life

  flinky 😉

 22. Midt på treet? Det er KNALLBRA etter en lang flytur og ferie! tror jeg hadde brukt dobbelt så lang tid ! Du er rå!! Ha en strålende kveld ♥

 23. Kan du fikse sånn at ikke alle innleggene dine kommer opp to ganger på bloglovin?

 24. HenrietteTK

  Hjelp, så sprek du er! Helt utrolig, rett og slett 🙂 Skulle ønske jeg hadde den samme motivasjonen som du har, men jeg har avtalt med meg selv om at jeg skal ta det etter jul, da har fått et nytt stort stipend, og dermed har råd til å skaffe meg et medlemskap i et treningssenter. Har jo trent mye før, da jeg gikk på idrettslinja på vgs. Men dårlig råd, sykdom og lite motivasjon fører til alt for lite trening!

  Hadde vært kult om du kunne fikset en challange etter jul og nyttår også, slik at jeg også får en mulighet til å slenge meg på! Er sikker på at det er mange som trenger en dytt bak på nyåret 🙂

  Har sagt det så mange ganger før, men jeg sier det igjen, du er helt fantastisk! Og for meg er du et stort forbilde, og jeg vet du er det for mange andre også.

  Klem! <3

 25. Skal du bli personlig trener med det kurset, eller bare for gøy ? 🙂

 26. Kristina Andersen

  judy: Bare for gøy, og for å lære mer 🙂

 27. Kristina Andersen

  HenrietteTK: Det skal jeg gjøre, vet du 🙂 Januar / Februar er jo en fin tid for challenge, sånn egentlig. Koselig å høre Henriette, tusen takk for fine ord! Klem tilbake <3

 28. Kristina Andersen

  Helene: Det vet jeg dessverre ikke hvordan jeg gjør. Skal høre med Nettavisen 🙂

 29. Kristina Andersen

  Marte: Takk snille <3

 30. Kristina Andersen

  Silje: Absolutt verdt hver krone! Jeg hadde lett betalt mer hvis det kostet det, for dette kruset er virkelig gull verdt 🙂 Kos deg på spinning i dag!

 31. Skjønner ikke hvorfor jeg ikke kommer inn på bloggen din på mobilen…..på pcen skriver jeg kristinaandersen.no som før men på mobilen kommer det frem ikke tilgjengelig

 32. Caroline E

  Du er så motiverende, Kristina! Men det jeg egentlig lurte på var om du kunne filmet deler av en MultiFit time og lagt den ut sånn at vi fikk se hvordan du jobber og hvordan du gjør øvelsene? Det er jo så viktig å gjøre øvelsene riktig, så å se deg gjøre de hadde vært tipp topp! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *