Siste dagen i Singapore

Her startet dagen med en god hotellfrokost sammen med to fine jenter. ♥

I kveld reiser vi nemlig hjem, så dette blir vår siste dag her i Singapore! Denne mandagen har vi gjort utrolig mye gøy, vi ble kjørt til en slags fornøyelsespark – hvor vi bloggerne endelig kunne få lekt i fra seg litt. Haha! Vi kjørte blant annet Segway, er det noen av dere som har prøvd det? Jeg syns det var utrolig kult, skulle gjerne hatt en slik lekkerbisk hjemme i Norge. Vi kjørte også noen små biler nedover fjellene, og var i tidenes skumleste taubane flere meter over bakken. Jeg har aldri hatt høydeskrekk eller kjent frykten for høyde i hele mitt liv, men i dag ble jeg faktisk hysterisk redd. For et kick, på en vond måte! Følte meg så sykt hjelpeløs og var redd vi skulle falle ned der vi hang over bakken uten gjerder foran oss, men det gikk heldigvis bra til slutt… Haha, fint med litt action på tur 🙂

Ellers har vi besøkt det verdenskjente hotellet Marina Bay, og sett en av de største suitene de hadde på hotellet. Har du 100 000 kroner til overs, kan du altså booke deg inn på Singapore sin største suite for en natt…. For et galt liv! Jeg knipset en haug av bilder, så dersom dere vil kan jeg eventuelt vise dere hotellet og suiten i et eget innlegg? Dere bestemmer, hihi! Nå setter jeg meg straks på flyet hjem til Norge, gleder meg til å blogge normalt for dere igjen! Titt forresten innom bloggen i kveld, da kommer det nemlig en film fra turen vår som jeg tror dere vil like.

16 kommentarer

 1. charlotte

  JAA du må poste innlegg med masse bilder av den største suiten!!! det hadde vært SÅÅ utrolig gøy (Y) 😀

 2. Martine

  JA

 3. Jeanette

  blir bra med vanlig blogging fra Norge igjen,men du har vært superflink å blogge på feire også synes jeg 😀 Wee,det er jo 1.november på fredag,søren som tiden flyr! God tur hjem 😉

 4. Ingeborg

  Åååååå er det sjokolademuffins MED fudge jeg ser??? *drukner i mitt eget sikkel*

 5. Ser ut som dere har hatt det utrolig flott i Singapore! Men må innrømme at jeg gleder meg til hverdagsbloggingen din igjen 🙂 Velkommen hjem til Norge skal du være! Prøvde forresten kakaoen nå i helgen. Tror jeg brukte litt for mye kanel jeg 😛

 6. Kamilla Haaland

  Herlig! Håper dere nyter siste dagen 🙂 Du som har hjemlengsel gleder deg vel til å komme hjem igjen? Hehe.

 7. Ja, jeg vil se bilder fra hotellet! Ser ut som at dere koser dere glugg, fint å se 🙂 gjett om jeg skal til singapore snart a? hihi.. ha en fin tur hjem igjen!

  Segway er forresten lov i norge nå, så bare å kjøpe det 🙂 er ganske dyrt da men..

 8. Camilla

  Syntes du har vært så flink til å blogge mens du har vært i fine Singapore!Er absolutt ikke verst når du er ute på ferie 😀

  Klem hilsen en meget fornøyd leser <3

 9. Er det dine egne øyenbryn som vokser under de tatoverte? Den brune stripen/området under øyenbrynet?

 10. Karoline

  Så fiine bilder, spesielt det av deg og Marthe, haha 🙂 Har vært veldig spennende å følge dere på tur!

 11. Åååå! Blir såå sjalu:) hadde vært fantastisk å reist en tur til Singapore! Del gjerne bildene av Suiten, er så deilig å drømme seg bort litt.. haha, selv om 100 000 for en natt kanskje er en litt uvirkelig drøm 😉

  Kos deg masse siste dagen! <3

 12. Kristina Andersen

  Anne M: Bilder skal komme i vei! Det var helt rått der, men aaaaalt for dyrt 😀 haha!

 13. Kristina Andersen

  Karoline: Gøy å høre! Vi har storkost oss 😀

 14. Kristina Andersen

  Camilla: Ååå, nå ble jeg glad!! 😀 Klem tilbake

 15. Kristina Andersen

  Kamilla Haaland: Jaa, nå skal det bli digg å komme hjem 😀

 16. HenrietteTK

  Du er så herlig! Blir så glad og full av motivasjon hver gang er på bloggen din! 🙂 Hadde vært supergøy om du fikset et eget innlegg med bilder av suiten, slik at vi kan drømme oss litt bort 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *