Wildrocket and Avalon nightclub

I går hadde vi litt av en hektisk dag her i Singapore. Vi var på både jungelsafari og to museumsbesøk! Et av museumene vi var på var faktisk hjemme hos en mann som bor her, han hadde lagt museum av sitt eget hjem. Han inviterte oss hjem til seg på te og kaker, noe som var veldig interressant. Gøy å se hvordan de lokale bor her, da det er veldig annerledes enn hvordan vi har det hjemme i Norge.

Senere på kvelden var det ut for å spise middag med alle bloggjentene, vi spiste femretters på Wildrocket – som serverer typisk Singaporsk mat. Tidligere har jeg fått litt kritikk fra dere på at jeg ikke er flink nok til å teste den lokale maten når jeg er ute å reiser, men denne turen her kan vel ingen si noe på? Jeg har nesten glemt hvordan norsk mat smaker, haha! Etter en god middag på restaurant, ble vi kjørt videre til Avalon – som er en amazing nattklubb nede ved Marina Bay. Nattklubben ligger midt ute på havet, og flyter på vannet. Avalon har en fantastisk panoramautsikt over byen og bygningene, da hele utestedet er bygd av glass. Helt utrolig kult! Her fester det også mange kjendiser fra Hollywood – så ikke bli sjokkert dersom ditt store idol plutselig står forran deg….

Storkoser meg virkelig her i Singapore, men nå kjenner jeg at det skal bli fantastisk godt å komme hjem igjen også. Jeg har litt hjemlengsel skjønner dere, til de andre bloggernes store forskrekkelse. Jeg tror det bare er meg som vil hjem? Haha! Uansett hvor luksus og flott vi har det her nede, så er det jo ingenting som kan slå å bare være med familie og venner hjemme. Thats what life is about ♥

17 kommentarer

 1. Hei

  Jeg og noen venner skal feire nyttåraften i London.

  Vi i norge er jo litt mindre formell enn andre og derfor lurer jeg på hva i alle dager skal jeg ha på meg?

  Du er jo i utlandet nå, og på litt nattklubber og lignende.

  Hva er det folk har på seg?

  Kunne du laget et innlegg om det? 🙂

 2. Kamilla Haaland

  Hvorfor er dere så mange bloggere der nede? Ser koselig ut da 🙂

 3. Kristina Andersen

  Kamilla Haaland: Vi er her for å oppleve landet, skrive om opplevelser og egentlig bare blogge herfra 🙂 Veldig moro!

 4. Kristina Andersen

  Eline: Det går vel mye i kjoler og høye hæler 🙂 Skal komme med et innlegg om både jule – og nytterskjoler fremover ,så bare å følge med 🙂

 5. Kamilla Haaland

  Åh, så utrolig moro! Kan tenke dere koser dere 🙂 Ser hvertfall rimelig digg ut på bildenen!!

 6. Hvordan føles det å være rundt så mange perfect 10’s? :

 7. Christina

  Så herlig det ser ut som du har det på tur! Men det er så sant – borte bra, men hjemme best 🙂

 8. thphotography

  Blir skikkelig jelly bare av å se på disse bildene!

 9. Mona Movassi

  Snille snille du, vær snill og skriv hvor kjolen er fra! Du ser helt fantastisk ut! Blir misunnelig på både kropp og utseende..

 10. tjeita; Sikkert vanskelig for Kristina å svare på det når hun er en perfect 10 selv 😉

  Kristina, du ser så bra ut! Jeg håper jeg klarer å jobbe bra nok med meg selv så jeg kan få den utstrålingen og positive enrgien du har 🙂 Kommer ikke gratis desverre.. Ellers har jeg aldri tenkt på Singapore som ett sted jeg vil oppleve, men det ser egentlig ganske kult ut der etter bildene dine å bedømme! Heldig som får muligheten til å reise så mye. Her regner det og er grått og kaldt 🙁

 11. Kristina Andersen

  Jenny: Takk Jenny, så god du er <3

 12. Christine

  Nydelig kjole!! Hvor er den fra? 🙂

 13. Linny in Australia

  Eg likar merkeleg nok best å lese bloggen din når du er heime og skriv om kvardagslege ting. Haha veit ikkje kvifor, er vel fordi du inspirerar meg når det gjeld trening, livsstil og det å stå på for å nå måla sine 🙂

 14. Kristina Andersen

  Linny in Australia: Jeg liker også det beste, haha! Så nå gleder jeg meg til å komme HJEM <3

 15. Kristina Andersen

  Christine: Nelly.com 🙂

 16. Kristine

  Må bare få si det: Du bruke alt for mye sminke. Naturlig skjønnhet er mye finere, eller jaffal ikke bade i sminke og hårfarging! 🙂

 17. Åååh så fin kjole du hadde! Ser ut som du har hatt en super tur! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *