Gardens by the Bay

I dag har vi bloggjentene vært på pressetur til Gardens by the Bay, som er en heeeeelt fantastisk park her i Singapore. Dette er en stor hage, som strekker seg over et helt gigantisk område. Den består av tre hager: Bay South Garden, Bay East Garden og Bay Central Garden. Vi kikket på alle tre, og ble helt fascinert av synet. I den første parken gikk vi på stier som hang flere meter over bakken, slik at vi på en måte følte vi var i jungelen. På park nummer to gikk vi inni alle plantene, og fikk sett et flott fossefall og kjøttetende planter. I den siste parken var det verdens kuleste supertrær på over 50 meter, som dere ser bilder av under.

Gardens by the Bay var virkelig helt magisk, jeg følte jeg spaserte rundt i et slags wonderland. Skikkelig eventyr-feeling over det hele! Så, dersom dere skal til Singapore på ferie – vil jeg absolutt si at dette er noe dere burde få med dere!

20 kommentarer

 1. Andrea Victoria Stene Kinn

  woow det så fint ut !

 2. Toril Hornnes

  Ååh, virker som du lever perfekt der nede! Kos deg! 😀

 3. Kamilla Haaland

  Åh, så herlig det ser ut!!

 4. hannemjas

  Wow! Så fantastisk 😀

 5. Åå det ser ut som om dere koser dere, du er jo såå vakker og!! Kan jeg spørre om en ting, hvor er det fantastiske skjørtet du har på deg fra? Nyt de siste dagene!! 🙂

 6. reisedagboka.net

  I LOVE THIS! Er så missunellig, men greit å få en oversikt over hva jeg må gjøre når jeg drar i februar. Hehe, kos dere masse 🙂

  Sandra/reisedagboka.net

 7. Ingeborg

  Nydelig skjørt Kristina! Ser ut som du virkelig koser deg i Singapore 🙂 Jeg har vært fast leser av bloggen din i så mange år nå, helt siden 2008 ca, men jeg har aldri kommentert før nå. Stå på! Du sprer mye glede 🙂

 8. Hei kristina! Ser ut som du koser deg glugg ihjel! Heldiggrisen;)

  men jeg har et spm! Du har så hvite og fine tenner, bruker du noen form for tannbleking / evnt. Hvilken :)? Hadde vært knall om du hadde skrevet litt om det i ett innlegg!!

  Kos deg masse videre, fine du! <3

 9. Kamilla Haaland

  Wow-faktor! Åh, fåt skikkelig lyst til å dra til Singapore av å lese bloggen din for tiden…

 10. karoline

  Hei Kristina! Godt å se at du koser deg 🙂

  jeg har faktisk bodd i singapore siden jeg var 9 år gammel, er 19 nå og har akkurat flyttet hjem til Norge igjen 🙂

  Min mor fikk seg plutselig jobb der nede rett før jeg fylte 9 år.. så da pakket vi sekken å dro. utrolig fint der da:)

 11. Kristina Andersen

  karoline: Så spennende det må ha vært å plutselig flytte ned hit 🙂 Koser meg masse her, men blir godt å komme hjem til virkeligheten 🙂

 12. Kristina Andersen

  Anne M: Jeg bruker SmileLab tannbleking,tenkte jeg skulle skrive et innlegg om den til uka hvis dere vil? 🙂

 13. Kristina Andersen

  Ingeborg: Da var det jammen bra at du bestemte deg for å legge igjen en kommentar, Ingeborg! Koselig å høre, så snilt sagt av deg 😀

 14. Kristina Andersen

  Hanne: Tusen takk! SKjørtet er nettopp kjøpt på BikBok 🙂

 15. Kristina Andersen

  Toril H.: Koser oss masse! 🙂

 16. Monique

  Skjønna! Så nydelig du er – herlig å se deg i kjoler – du er så fiin! Var så klar for lunsjdate i helga, men vi får ta det neste gang jeg kommer hjem! <3

 17. Kristina Andersen

  Monique: Tusen takk vennen <3 Si i fra neste gang du er hjemme, jeg har så lyst å se deg igjen!

 18. HenrietteTK

  For en fantastisk plass! Etter alle de fine bildene du har lagt ut fra Singapore, har jeg helt klart fått et nytt sted på «plasser jeg må besøke før jeg dør» listen min! Og du er jo nydelig, som alltid!

  Beklager at jeg har vært litt fraværende denne helgen, har rett og slett ikke hatt tid til å sitte på pcen, så det var ganske greit å logge seg på å se at du hadde flere innlegg som ventet! 🙂

  Håper du har det fint, hilsen Henriette <3

 19. Har du tatovering på armen? Vis den skikkelig da 😀

 20. lift4life

  Så fantastisk fint 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *