Innflytningsfest

God søndag, dere!

Beklager litt sen oppdatering fra denne kanten, jeg kom akkurat hjem og har derfor ikke hatt tilgang til dataen min før nå. Har hatt en superdeilig søndag, sett film og slappet helt av. Tenkte jeg kunne dele litt bilder fra i går med dere, som dere vet var det jo innflytningsfest her hos meg. Først var det hyggelig jentevors, før guttaboys også tok turen og det braket løs. Kjempefin kveld med mine kjære!

Fikk så utrolig mye fint også i går, heldige meg som har så gode folk i livet mitt ♥

Lucky girl! Nå må leiligheten vaskes, sofaen min er ikke like hvit lengre for å si det slik… Takkere høyere makter for at trekket kan vaskes, jeg fikk bare lyst å grine når jeg kom hjem nettopp og så hvor skittent det var blitt her. Haha, huff! Men, man har jo bare innflytningsfest en gang og da må man gjøre det skikkelig. Ikke sant? JO! Kos dere resten av dagen, fininger 🙂

18 kommentarer

 1. Kristine

  Så ut som en kjekk kveld og fine gaver! 🙂 Håper dere koste dere masse 🙂

 2. Ser du har fått kosttilskudd fra Synergy – Mistify (?) blant annet. Kan du skrive om dette? 🙂

 3. Kristina Andersen

  Jeg fikk det i gave i går, og gleder meg maks til å prøve det ut 🙂 Blir spennende å se om det er like bra som alle sier!

 4. Så hyggelig! Men er venninnene dine mye eldre enn deg?

 5. Linny in Australia

  Åh, så kjekt! Sjølv hadde eg avskjedsfest i går sidan eg flyttar til Australia om… 7 dagar og 9 timar! Slike kveldar med dei beste veninnene er så absolutt gull verdt 🙂

 6. Kristina Andersen

  Så UTROLIG spennende å flytte til Australia! Lykke til 🙂

 7. Kristina Andersen

  Noen er eldre og noen er yngre 🙂

 8. Cathrine

  Så kjekt 🙂

 9. Linny in Australia

  Tusen takk! Blir nok ikkje like mykje tid til blogglesing då, sidan eg også vil prioritere å blogge sjølv om livet mitt der. Er allereie godt i gong på http://www.linny.no – takk til deg som har inspirert meg til det med din fantastiske blogg! Kjem sjølvsagt til å stikke innom bloggen din så ofte eg har moglegheit 🙂

 10. ProjectHealthy

  Jeg var i Kr.sand i helge, wow for ett vakkert sted <3
  Kom foressten over denne artikkelen, http://www.tv2.no/gmn/-paa-det-bruneste-var-jeg-svart-3399640.html
  Kjenner deg virkelig ikke igjen, BRA jobba søte deg! 😀

 11. Herlig leiligheten din er 😀
  Hvor er sofaen fra?
  STor klem

 12. Den derre «pink» vinen/champangen er serriøst farlig, drakk den i helgen og den gikk rett i toppen for å si det slik! Så mye fine gaver du fikk:)

 13. Søte deg! ELSKER bloggen din virkelig, får en grå dag til å skinne som sola 😀 Vet du forresten hvor de serviettene er fra? haha bare mååååå ha de 😀

 14. Kristina

  Så koselig 🙂 Kan jeg spørre om hvor stor tv’n din er? Sett på den, er den så bra som blir fortalt? 😉

 15. Hei:) Vet du hvor venninen din har kjøpt det turkise skjørtet? Har så lyst på det! 🙂

 16. Hei Kristina,

  gratulerer med delikat leilighet! Den var virkelig smakfullt innredet. Mamma elsker høyglans og er på jakt etter et TV-bord. Kan jeg få spørre om hvor du har kjøpt ditt og hva det kostet? Vi er i gang med flytting til ny leilighet, så det haster egentlig litt med svar, så håper virkelig at du har tid til å svare selv om det er så fint vær nå 😉 Har vært fast leser i mange år, men tror jeg aldri har lagt igjen kommentar her. Men vit at jeg synes bloggen din er topp og du virker som en kjempehyggelig jente! 🙂 God helg. På forhånd takk for svar.

 17. Kristina Andersen

  Det er fra Bohus, betalte rundt 2500 kroner for det 🙂

 18. Flott! Takk for superraskt svar – nå vet jeg en som skal sjekke ut Bohus i dag 😉

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *