Hippie hippie dress

Kjole 499 kroner fra Nelly <3 Ad link

Var ikke denne kjolen helt fantastisk nydelig? Perfekt nå på sommeren med boots og blomsterkrans i håret, akkurat slik som på jenta over. Denne må definitivt klikkes hjem! Nå skal jeg spise en god lørdagsfrokost, før jeg hiver meg på trening. I kveld braker det løs med innflytningsfest her hjemme, og som jeg GLEDER meg 😀

9 kommentarer

 1. Charlotte

  Kjempesøt sommerkjole 🙂 Kos deg masse med innflyttningsfesten i kveld 🙂

 2. Lizbethosnes.com - Blir mamma i august ?

  Åh, den var flott! 🙂 Er sjelden jeg kommer over en kjole som passer både med og uten tjukke-magen min, men denne ser absolutt ut til å være like flott på en gravid kropp som uten!

  ? Lizbethosnes.com

 3. Kristina Andersen

  Takk søte!!

 4. Kristina Andersen

  Det tror jeg absolutt! Du hadde sett supersøt ut i den 🙂

 5. Hei Kristina!
  Du ser flott ut om dagen! Men hvor er det blitt av morsomme smågale Kristina? Nå om dagen leser vi bare om trening, kesam og produkter.. Jeg savner gullkorn og andre morsomheter! Det var derfor jeg begynte å lese denne bloggen fast, men i det siste har det blitt mindre og mindre av det.. Sier ikke at du skal være mindre privat eller slutte og trene! Du er et sunt og fint forbilde, bare ; Loosen up!

  -I ?

 6. fromfattofabulous

  Superfin kjole!! Elsker den!

 7. ååh, så fiin! skikkelig sommerslig kjole som så helt sykt søt ut 🙂 hvis du leser denne kommentaren i morgen så håper jeg innflytningsfesten gikk over alle forventinger og at du koste deg masse 🙂 hvis du leser den i kveld så håper jeg du koser deg videre og får en dritbra kveld!!

 8. Kristin

  Så nydelig kjole. Takk for tips!

 9. ÅNEI!! kjolen er utsolgt!!! 🙁 kan du pleaaase svare på hvilket merke den er så kanskje jeg finner den på en annen nettbutikk 🙂

  btw; elsker bloggen din! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *