Seks herlige tips for huden din

Tips 1 – spis sunt.

Et balansert kosthold er ikke bare viktig for kroppen din, men også for huden din. Lever du hardt med mye festing, fastfood og usunne matvaner, kan du helt klart tjene på å forberede kostholdet. Spis mer frisk frukt og grønnsaker, samt mat rik på esensielle fettsyrer, som fet fisk. Mat som er rik på antioksidanter er også bra for huden, som blåbær, brokkoli og tomater. Bytt ut hamburgeren med en god kyllingsalat! Bra for både kropp og hud, vinnvinn!

Tips 2 – ta det rolig.

Å få nok skjønnhetssøv så absolut ikke tull! Effekten av å legge seg tidlig skal aldri undervurderes, selv sover jeg minst åtte timer hver eneste natt. Når du sover så reparerer og fornyer nemlig huden seg selv, så jo mer du sover, desto bedre vil huden din se ut. Det er selvfølgelig lov å hjelpe naturen litt, så jeg smører meg ofte med en god krem. Legg deg litt tidligere enn du vanligvis gjør og smør deg med en god nattkrem før du tar kvelden.

Tips 3 – det enkle er ofte det beste.

Når det kommer til huden gjelder virkelig less is more. Det nytter altså ikke å sparkle ned ansiktet ditt i håp om å fin hud. Ikke overdriv med intense peelinger, kremer og kurer, det kan gå mot sin hensikt og føre til sensitiv hud. Vær forsiktig og behandle huden varsomt! Rens huden hver morgen, ta deretter på toner og så en lett dagkrem.

Tips 4 – gi deg selv en massasje.

Den enkleste måten å gi huden rask glød på, er rett og lett med ansiktsmassasje. Massasje øker blodsirkulasjonen, og huden ser friskere ut med en gang. Gjør det for eksempel mens du renser huden. Masser med fingertuppene i små sirkelbevegelser over hele ansiktet, spesielt rundt nese- og panneområdet. Fjern deretter rensekremen og avslutt med en toner.

Tips 5 – fuktighetsboost.

Dersom huden din er fuktighetsløs, kan det faktisk komme av for mye kaffe. Bytt ut cappuchinoene med vann, i hvert fall så ofte det lar seg gjøre. Ja, det er kjedelig, men du vil se det på huden din. Mer vann vil hjelpe til å rehydrere huden din, så her er det bare å drikke. Dersom du vil hjelpe huden enda litt til, kan du bruke et fuktighetsgivende serum.

Tips 6 – skrubb.

Peeling er viktig, men i moderate mengder. Det ytterste laget av døde hudceller må nemlig bort for å kunne stimulere ny cellevekst, som igjen vil gi deg jevnere og glattere hud. Peel huden en eller to ganger i uka, ikke oftere – dette vil føre til rød og irritert hud.

Håper dere ble fornøyd med tipsene mine, jenter! Og at dere som sliter med huden faktisk tester det ut, fordi tro meg, det vil hjelpe dere. Ta vare på huden deres, det er ikke så mye som skal til. ♥

12 kommentarer

 1. Charlotte

  Takk for tipsene 🙂 Hvordan nattkrem bruker du? 🙂

 2. Charlotte

  Åh, du er så inspirerende, Kristina. Tusen takk, inspirasjon var virkelig det jeg trengte i dag:-)

 3. Kristina Andersen

  Så fint 😀

 4. Kristina Andersen

  Akkurat nå holder jeg på å teste ut en fra EmerginC som jeg tror skal være veldig bra. Holder dere oppdatert! 🙂

 5. Det er like viktig å rense huden på kvelden som om morgenen, bare tenk på
  all driten som er komment i ansiktet ditt i løpet av dagen! Fysj…

  Men ellers fantastiske tips, alle kommer godt til nytte!!

  Ha en fin fin dag vidre Kristina!

 6. Ingvild Eskildsen

  Åååå et slikt innlegg har jeg lengtet etter 🙂 Tusen takk for god råd !! 🙂

 7. Hei Kristina!

  Jeg mottok en mail på onsdag om at jeg hadde vunnet Solidox-konkurransen.
  Jeg sendte de opplysningene du ba om, men har ikke fått svar, så lurte på om alt er i orden? 🙂

  Klem

 8. Kristina Andersen

  Jepp! Premien er på vei til deg 🙂

 9. Charlotte

  Supert 🙂

 10. Mange som sier at det som som skjer med kroppen har mye å si på kostholdet ditt. 70% kosthold og 30% trening er det mange som sier, og vet ikke om de tallene stemmer men kosthold har faktisk utrolig mye å si. Mange spør hvordan man får tynnere og slankere mage og lår osv og det har mye å si på det du spiser. Selvfølgelig hjelper trening også på det men da blir man mer markert eller mister fett. Men det fruktfatet der så kjempegodt ut og jeg kunne gjerne hatt det foran meg nå 😀

 11. Hei Kristina!
  For noen herlige tips 🙂
  Har du en god bodyskrubb og/eller ansikts-skrubb du anbefaler?

  Ha en god helg videre!

 12. Hadde gjort mye for å kunne ligge i det badet!! 🙂
  Ang tipsene; man skal aldri bruke peeling i ansiktet mer enn én gang i uken, og aldri mer enn to på resten av kroppen (husk at hals og bryst også inngår i ansiketet!)
  Rens to ganger til dagen, mye frie radikaler ute som forurenser og det er om natten huden regenererer seg selv. Om morgenen fjerner man svette, talg osv. Om kvelden fjerner man forurensinger og enda litt svette :-p
  Bruk riktige produkter til din hud! De fleste hudpleiesalonger gir gratis hudanalyse og gode råd tilpasset deg..

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *