Endelig er helgen her

Da var det endelig HELG! Noe så etterlengtet og deilig ♥

Dagen har så langt gått til trening, jobb og powerwalk rundt Baneheia med Hilduren min. Koselig! Jeg har også vært innom Abeille Hudpleie for å få nye produkter til huden min, som bokstavelig talt har klikket helt den siste tiden. Jeg ser ut som en pizza på både bryst og rygg, samt i panna. Herregud, noe så ufattelig plagsomt og kjedelig! Så nå er det bare å kjøre på med en hestekur av hudpleieprodukter, så satser vi på at jeg snart kan se oppegående ut igjen…

Har dere noen spennende planer i kveld, da?? Tell me, I wanna know it all.. Nysgjerrigper Andersen!

30 kommentarer

 1. Haha, ironisk much med tanke på innlegget under?
  Håper du får det fikset:-) stor klem!

 2. Kristine

  Du har en herlig og sporty attitude som smitter over!
  God helg Kristina 🙂

 3. Superfan av bloggen din, du er en enorm inspirasjonskilde! Var så utrolig uheldig å brekke ankelen under trening forrige uke, så der røk alle planer om både jobb, ferie og ikke minst trening i sommer, utrolig kjedelig. Ser uansett fram til kvelden da min kjære disker opp med en deilig biffmiddag, mens jeg ligger på sofaen og tar livet med ro, hehe. God helg og gratulerer så mye med ny leilighet!!!

 4. Kristina Andersen

  Haha ja, virkelig.. Stor klem tilbake 🙂

 5. Kristina Andersen

  I like måte flotte deg, goood helg Kristine!

 6. Kristina Andersen

  Kjempegøy å høre! Masse god bedring med ankelen din, slapp godt av og kos deg med din kjære som kokk i kveld 🙂 Hihi!

 7. Fine Kristina, jeg har faktisk aldri kommentert på bloggen din før, selv om jeg har lest den av og på i noen år, og nå er jeg mer eller mindre avhengig av den etter at du ble så interessert i, og flink med trening og kosthold! Jeg syntest du er så vakker og inspirerende, og i tillegg virker det som du har du et veldig sunt, men ikke fanatisk forhold til kropp og helse 🙂 I kveld skal jeg være alene hjemme og slappe av siden jeg jobber resten av helgen. Jeg skal endelig skeie ut med smågodt etter 3 uker med bare sunn mat og null sukker og alkohol. kjenner på treningen min om dagen at kroppen kommer til å takke meg for denne kvelden, haha 🙂 Ha en nydelig kveld!

 8. Planen min er å bare slappe av på ei solseng på Miami Beach!

 9. Jeg skal bare slappe av på ei solseng på Miami Beach!

 10. hei. jeg får mamma og pappa på middagsbesøk her, og så skal jeg pakke ferdig for i morgen drar jeg til Kroatia med en venninne. Nå er det endelig litt ferie på meg også. Så det er mine planer. har laget hjemmelaget pizza og solskinnsboller:)

  klem til deg fra meg

 11. Jeg har just landet i Norge etter 8 dager i blant annet, Nice, Monaco, Italia og Cannes! Har blitt lite trening (men MYE gåing), har spist som en hest og kan ikke vente med å leve sunt og trene igjen! Du gir meg masse inspirasjon, Kristina 🙂 en liten anbefaling til huden din visst du sliter med kviser er at du kan kjøpe en slags sprit på apoteket som gjør at kvisene tørker inn! Dette har hjulpet meg masse 🙂 bare finn ett merke som passer deg og kvisene er borte på en vips 😀 ha en nydelige kveld søte du <3

 12. Jeg har hatt min første jobbuke av totalt 8 her i Kristiansand 🙂 Og i kveld skal jeg få besøk av bestis hjemmefra, og vi skal kose oss hele helga! 😀 Blir så bra! Håper du får en kjempefin helg, Kristina!

 13. Skal på Ravnefest!!!:-D

 14. Kristina Andersen

  KOS DEG! 😀

 15. Kristina Andersen

  Så fantastisk! Gøy å reise og oppleve litt tenker jeg, har hørt Monaco er helt fantastisk 🙂

 16. Kristina Andersen

  Nå ble jeg misunnelig.com!! NYT og kos deg masse 🙂

 17. Har fått kyssesyken som satt en stopper for festivalsommeren (i allefall alkoholen!) 😛 så ikveld blir det pizza og film ilag med storebror og en snart forhåpentlig kjæreste:)! Ha en fin helg da Kristina!:)

 18. Har fått kyssesyken som satte en stopper for festivalsommeren (i allefall alkoholen:-P). Så ikveld blir det mest sansynelig pizza og film ilag med storebror og en snart forhåpentligvis kjæreste:) Livet er herlig!
  Ha en fin helg da:)!

 19. æsj, jeg er også inne i en kvisekrise periode.. fysj! men men, går vel over… håper jeg… pleier aldri å ha kviser, men når de først kommer, da kommer de alle sammen samtidig.
  hittil i kveld har jeg vært på grilling hos pappaen min og nå slapper jeg bare av før jeg skal avrunde uka med en joggetur i skogen. ha en super kveld, Kristina 🙂

 20. Hei Kristina! Et lite tips til deg som er så flink til å trene og som jeg ofte råder kundene mine til. Etter trening burde man dusje innen kort tid slik at ikke svetten blir liggende lenge på huden og blokkere porene (typ innen maks 30 minutter). Jeg ser ofte at kviser som kommer på bryst og rygg skyldes dette, så det er verdt et forsøk:) hilsen hudpleieren

 21. Ja, visst du en gang i nærmeste framtid skal på ferie så er Monaco til å anbefale! 🙂

 22. Kristina Andersen

  Takk for tips!

 23. Kristina Andersen

  God bedring og god helg, Marit!

 24. Veronika

  Åh, så herlig ut! Ingenting er som en tur ute i skog og mark 😀

  Jeg skal se Dexter med kjæresten min 🙂

 25. Hei jeg syns så absolutt at du som er så opptatt av helse og kosthold burde se dette foredraget: http://www.youtube.com/watch?v=T15JVJoTDMc. Jeg syns av og til at du gjør litt feil når det kommer til kosthold når du drikker/spiser lett produkter. Aspartam som er et søtstoff som finnes i så og si alle lett produkter er absolutt ikke bra for kroppen!

  Håper du kan se dette foredraget og deretter kanskje få nye innstillinger når det kommer til kosthold.

 26. Æææh, så koselige bilder!! Du er virkelig sporty du, flinkeste deg 🙂 Når du sa Hildur så minte det meg om ei eldre dame som jeg møtte på et senter her for litt siden og som jeg var å handla for å hjalp henne inn i leiligheten. Kom på det nå som du sa det, haha 🙂 Tviler på at du ser ut som en pizza du som har så fin hud fra før av, men det hørtes ikke ille ut og jeg håper du får det vekk med de produktene du kjøper. I kveld så chilla vi bare, har vært så på farten hver eneste dag siden sommerferien begynte så idag tok jeg det litt med ro. Deilig det ogsåå<3

 27. Hei!
  Du, jeg tenker å ta vippe extensions nå før ferien. Hvor i Kristiansand var det du gjorde det? Og ble du fornøyd? Har hørt om forskjellige plasser, og prisen varierer fra 999 – 1999 kr. Virker så deilig å slippe å sminke seg hver morgen 🙂

 28. Kristina Andersen

  Abeille Hudpleie i Kristiansand. De er uten tvil de flinkeste, og prisen er 999 🙂

 29. Kristina Andersen

  God helg fine deg!

 30. Fin blogg. Men synes jeg det er merkelig at en person som er så flott framstilt, som virker så sunn og flott på flere måter, likevel kan gå på byen og røyke, drikke og oppføre seg umodent. Jeg syns at når man har startet en blogg og skriver om seg selv på den måten du har gjort, må man kunne stå for det.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *