Deilig og sunn kveldsmat

Hvem har sagt at taco trenger å være usunt? Her snakker vi masse deilig sunnhet og gode smaker på en stor tallerken! Salat, mais, avokado, kyllingkjøttdeig, mager kesam og masse jalapaenos. YUMMY ♥

Denne kvelden skal jeg faktisk bare bruke til jobb, slik at jeg kan ha så mye som mulig fri i helgen. Jeg har så mange gøye planer, blant annet skal jeg ha innflytningsfest her på lørdag. Æææ, jeg gleder meg SÅ! Jeg skal bare kose meg maks med mine kjære, så da frister det veldig å ha fri sammen med de andre. Derfor vil jeg få unnagjort det meste i kveld og resten i løpet av morgendagen, hørtes ikke det ut som en god plan? JO! Håper dere har det kjempefint 🙂

19 kommentarer

 1. Susanne

  Nam! Taco er så godt! Kos deg 🙂

 2. Kristina Andersen

  Ikke sant 😀 Beste og enkleste maten!

 3. Charlotte

  Ha en fin kveld videre 🙂

 4. Herlig 😀 Hvor mye kjøttdeig lager du til deg selv? 400 gr? havparten?

 5. Heisan Kristina!
  Jeg har enda ikke fått pakken min jeg.
  Hvorfor, lurer jeg veldig på altså 🙂

  Vennlig hilsen sjoblommen, 🙂

 6. Kristin

  Spiser du aldri grove taco lomper eller speltlomper, eller er dette veldig fy-fy hos deg? 🙂 Ha en kjempefin helg Kristina!

 7. Ser ut som du har fått det kjempefint i leiligheten! Lurer veldig på hvor det fine hvite stuebordet, og de søte telysholderne er fra? =)

 8. therese kristina

  Ååå namnamnam 🙂

 9. Kristina Andersen

  Stuebordet er fra Bohus og telysholderne er fra Milla Interiør. De er designet av Louise Roe 🙂

 10. Kristina Andersen

  Joo, spiser ALT for mye speltlomper.. Bare ikke denne kvelden 🙂

 11. Kristina Andersen

  Proteinfabrikken har opplyst om at dette er under kontroll og at pakkene er på vei 🙂

 12. Kristina Andersen

  Jepp!

 13. Kamilla Haaland

  Hørtes godt ut! Taco trenger absolutt ikke være usunt, nei. Jeg pleier av og til å lage taco av sei i stedefor kjøttdeig, fin måte å få i seg fisk på 🙂

 14. Mener ikke å spille dom, men svarte du ja på 400 gram eller 200 gram? 🙂

 15. Herlig å høre!! Tusen takk snuppa 🙂
  Ha en strålende helg 😀

 16. Bruker du vanlig taco krydder?

 17. Kristina Andersen

  Jepp

 18. Åååh, fysøren å godt det der så ut. Er en god stund siden sist jeg spiste så dette frista kjempemasse nå. Var kanskje ikke så lurt å gå innom bloggen din i kveld nei, men er et must hver dag før jeg legger meg 😀 Håper du har utnytta dagen godt, og at du ser frem til innflytningsfesten. Tenker meg det er stas i din fine og nye leilighet<3

 19. Hei!
  Hvor har du kjøpt det fine serviset ditt? Elsker fatene!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *