Today is a good day to have a good day

I går var en helt fantastisk dag! Etter jobb dro jeg ut sammen med Camilla for å spise lunsj, før jeg satt kursen hjemover. Plutselig ble jeg bedt ned til to av naboene mine på et glass rosevin og snacks, samt at jeg fikk fine innflytningsgaver av de. Noe så hyggelig, jeg er så glad for å bo i et så koselig nabolag med fine folk! Så kom kvelden snikende, og da var det koselig besøk her hjemme med reker og corona som stod på menyen. Perfekt tirsdag ♥

Ååå, jeg er så glad! Hopper rundt og smiler meg ihjel 🙂 Anyways, det ser ut som at dette kan bli en regnfull onsdag, himmelen begynner å mørkne på utenfor her. Så nå tror jeg jammen meg at jeg skal ta turen til Get Sporty og få unnagjort det jeg må av jobb før regnet melder sin ankomst. Frister veldig å slappe litt av i dag med film og sofakos, så kanskje jeg rekker å bli ferdig litt før med jobb i dag? Krysser fingrene! Finnes det noe deiligere enn å pakke seg under pledd i en myk sofa med tv’serier og film når regnet plasker ned ute? Nei, det tror jeg jammen ikke..

26 kommentarer

 1. Du er nyyydelig! Hva bruker du på leppene?
  Ha en suuuperfin dag!:)

 2. OG gratulerer så mye med dagen!:)

 3. Hei! Siden du har vippe-extensions, hvilken mascara bruker du? Da du i prinsippet ikke skal bruke mascara som inneholder olje.

 4. Kristina Andersen

  Jeg bruker en fra The Balm 🙂 Ikke alltid jeg bruker nå som jeg har vippeextension, men i blant.

 5. Kristina Andersen

  I like så, ha en kjempedag! Lipglossen er fra Victorias Secret 🙂

 6. Kristina Andersen

  HAHA! Hvorfor gratulerer alle meg med dagen? Jeg har jo ikke bursdag i dag.

 7. KristinV

  Hva er bedre enn å starte morgenen med å gå inn på bloggen din? Ha en super onsdag, Kristina 😀

 8. Kristina Andersen

  SÅ koselig å høre, kjære deg 😀 Ha en super dag!

 9. Hei Kristina!

  Blir så inspirert av å titte innom bloggen din! 🙂

  Hadde du vippeextension når du var i Egypt? Tenker på om du synes de holdt seg godt i varmen med solkrem og bading?

  Ha en nydelig dag, fine du:)

  Hilsen Ida

 10. Jeg har brukt vippe exstensions nå i snart 6 mnd, og de siste 2 mnd har jeg brukt mascara på. Dette grunnet at vippene
  er blitt for tunge, og går ned i øyet hele tiden. ( DØDSIRRITERENDE ). Min er med olje, men har ikke påvirket vippene noe.
  Men pleier dem veldig med dermalogica produkter. Så tror det er litt i overkant på skyene med bruk av olje 🙂

 11. Kristina Andersen

  Så gøy å høre! Tusen takk, Ida 🙂
  Jeg hadde ikke vippeextension når jeg var i Egypt, men jeg hadde når jeg var i Miami & Karibien. Det fungerte helt supert og de holdt seg også bra. Deilig å slippe rennende mascara på stranda 🙂

 12. Kristin

  Så bra at du smiler og er glad for tiden. DEt fortjener du!

 13. Når får vi se leiligheten? :)) Gleder meg til å se!

 14. Hei Kristina!

  Sendte deg tidligere en mail angående masteroppgaven jeg skriver om blogger. Har du fått sett på den?

 15. Leste du kommentaren min ordentlig kanskje? Hvis ikke, gjør det igjen! Skrev i prinsippet at man ikke skal bruke mascara som inneholder olje (les: prinsippet!) Er selv utdannet internasjonal hudterapeut og legger vipper selv og i tillegg har det selv 🙂 Var ute etter å vite hvilken mascara Kristina brukte, ikke et referat om vippene, frøken 🙂

 16. Lizbethosnes.com - Blir mamma i august ?

  Utrolig fint bilde av deg 🙂 Vakre, vakre du!

  ? Lizbethosnes.com

 17. Foressten – mascaraen (oljefri) skal påføres 1 gang i uken og ikke vaskes av. Anbefales å kun skille dem fra hverandre og skrape av evt klumper. Dine henger nok nå fordi du påfører mascara for mye og vasker av. Dette sliter på vippene som du nå har merket selv. I tillegg til dermalogica – produktene dine, og det lønner seg absolutt ikke ser du. Anbefaler deg og legge nytt sett og unngå oljen og pleien. Bruk heller produkter tilpasset vippeextensions til å pleie 🙂

 18. Mulig fordi du fikk første kommentar på bildet ditt på insta imårrest der det sto at det va en god dag fordi du hadde bursdag eller noe og så så det ut som det va du som hadde skrevet det til bildet. Haha, trodde det først sjøl når æ leste kjapt 🙂

 19. Sinna? 🙂 Jeg bruker de produktene min hudpleier anbefaler meg, da vel og merke er de
  dermalogica produktene UTEN olje. Jeg går også til hudpleieren 1 gang i uken for å sette på nye vipper som
  har fks blitt skyvd ut e.l. Så jeg tror nok jeg vet godt hva jeg burde og ikke, i tilegg så har jeg 14 mm ytters,
  og det blir i lengden tungt.

 20. Tips til serie du må se: Arrested development.
  Du finner den på Netflix. Hysterisk morsom! 🙂

 21. Siri Linnea

  Du er så FIN <3
  Men er det ikke du ikke tåler alkohol? Blir så dårlig?

 22. VAKRE DU!!! Håper du har hatt en fin dag i regnet/tordenværet… Skulle også gjerne ha vært hjemme på en dag som denne, men jobben kalte og nå er det endelig på tide å sette seg ned 😀 Det har vi fortjent, eller?

 23. Sinna – for hva? Haha. Presiser ting bedre neste gang som feks «dermalogica produkter uten olje» 🙂 Rart at du må dra såpass ofte. Skal ikke være nødvendig med påfyll før det har gått ca 3 uker. Hatt mine i 4 uker uten å ha tatt påfyll og det har gått helt fint. Grunnen til at de henger kan være fordi de er 14 mm (altså for lange for dine vipper) Vippene skal være Max 30% lengre enn dine egne for at de ikke skal henge eller bli «rare» rett og slett. Bare et tips! 🙂

 24. såå deilig å ha så fantastiske naboer. føler gode naboer er kjempeviktig for å kunne trives i et hjem, for man møter jo på dem ofte og da er det jo greit med en god tone imellom 🙂 håper du fikk unnagjort alt med getsporty og ble ferdig med det. ble jo en fin kveld med masse regn i går, ja. haha:)

 25. Mari E.B

  Kristina, du er min energikilde når jeg har det vondt. Jeg leser dine helt fantastiske og lovende ord, da blir dagen faktisk bedre. Du har virkelig jobbet for det livet du har og det ønsker jeg for meg selv også. Takk for at du er et så godt forbilde. Du er ikke perfekt, men du er fantastisk. Du har dårlige dager som alle andre og du skjuler det ikke. Tusen takk for at du fortsatt holder på med bloggen, du har holdt meg motivert på livet i over 4 år!

 26. Juliane

  Hei! Kunne du ha lagt ut et bilde der du bruker litt mørkere farge på leppene dine? Føler du alltid sminker leppene dine lyse (ikkje at det er stygt!), men eg har lyst å sjå korleis du ser ut når du har mørk leppestift eller noe slikt på deg:)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *