Instamoments

1. Stillbilde fra instafilm. 2. Alt klart for en sunn og proteinrik uke. 3. Min deilige og myke Lexington seng. 4. Gode desserten jeg har delt oppskrift med dere på, mums! 5. Nydelig ordtak det virkelig er mening i, livet er for kort til å gjøre noe annet. 6. Søndagskos med kaffe og blogglesing på sengekanten. 7. To gode venner sover søtt. 8. Hygge på Bølgen & Moi. 9. Fruktfest i sola!

Husk å følg meg på @Kristinaandersen ♥

7 kommentarer

 1. heiia:)

  Hei:) Kan du fortelle litt om da du dro på cruise? om hvordan rute du hadde? vil dra på samme rute som deg 🙂 hvor lenge du var og hvor lenge du var i miami før du dro videre osv,litt sånn mer detaljert vist du skjønner?:) sette kjempe stor pris på vist du orker å gjøre det:))
  ha en fin dag:)

 2. Kristina Andersen

  Jeg har allerede gjort det 🙂 Se under kategorien «FERIER» 🙂

 3. Charlotte

  Kjempefine bilder 🙂

 4. Linda Marie Stuhaug

  Du er så inspirerande, Kristina 🙂 elsker ordtakene du har begynt å legge ut, fin start på dagen når man sjekker instagram 😀 tihi!

 5. ja fant nå,takk:)) har du bilder fra den forrige turen din? 🙂 valgte dere å være litt i miami før dere dro videre eller var det pga båten?

 6. de instafilmene dine er det beste jeg ser!! du er så fantastisk skjønn og herlig på de og får meg til å smile fra øre til øre 😀 må alltid se dem to ganger, også se på det vakreste smilet ditt. flere av de videoene må det bli, ja 🙂

 7. Følger deg allerede, og eelsker bilda dine – du er så inspirerende!!!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *