Avkobling med syk hund

Nå har jeg nettopp spist god middag etter en bra styrkeøkt sammen med Hilde. Bestis svikter aldri og tvinger meg med på trening dag etter dag, haha! Milo er ikke helt i form i dag, han spyr og er superslapp. Han har vært slik i to dager nå, og jeg får så vondt av den lille tassen min.. Så i kveld skal jeg bare være hjemme med han, slik at han ikke føler seg alene når han er syk. Viktig å ta vare på våre firbeinte venner, ikke sant? Jeg har rigget meg med en gedigen skål stappet med moreller, så dette blir virkelig en skikkelig kosekveld. Regnet plasker ned ute, så det passer meg helt perfekt å koble ut denne onsdagen ♥

34 kommentarer

 1. Hei! min hund gjorde akkurat det samme, dyrlegen kunne ikke finne ut hva det var, var kjempe frustrerende! Men gikk til en dyrebutikk, og de ansatte foreslo å gi han siste måltid kl 10-11 på kvelden og det neste helst i 7 tiden på morgenen. En av grunnene til at han spyr kan være at han går sulten lenge, og da spyr de galleblære(…) opp.. Hvis du ikke gjør dette, så prøv det 🙂

 2. Er jo mulig at vovven er stresset i og med at du plutselig finner ut han skal sove alene. Ellers kan det være han har spist noe eller fått i seg noe av de hundesykdommene som det går mye av for tiden.
  Hvis han spyr og er slapp etter i dag bør du ta ham til lege. Han kan bli dehydrert eller det kan være noe annet.

  Lykke til med prinsen 🙂

 3. Katrine

  Hvor er bordet fra? 🙂 såå fint!

 4. Eline Cecilie

  Ha en deilig kveld, og god bedring til Milo!

 5. Cathrine

  Dersom hunden har kastet opp i to dager og er superslapp må du jo ringe dyrlegen. Han kan ha fremmedlegeme i magen eller tarmer eller så kan den være veldig sjuk. Uansett, så må du jo sjekke det opp. Små hunder blir veldig fort dehydrert også så er viktig at den får i seg væske.

 6. HVOR er lysestakene fra? 😀

 7. Kristina Andersen

  Milla Interiør i Kristiansand 🙂

 8. Kristina Andersen

  Han drikker masse væske, og er ikke dødssyk. Om han ikke er bedre innen i morgen tar jeg han selvfølgelig med til dyrelegen 🙂 Han har hatt dette mange ganger, og da har det gått like raskt over som det kom.

 9. Kristina Andersen

  Takk! Bohus 🙂

 10. Kristina Andersen

  Kan han bli så stresset av det at han blir syk tror du? Huff, stakkars Milo – håper virkelig det går over snart.. Hvis ikke får jeg ta han til dyrelegen i morgen, for å være på den sikre siden 🙂

 11. Nice tan 🙂

 12. DYRLEGEN!!!!!!!!!!!!!!
  IKKE DYRELEGEN! DU LÆRER ALDRIIII

 13. Gir han zoolac et par ganger om dagen , det hjelper de godt:)

 14. Kan du legge ut bilder av leiligheten ? 🙂

 15. Dyrlegen har akuttelefon du kan ringe 🙂 De er veldig greie på Sørlandets Dyreklinikk som har avdeling båre i Kr. Sand by og Sørlandsparken.

 16. Jeanette

  aw.det tar tydeligvis på å kke få sove i din seng

 17. Prøver igjen – hvor har du kjøpt vasen din? den var så fint, til det meste av blomster…

 18. Hunder kan bli stresset med nye omgvelser og det med å sove en annen plass plutselig mm.

  Leste at du lengre nede skriver at han ofte spyr og er slapp. Da tror eg at tipset en annen gir her er å gi små mengder mat og et som siste måltid slik at han ikkje er sulten, da blir de ofte veldig kvalme og spyr. Så er oppkastet grønnt eller skummete da er det galle om magen er tom. Spyr han opp mat er det noe annet. Kan ha stresset mage rett og slett 🙂

  Lykke til 🙂

 19. Hei fine deg!
  Jeg lurer egentlig på et veldig… mest sannsynelig sært spørsmål. Hvor mye skal man «tåle» i et forhold? Av at han er sjalusi, av hva han skal bestemme, og typ sånne ting. Vet det kanskje er et rart og uforståelig spørsmål, men hvor langt kan ting faktisk gå før det ikke er greit mer?

 20. Du kan prøve og gi hunden fiskeboller og ris 🙂 det fungerer på vår hund, når den har trøbbel med magen!

 21. Lizbethosnes.com - Blir mamma i august ?

  Stakkar voffen =/ Kok opp risvann med altfor mye vann, og la ham få risvannet om morgenen og litt ris om kvelden. IKKE gi ham vanlig hundemat eller noe annet 🙂 Så skal du se at han blir bedre snart 🙂 Enhver veterinær ville ha gitt samme tips =)

  ? Lizbethosnes.com

 22. Er forresten ei i USA om også designer sine egne treningsklær med samme tekster som du har på dine singletter osv 🙂

 23. Veldig fine lysestaker! Har de et spesielt navn/merke? Har lett overalt på hjemmesiden til «Milla», men finner dem ikke…:/

 24. Veldig fine lysestaker! Har de et spesielt navn/merke? Har lett overalt på hjemmesiden til «Milla», men finner dem ikke:/

 25. Nathalie.

  Hei Kristina!

  Jeg fikk anbefalt av dyrlegen å gi min lille tass kokt ris, om han spyr eller har diarè. Da dette binder magen demmes. Funker veldig bra på min hund 🙂

 26. Gi masse vann, og bytt ut foret hans med noe som er litt mildere for magen. Stekt kylling med ris er noe mine pleier å få:) God bedring Milo:)

 27. Kristina Andersen

  Takk for tips 🙂

 28. Kristina Andersen

  Tror de nettopp har fått de inn.. Usikker på merket dessverre :/

 29. Kristina Andersen

  Du skal ikke tåle noenting av slikt som du nevner. Enkelt og greit! Er man glad i hverandre så skal man ikke bestemme over eller kontrollere hverandre 🙂

 30. Kristina Andersen

  Åhlens 🙂

 31. Kristina Andersen

  Jaa, det kan jeg.. Har bare noen småting som må bli ferdig her først 🙂

 32. Kristina Andersen

  Hahaha, sinnataggen du da! DYRELEGEN <3

 33. neei, stakkars milo. får så vondt når dyr er syke, man kan liksom ikke gjøre noe føler jeg. Men jeg skal krysse fingrene for den lille skjønnasen, og håpe at det hjelper slik som det gjorde forrige gang 🙂 håper du hadde en fin innekveld i regnet, er jo dødsdeilig å sitte inne å koble helt av mens regnet plasker ute 😀

 34. Ann Iren

  Siterer Anine over, jobbet i dyrebutikk en god stund, noe alle rundt meg (kollegaer, veterinærer, oppdrettere) anbefalte for dårlig mage og nedsatt allmenntilstand hos hund er kokt ris og fiskeboller – uten noe saus/krydder selvsagt. Ris skal trekke til seg bakteriene i magen og tarmene, og «dra det med seg ut» om du skjønner.. 😛 Og fiskeboller er den eneste typen «fisk» en hund kan spise, da det ikke er noe bein i det, og veldig sunt med masse av det gode en hund skal ha i seg! Har brukt det på hunden min maaange ganger, anbefalt det videre til andre med hund og det har hjulpet mye 🙂 Er så kjipt når de firbente er uggen i formen, man føler seg så hjelpeløs.. Håper han er bedre nå da! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *