Min hverdagssminke: The Balm

annonse

I dag tenkte jeg å vise dere hvordan jeg sminker meg i hverdagen, nemlig en helt enkel hverdagslook!

Her har jeg brukt produkter fra The Balm, med mineralpudder som grunnlag før sminken du ser under. Jeg liker best å være så naturlig som mulig, så dette er en veldig ren og fin look som passer perfekt til hverdags.

1. Bahama Mama Bronzer . Et nydelig og matt solpudder, som gir en nydelig rett fra beachen glød. Jeg elsker det! Et godt tips er å påføre det hvor det faller seg naturlig at solen treffer deg – slik som i panna, kinnbeina og nesa.

2. Put a Lid On It, eyelid primer. En kjempegod primer som er spesialdesignet for å holde øyeskyggen på plass. Toppers å kunne være aktiv uten at den sklir ut, sprekker opp eller forsvinner i løpet av dagen.

3. Whats Your Type Mascara. Denne hadde jeg lest så mye om rundt hos forskjellige bloggere, så det var supergøy å endelig få den hjem i egen sminkepung! Dette er en anti-klump maskara, som bygger vippene dine på en helt rå måte. Den gir fantastisk volum og en flott bøy på vippene! Må også få si at den har tidenes kuleste design, hehe. Tall, dark and handsome!

4. Nude Tude Eyeshadow palette. Fantastisk palett som inneholder hele tolv øyenskygger + kost. På bildene under av meg har jeg brukt tre av de lyseste highlighterne, fordi jeg syns det er så fint med klare øyne på dagen. Palettene har skygger som er perfekt både til hverdags og fest, så den er en stor favoritt her i hus. Skyggene glir lett på øyelokket og er både enkle å legge og å duse ut.

I samarbeid med Coverbrands har jeg fått lov å gi dere lesere -20% rabatt på ALT fra The Balm, som er et helt fantastisk godt sminkemerke. Et ekstra pluss med The Balm er at ved siden av god kvalitet har de et utrolig nydelig og kreativt design, i tillegg til at de ikke tester på dyr. Rabattkoden dere kan bruke for å få -20% er «  BALM » – og den varer frem til førstkommende søndag ♥

19 kommentarer

 1. Du er så fin 🙂
  Kan ikke du i samarbeid med proteinfabrikke kjøre en kampanje på de crystal energi drinkene som sist? De var fantastisk gode og for første gang så følte jeg meg våken nok til å klare å trene.

 2. Cecilie

  Ser ut som du er på vei til å hoppe ut av bildet oppe til venstre ;D

 3. du er så oransj. er ikke noe fint.

 4. Woooo, dritlange vipper!! Du er flott 🙂

 5. Kristina Andersen

  Tusen takk!

 6. Kristina Andersen

  Det kan jeg prøve å ordne! 🙂

 7. Victoria

  Du stråler som ei sol! 😀

 8. fineste, fineste deg. kanskje jeg også må kjøpe den sminka der og bli like fin som deg? haha, kan jo prøve om det funker – skader ike akkurat 😀

 9. hvilken lipglos /leppestift har du på her?:)

 10. For mye pudder!!!! Og for oransje. du er finere uten

 11. Karoline

  Du eeer så utrolig pen. Brunfargen din og hårfargen din er perfekt 🙂 Men det som er ekstra fint, er at du virker like fin på innsiden som på utsiden! 🙂

 12. Kristina Andersen

  En fra Victorias Secret 🙂

 13. Kristina Andersen

  DU er allerede kjempefin! : )

 14. Litt enig med de over, du har for mye solpudder her! Du som er SÅ vakker ellers! Brunfargen din på resten av kroppen er smashing, så hvorfor ikke ha den samme i ansiktet? 🙂 Kanskje bildet bare var litt uheldig, men syntes faktisk du er penere på de bildene der du skriver at du akkurat har stått opp:))

 15. Takk for tips:-)
  Kan du ikke vise steg for steg hvordan du legger disse øyenskyggene, duser/jevner ut osv? Takk:-)

 16. Du ser eldre ut med den mørke hårfargen.

 17. Hva bruke du til øyenbryn? Å har du falskvipper på nå eller er det dine egne? Å på di bildan over har du bare solpudder på ? 🙂 Hærregud du e nydeli fin!! Håpe på litt tips hær.. Føle alltid at æ har så mye på huden å at den blir ødelakt!

 18. Du e nyyyydeli fin!! Å den brunfargen din, VIL HA!!! Kordan håll du så godt på fargen? 🙂 å på di bildan over har du falskvippa på i tillegg? Å har du bare solpudder på dæ der? Du e så sinnsykt pen!!
  Håpe du fortsatt får en super sommer! Hær i finnmark har det aldri vært så fin sommer som det e nu!!

 19. Nydelig som vanlig!!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *